Προς το περιεχόμενο

Electroworld Kodak M580 14.6 Mp οπτικό ζοομ 8x 99E

Nucis2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10086341

Ανάλυση σε Megapixels : 14.7

Διάμετρος Φακού σε mm : 28-224

Οπτικό Ζουμ : 8x

Ψηφιακό Ζουμ : N/A

Μέγεθος οθόνης LCD σε ίντσες : 3

Ενσωματομένο Φλας : ναι

Φορμά αρχείου εικόνας : JPEG

Φορμά αρχείων βίντεο : Motion JPEG

Εγγραφή Video : ναι

Εσωτερική Μνήμη σε MB : 32

Secure Digital card (SD) :

SDHC : ναι

Συμβατότητα με Κάρτα Μνήμης : SD SDHC

Τύπος Μπαταρίας : LITHIUM

Επιπλέον : High Definition Video

Βάρος σε gr : 150

Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) : 60x101x26

Ιστοσελίδα Κατασκευαστή : http://www.kodak.gr/

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν γνωριζω. Μπορει να βρεις καποια στα 10mp και ναναι καλυτερη. Μην θεωρεις οτι οσο πιο πολλα τοσο καλυτερα. Παντως σ αυτην την τιμη πανω-κατω ειναι σχεδον ολες τα ιδια.

Δημοσ.

Καλη ειναι μονο που δεν υπαρχει αντιπροσωπεια kodak στην Ελλαδα.

Δεν εχει σημασια αυτο. Πολλες γνωστες εταιριες εχουν service εξω π.χ. Sony, Microsoft για λογους κοστους. Μια ψηφιακη κορνιζα της Kodak που χαλασε εντος εγγυησης πηγε Γερμανια και ηρθε με κουριερ σε 10 μερες και δεν πληρωσα τιποτα.

Αντιθετα μια φωτογραφικη της Nikon που ηταν DOA (προβλημα στον αισθητηρα) καθοταν εδω στον "αντιπροσωπο" καμια 20αρια μερες μεχρι να αποφασισουν να μου δωσουν καινουρια (την οποια φυσικα πηγα και πηρα εγω απο το καταστημα, σιγα μη μου τη στελνανε).

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αυτο. Πολλες γνωστες εταιριες εχουν service εξω π.χ. Sony, Microsoft για λογους κοστους. Μια ψηφιακη κορνιζα της Kodak που χαλασε εντος εγγυησης πηγε Γερμανια και ηρθε με κουριερ σε 10 μερες και δεν πληρωσα τιποτα.

Αντιθετα μια φωτογραφικη της Nikon που ηταν DOA (προβλημα στον αισθητηρα) καθοταν εδω στον "αντιπροσωπο" καμια 20αρια μερες μεχρι να αποφασισουν να μου δωσουν καινουρια (την οποια φυσικα πηγα και πηρα εγω απο το καταστημα, σιγα μη μου τη στελνανε).

Εχει και παραεχει. Αλλο το σερβις και αλλο η αντιπροσωπεια. Απαγορευεται με οδηγια της εε αυτη η κατασταση.

Περσι μου χαλασε η v610 εναμιση χρονου και μου ειπαν να την στειλω με κουριερ (60 ευρω πηγαινελα!) αλλα μολις τους ειπα το μοντελο μου ειπαν πως δεν υποστηριζεται πλεον και αν θελω να παρω την σημερινη αντιστοιχη με εκπτωση.

Κατοπιν τουτου εφαγαν την καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη και στην προστασια του καταναλωτη (1520) και θα ακουστει η καμπανα καποια στιγμη.

Την εστειλα αγγλια με φιλο και την εφτιαξαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...