nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Και προσοχη στην ποιοτητα του καπνου που κανουμε. σωστο και αυτο αλλα δεν καπνιζω , το εχω κοψει εδω και μήνες , απο τοτε που ξεκίνισα γυμναστιριο και υγιεινη διατροφη
headbanger Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 nicoc89 is the new Andreas2 Ελληνικα yeap, είναι 2 μικρού θεούληδες
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Υπο την προυποθεση οτι μιλας σοβαρα,εχεις και αλλες τετοιες περιεργες παραισθησεις?κ αν ναι τι ειδους?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 μια φορά είχα πιει 2 βαρβάτα και έπρεπε να πάω στην εθνική για μια κατάθεση. η ουρά ήταν όσο όλη η τράπεζα x2. θα ορκιζόμουν ότι ήμουν μια βδομάδα εκεί μέσα
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Υπο την προυποθεση οτι μιλας σοβαρα,εχεις και αλλες τετοιες περιεργες παραισθησεις?κ αν ναι τι ειδους? οχι , μόνο αυτό μου είχε φανεί πως έγινε, και μάλιστα θα ορκιζόμουν οτι μπορούσα να κινούμε και εγώ γρηγορότερα. Ηταν λες και ειχαν γινει ολα fast forward για λιγο. Να σου πω την αλήθεια τρόμαξα λίγο οταν τελειωσε αυτο και προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε. Παντως μου εχουν πει και φιλοι μου οτι το έχουν πάθει.. ----------- και πέρα απο την πλάκα παιδιά , όχι δεν κάνω χρήση ουσιων .. περιστασιακά και σπάνια μόνο . Ειπα οτι θα σοβαρευτώ εδω μέσα και θα το κάνω , απο εδω και πέρα τέλος η πλάκα.
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αποπροσωποποίηση μήπως; τι ειναι αυτο ?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 άντε πάμε σοβαρά μιας και ασχολείσαι με το θέμα μήπως χρησιμοποιείς Yohimbine και Καρνιτίνη ?
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 οχι , τίποτα απο τα δύο. τα μόνα που χρησιμοπιω ειναι euro stacker 4 warrior lab complete whey και ZMA.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 άσχετο αλλά το euro stacker 4 βλέπω έχει kola nuts μέσα, δεν κοιτάς για τίποτα άλλο γιατί γενικά έχουν κακή φήμη
nicoc89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 άσχετο αλλά το euro stacker 4 βλέπω έχει kola nuts μέσα, δεν κοιτάς για τίποτα άλλο γιατί γενικά έχουν κακή φήμη ναι , εχω και κάτι άλλα , λες να τα παρατήσω αυτα?
Dark_son20 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 με πολλούς καρκίνους το έχουν συνδέσει και γενικά την κοπανάω όταν τo βλέπω. προτιμώ stack με λαδάκια. σησαμίνη ktlp
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μην με φρικαρετε τωρα,καρνιτινη L επερνα 2 χρονια να πουμε,χωρις κανενα θεμα
Toufas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εγω την επομενη μερα απο καποιο stimulant, θα νοιωθω τον χρονο να περναει νερο παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.