zizu10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Παιδιά προχθές παρήγγειλα από την domino's pizza μέσω internet και πέρα από την εκπτώση που μου έκαναν ήταν και ακριβέστατοι στην ώρα παράδοσης της παραγγελίας μου... Μήπως ξέρετε και κάποιο άλλο κατάστημα στην Αθήνα ή σε κάποια άλλη πόλη που να έχει κάτι ανάλογο???
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 συμπτωματικα και εγω παραγγειλα την περασμενη εβδομαδα απο Domino για πρωτη φορα μεσω ιντερνετ. καναν εκπτωση και ηρθαν ακριβως στην ωρα παραδοσης που ειχε γραψει το συστημα. και δεν το λεω για λογο διαφημισης,αλλα ειλικρινα φτιαχνουν τις καλυτερες πιστες σε συγκριση με αλλες αλυσιδες πιτσαριας.
zizu10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οπότε γιατι θελετε και αλλη; Μου άρεσε σαν ιδέα και θα ήθελα να μάθω αν το κάνουν και άλλα καταστήματα.... Δεν γίνεται να τρώμε μόνο πίτσες....
thanos2718 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πω εισαι ρατσιστης με τις πιτσες Τι κακο εχουν ;
zizu10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Πω εισαι ρατσιστης με τις πιτσες Τι κακο εχουν ; Μπα προτιμώ τα σουβλάκια...
zizu10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δοκιμασε τα μαζι! Κ μετά δεν θα περνάω από την πόρτα...
JERONIMO888 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 dominos ειναι κορυφη τελικα και στην ποιοτητα υλικων και στην ταχυτητα και δευτερη ερχεται η hut. αν σου αρεσουν τα σουβλακια το γιαννωτικο στην πλατεια κενεντη ειναι πολυ γρηγορο και καλο φαι, και αν θες γενικα να ψαξεις μαγαζια που εξυπηρετουν την περιοχη σου μπες εδω https://www.clickdelivery.gr/
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μπα προτιμώ τα σουβλάκια... εγώ προτιμώ γύρο παρά σουβλάκι.
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Την τελευταία φορά που παρήγγειλα Dominos δεν ήταν πλέον δυνατό να πληρώσω με κάρτα. Ξέρουμε αν άλλαξε αυτή η μαλακία γιατί με βόλευε πολύ;
JERONIMO888 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Την τελευταία φορά που παρήγγειλα Dominos δεν ήταν πλέον δυνατό να πληρώσω με κάρτα. Ξέρουμε αν άλλαξε αυτή η μαλακία γιατί με βόλευε πολύ; ναι εχει αλλαξει με καρτα πληρωνω
Sellers Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εδω Σαλλόνικα, θεωρούμε πολυτέλεια το ντιλίβερι, και σεις θελετε και ον λαιν. εγώ προτιμώ γύρο παρά σουβλάκι. Μην λες χαζά. Και ο γύρος, σουβλάκι είναι.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εδω Σαλλόνικα, θεωρούμε πολυτέλεια το ντιλίβερι, και σεις θελετε και ον λαιν. Κάτσε ρε φιλαράκι ναούμ, γιατί το λες αυτό; Ποιος δε σε έφερε να φας δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.