Paganisk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 καλησπερα παιδια θα ηθελα να στησω εναν νεο πυργο τα χρηματα που σκεφτομαι να δωσω δεν θα ηθελα να ξεπερνανε τα 600-650 δεν χρειαζομαι πληκτρολογιο, ποντικι, κουτι και οθονη εχω αυτη http://www.skroutz.gr/s/86887/Samsung-SyncMaster-P2270HD.html επειδη θα με ρωτησετε πιο κουτι εχω δεν εχω ακριβως απλα θα μου δωσει ενας γνωστος που ειχε μαγαζι το εκλεισε και του εχουν μεινει κατι κομματια αυριο πιθανοτατα να μπορω να σας πω μοντελο... ο υπολογιστης προοριζεται για multitasking και αναπαραγωγη ταινιων 1080 σε αυτην την tv:http://www.skroutz.gr/s/74222/Samsung-LE40B650-40.html παιχνιδια δεν παιζω καθολου στην καλυτερη κανα manager αντε και κανενα pro... τι λετε βγαινει το budget..? να προσθεσω οτι ειμαι απο ροδο και οτι εχω τεχνικο για την συναρμολογηση
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φιλε μου για τις μικρες αναγκες που εχεις(εξαρταται το ειδος του multitasking που κανεις βεβαια)το budget σου φτανει ανετα.Απλα αν διαβασεις εδω στις αναβαθμισεις,υπαρχουν δεκαδες ατομα με παρομοιες αναγκες με σενα.Ειμαι σιγουρος οτι οι συμβουλες που τους δοθηκαν,καλυπτουν ανετα και σενα ,αλλα και καθε μεσο χρηστη. Εγω για αυτον τον λογο δεν δινω πια συμβουλες γιατι το 99% των ερωτησεων για αναβαθμιση,εχει ηδη απαντηθει.Αρκει το νεο μελος,να μην βαριεται να ψαξει λιγο στο συγκεκιμενο μερος.(Αναβαθμισεις.) Αυτο δεν ειναι παρατηρηση απενταντι σου,απλα συμβουλη.
Paganisk Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φιλε μου για τις μικρες αναγκες που εχεις(εξαρταται το ειδος του multitasking που κανεις βεβαια)το budget σου φτανει ανετα.Απλα αν διαβασεις εδω στις αναβαθμισεις,υπαρχουν δεκαδες ατομα με παρομοιες αναγκες με σενα.Ειμαι σιγουρος οτι οι συμβουλες που τους δοθηκαν,καλυπτουν ανετα και σενα ,αλλα και καθε μεσο χρηστη. Εγω για αυτον τον λογο δεν δινω πια συμβουλες γιατι το 99% των ερωτησεων για αναβαθμιση,εχει ηδη απαντηθει.Αρκει το νεο μελος,να μην βαριεται να ψαξει λιγο στο συγκεκιμενο μερος.(Αναβαθμισεις.) Αυτο δεν ειναι παρατηρηση απενταντι σου,απλα συμβουλη. καταλαβα τι θελεις να πεις και σε πληροφορο οτι ειδη το εχω κανει το θεμα ειναι οτι τα περισσοτερα θεματα ειναι για gaming pc κατι το οποιο δεν χρειαζομαι προφανως...επισης δεν ξερω ποιος επεξεργαστης ειναι σωστος για την δουλεια που χρειαζομαι..κυριως πολλα σιτε ανοιχτα και download..αν μπορεις να βοηθησεις καλος ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.