Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής Lidl 14.99

McDuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

McDuck το link δεν βγάζει φορτιστή.

Κατάλαβα ποιον λες, είναι καλός αλλά θα πρότεινα αυτόν στα ίδια λεφτά:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000WIWZ44/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

To αφαίρεσα το link-πατατιές του site-το ανέβασα σε imageshack-το έχει στις προσφορές 8/8.Μια χαρά κι αυτός που λες αλλά πάλι θα προτιμούσα του Lidl(συνήθως δίνει 3 χρόνια εγγύηση και τα μαγαζιά είναι δίπλα)

Δημοσ.

To αφαίρεσα το link-πατατιές του site-το ανέβασα σε imageshack-το έχει στις προσφορές 8/8.Μια χαρά κι αυτός που λες αλλά πάλι θα προτιμούσα του Lidl(συνήθως δίνει 3 χρόνια εγγύηση και τα μαγαζιά είναι δίπλα)

σωστός.

Δημοσ.

Σε πόση ώρα φορτίζει 2ΑΑ 2500mAh ο φορτιστής του Lidl?

ή πες μας please τι μπαταρίες έχεις και σε πόση ώρα περίπου τις φορτίζει...

Δημοσ.

Σε πόση ώρα φορτίζει 2ΑΑ 2500mAh ο φορτιστής του Lidl?

ή πες μας please τι μπαταρίες έχεις και σε πόση ώρα περίπου τις φορτίζει...

Κοίτα αυτό εξαρτάται τόσο από τη χωρητικότητα όσο από τη κατάσταση των συσσωρευτών σε συνάρτηση με το ρεύμα που δίνει ο φορτιστής και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.Γενικά επειδή χρησιμοποιώ διαφόρων τύπων μπαταρίες και φορτιστές δεν έχω κάτσει να μετρήσω ακριβώς κατά μεσο όρο, για 4 μπαταρίες 6-8 ώρες αν θυμάμαι καλά.

Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξής τύπο:Χρόνος φόρτισης(Ελαχ.)=Χωρητικότητα συσσωρευτή(mAh)x1.5x60

-------------------------------------

Ρεύμα φόρτισης της συσκευής(mAh)

Οι προδιαγραφές της συσκευής που αναγράφονται στο ταμπελάκι:

PRI. 100-240v-60/50Hz 350mA

SEC. 6x1.4v...1000mA/400mA(AA/AAA size)

4x1.4v...1000mA(C or D size)

2x9v...70mA(9v size)

Δημοσ.

Για τα λεφτά του φάινεται πολύ καλός και φορτίζει και διαφορετικούς τύπους μπαταριών ταυτόχρονα μέχρι 8 π.χ 2 9v, 2 AA, 2 AAA 1 C, 1D αλλά μπορέις να βάλεις και 6 AA ή 6 ΑΑΑ ή 4 C ή 4 D. Έχει λειτουργεία refresh για μπαταρίες που έχουν χάσει το φορτίο τους και έχουν πολυ καιρό να χρησιμοποιηθόυν (η λειτουργεία αυτή πρέπει να έιναι αυτόματη λογικά δεν είδα κάποιο κουμπάκι) και έχει δίαφορα led που ανάλογα με το πως αναβοσβήνουν σου λένε πόσο έχει η μπαταρία και αν έχει φορτίσει κλπ. Επίσης από ότι κατάλαβα (έχει βιντεάκι στο site της Lidl) πρέπει να φορτίζει την κάθε μπαταρία ξεχωριστά ,δηλαδή έχει ελεγκτή για κάθε μπαταρία και φορτίζει και σταματά ανάλογα.Θα πάω να τον χτύπησω την Δεύτερα!!!

Δημοσ.

τον εχω απο παλια.

δεν ειναι κακος για τα λεφτα του αλλα δεν ειναι καλος ποιοτικα.

με ελαχιστη χρηση (γιατι εχω κ αλλους φορτιστες) εχει "μαγκωσει" ηδη το ενα λαμάκι.

