Προς το περιεχόμενο

Xρειάζομαι πιο δυνατο σήμα...

anesperos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ενταξει εδω ελλαδα ειμασται οποτε σε κανα αιωνα θα παει το προτοκολο 22 χααχαχ ενω οι αλοι θα εχουν 802.63434 αχαχ

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα ενταξει εδω ελλαδα ειμασται οποτε σε κανα αιωνα θα παει το προτοκολο 22 χααχαχ ενω οι αλοι θα εχουν 802.63434 αχαχ

τα κλασσικα ειναι αυτα.βλεπε vdsl και το βασικο βλεπε Isdn.Οταν οι αλλοι ειχαν adsl εμεις λεγαμε ISDN και χαιρομασταν.και ανοιγες και 2 καναλια και ειχες 128Κ kai Ο οτε σε σκιζε στην χρεωση περα απο την συνδρομη. ε ρε εκατομμυρια ευρω που εβγαιναν τοτε απο τις χρεωσεις ειδικα σε εταιρειες.και που πηγαν τα λεφτα αυτα?σε υποδομες???μππαααα.και μετα σου λενε οι εναλακτικοι φταινε που δεν βγαζει ο οτε λεφτα.και οταν εβγαζε τι αλλαζε???επενδυσε πουθενα ?οχι.καλα που βγηκαν οι εναλακτικοι αλλιως θα ειμασταν 2 mbit και αν.θυμαμαι τις φασαριες που ειχαν γινει τοτε για να γινουν οι διπλασιασμοι στις ταχυτητες.το 384 768 κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλα φιλε εγραψες καλη το πιρα απο ελλαδα 60 αλλα χαλαλη του μιλαμαι απλα ειναι θεικο το μονο ποβλημα που εχω τωρα ειναι το που θα βρω το καλοδιο το 5μετρο αλλα δεν με νοιαζει τοσο 1000000000 ευχαριστω

Δημοσ.

Καλα φιλε εγραψες καλη το πιρα απο ελλαδα 60 αλλα χαλαλη του μιλαμαι απλα ειναι θεικο το μονο ποβλημα που εχω τωρα ειναι το που θα βρω το καλοδιο το 5μετρο αλλα δεν με νοιαζει τοσο 1000000000 ευχαριστω

τι πηρες grid κεραια???τι καλωδιο θες?με τι βυσματα γιατι μετα απο τοσο καιρο και τοσα θεματα εχω ξεχασει και θα πρεπει να διαβασω ολο το τοπικ απο την αρχη.την συνδεσες?λογικα θες 5 μετρο sma female to ntype female η male/????

Δημοσ.

Βασικα επιδη τωρα θελω να το βαλω και στο μεγαλο πισι μονο σε ενα σημειο εχω 5/5 και σκεφτομαι να παρω καλοδιο για την κερεα οχι usb θελει 16 μετρα ομως δηλαδη οταν λεω καλοδιο για την κερεα ενοω καρτα-κερεα καλοδιο-κερεα της καρτας γινεται αυτο η θα εχω απολεις στο σημα? δηλαδη απο τα 5/5 να παρι 4/5η 3/5 μεχρι εκει μετα παμε για αλλη λυση

Δημοσ.

επειδη με μπερδεψες.πηρες την grid την εβαλες καπου και παιζει καλυτερα.και εσυ θες να τραβηξεις καλωδιο απο την grid περισσοτερα μετρα απο αυτο που δινει μεσα και να το βαλεις στην καρτα δικτυου του Pc σου?θα εχεις καποιες απωλειες με 16 μετρα αυτο ειναι αληθεια.ειναι καμποσα μετρα τα 16.και δεν ξερω ποσο θα κανει ενα τετοιο καλωδιο.

Δημοσ.

ενταξει πεδια την βρηκα την ακρη τρυπα στο τοιχο και ετσι παμαι με τ αρχικο καλωδιο της grid.Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον

Δημοσ.

Αγόρασε δυο Routerboard MikroTik Groove 5Hn 5.875Ghz CPE τα συνδέεις με οποιαδήποτε κεραία κατευθείαν, Μηδέν απώλειες, πετάς το καλώδιο utp στον υπολογιστή σου.

Και είσαι άρχοντας.

α.ειναι α και N μονο και παιζει στα 5ghz.για Link οκ αλλα δεν θα παιξει με οποιαδηποτε κεραια.θελει κεραια να ειναι στα 5 ghz,στα 5,8 για την ακριβεια.εκτος αν εχεις μια που να παιζει ολο το φασμα.κατα τα αλλα ναι κανεις καλο Link με αυτα γιατι ειναι και 200mw και παιζουν σε less crowded band.

ενταξει πεδια την βρηκα την ακρη τρυπα στο τοιχο και ετσι παμαι με τ αρχικο καλωδιο της grid.Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον

τελος καλα ολα καλα:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...