Ο energizer που προτεινε ο φιλος ειναι κλάσεις ανώτερος κ φορτίζει και σε fast mode 4 x AA 2450 mAh σε 4.5 ώρες.

Δημοσ.

Κοίτα αυτό εξαρτάται τόσο από τη χωρητικότητα όσο από τη κατάσταση των συσσωρευτών σε συνάρτηση με το ρεύμα που δίνει ο φορτιστής και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.Γενικά επειδή χρησιμοποιώ διαφόρων τύπων μπαταρίες και φορτιστές δεν έχω κάτσει να μετρήσω ακριβώς κατά μεσο όρο, για 4 μπαταρίες 6-8 ώρες αν θυμάμαι καλά.

Βέβαια μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον εξής τύπο:Χρόνος φόρτισης(Ελαχ.)=Χωρητικότητα συσσωρευτή(mAh)x1.5x60

-------------------------------------

Ρεύμα φόρτισης της συσκευής(mAh)

Οι προδιαγραφές της συσκευής που αναγράφονται στο ταμπελάκι:

PRI. 100-240v-60/50Hz 350mA

SEC. 6x1.4v...1000mA/400mA(AA/AAA size)

4x1.4v...1000mA(C or D size)

2x9v...70mA(9v size)

thanx

Δημοσ.

αν θελει καποιος αμεσα φορτιστη αυτος του lidl ειναι καλη λυση,το amαzon λεει για τον energizer 3-5 εβδομαδες αποστολη +οτι πρεπει να παρεις ανταπτορα γιατι ειναι για αγγλικου τυπου πριζα (+οτι στα lidl θα παρω και τα κλασικα 24 μπυρακια με την ευκαιρια)

Δημοσ.

οχι τα 24 μπυρακιαααα!

(σε αυτα λενε οτι ειχαν βρει ποντικι πριν 1-2 χρόνια αν θυμαμαι καλα!)

ο φορτιστης του amazon υπαρχει σε αλλα μαγαζια του ακομη κ πιο φτηνα (12,69 λιρες) ομως εκει εχει μεταφορικα οποτε καλυτερα να συνδυαστει με άλλα προιοντα. πχ.

amazon Link

επισης υπαρχουν πολλα αλλα μοντελα energizer, ριχτε μια ματια.

Δημοσ.

Καλός για τα λεφτά του χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Για μπύρα προτιμώ

Perlenbacher Premium Pils. Απλά, δεν παίζεται :rolleyes: Για μπύρες,χαρτιά υγείας (τα 4πλά) και πάνες μωρού, περνάω πάντα από το lidl για ψώνια.

Δημοσ.

Εχω παρει και γω το εν λογο φορτιστη απο το Lidl (τον περασμενο Νοεμβριο, παλαιοτερο μοντελο εμφανισιακα αλλα με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα) και οι εντυπωσεις ειναι αναμεικτες.

Εχω την εντυπωση οτι φορτιζονται πολυ γρηγορα οι μπαταριες, τουλαχιστον οι ενδεδειγμενοι χρονοι που αναγραφονται στην συσκευασια δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση ακομα και με καινουργιες μπαταριες eneloop. Δηλαδη οτι μπαταρια και να εχω φορτισει εχει ολοκληρωθει η φορτιση σε λιγοτερο απο ωρα. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια βελτιωση στο νεο μοντελο αλλα θα αγορασω το maha c9000, πολυ ακριβοτερος αλλα εργαλειο.

Παντως για οσους ενδιαφερονται για το after sales της tronic θα σας πω την προσωπικη εμπειρια μου. Επειδη ο αρχικος φορτιστης μου εκανε καποια νερα ειχα επικοινωνησει με την support τους στο εξωτερικο μετα απο 3 μηνες αγορας. Το mail μου γραμμενο στα ελληνικα και αυτοι απαντουσαν στα ελληνικα με greeklish. Χωρις πολλα πολλα, με ρωτησαν ημερομηνια αγορας και το ακριβες μοντελο του φορτιστη και σε μια βδομαδα ειχε ερθει με κουριερ καονουργιος στην πορτα μου. Οι εντυπωσεις στο κομματι αυτο αψογες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...