Προς το περιεχόμενο

Lap top με 4 gb μνήμη.

pshortjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα lap top Toshiba με μνήμη 4 gb κι έχω ένα πρόβλημα. Ενώ η μνήμη το είναι αρκετά μεγάλη δε μπορώ να εγκαταστήσω τα windows 7 64 bit γιατί το σύστημα είναι 32 bit. Το ερώτημα μου είναι όμως για ποιο έβαλαν μία τόσο μεγάλη μνήμη (δεδομένου οτί ένα σύστημα 32 bit μπορεί να υποστηρίξει μνήμη μέχρι 2.96 gb) ενώ δε μπορεί να την αναγνωρίσει το σύστημα.

Κι επίσης πώς θα μπορέσω , αν υπάρχει κάποιος τρόπος , να αναγνωρίσει το σύστημα μου και τα 4 gb μνήμης που διαθέτω.

Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.!!

Δημοσ.

Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται.

Νομίζω οτί θα απαντηθεί και από τα παιδιά.

Και όμως τόσο απλό είναι!!

Update απο 32bit σε 64bit δεν μπορεις να κάνεις!!

Πρέπει να γίνει πλήρες φορματ!!

Οποτε κρατάς back up απο τα αρχεία που σου χρειάζονται σε καποιο αλλο αποθηκευτικό μεσο... bootαρεις τον υπολογιστή απο το cd ή το usb stick των windows 64bit(αναλόγως που τα έχεις). Και ακολουθείς τις οδηγίες για πληρη εγκατάσταση και όχι update κανοντας format τον σκληρό!!

Στο hardware σου δεν χρειάζεται να κανεις καποια αλλαγη.. υποστηριζει 64bit κανονικοτατα!!

Απλα τα windows σου είναι 32 bit και πρέπει να τα αλλάξεις με μια έκδοση 64bit!!

Δημοσ.

Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δε γίνεται. Τα 32άρια μουτ τα δέχεται κανονικά. Τα 64 δε μπορεί. Νομίζω οτί είναι θέμα hardware αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Πες ακριβως την διαδικασια που έχεις κανεις για να βάλεις τα 64αρια!! Ακριβως όμως με κάθε λεπτομερια!!

Και πές και πιο ακριβώς μοντελο λαπτοπ εχεις!!

Δημοσ.

Το έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά δε γίνεται. Τα 32άρια μουτ τα δέχεται κανονικά. Τα 64 δε μπορεί. Νομίζω οτί είναι θέμα hardware αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Οταν λες δεν μπορεί να περάσει τα 64άρια τι εννοείς; Βγαίνει κάποιο μήνυμα; Αν ναι τι λέει; Δεν ξεκινάει η διαδικασία;......

Ισως ο επεξεργαστής σου δεν είναι για 64άρια... Παλιό είναι το μηχανάκι; Αν ανοίξεις το cpu-z τι σου λέει στον επεξεργαστή; Και x86 Και x64 ή μόνο x86?

Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω οτί είναι θέμα επεξεργαστή. Αλλά το lap top είναι μόλις 1,5 χρονών.

Επεξεργαστής: Intel® Core ™ 2 Duo CPU T6500 @ 2.10 Ghz 2.10 Ghz

Γενικά έχει αρκετά καλό υλικό μέσα, και δε βρίσκω άλλο λόγο να μη δέχεται τα 64άρια.

Δημοσ.

Οταν λες δεν μπορεί να περάσει τα 64άρια τι εννοείς; Βγαίνει κάποιο μήνυμα; Αν ναι τι λέει; Δεν ξεκινάει η διαδικασία;......

Ισως ο επεξεργαστής σου δεν είναι για 64άρια... Παλιό είναι το μηχανάκι; Αν ανοίξεις το cpu-z τι σου λέει στον επεξεργαστή; Και x86 Και x64 ή μόνο x86?

Ας μας πει ακριβώς το μοντέλο του λαπτοπ του.. αλλα ρε karmenακι είναι δυνατον να εχει το μηχανακι πανω 4gb ram και να είναι τοσο παλίο που να μην είνια ο επεξεργαστής 64bit??

Κι εγώ νομίζω οτί είναι θέμα επεξεργαστή. Αλλά το lap top είναι μόλις 1,5 χρονών.

Επεξεργαστής: Intel® Core ™ 2 Duo CPU T6500 @ 2.10 Ghz 2.10 Ghz

Γενικά έχει αρκετά καλό υλικό μέσα, και δε βρίσκω άλλο λόγο να μη δέχεται τα 64άρια.

Μια χαρά 64bit είναι ο Τ6500!

Πες μας ακριβώς τη διαδικασία που κάνεις για να περασεις τα 64αρια!!

Δημοσ.

Ας μας πει ακριβώς το μοντέλο του λαπτοπ του.. αλλα ρε karmenακι είναι δυνατον να εχει το μηχανακι πανω 4gb ram και να είναι τοσο παλίο που να μην είνια ο επεξεργαστής 64bit??

E τι να πω; Προσπαθώ να βγάλω με το τσιγκέλι μερικά... Το δε μπαίνει ξέρεις ότι δε βοηθάει... :eek:

Δημοσ.

E τι να πω; Προσπαθώ να βγάλω με το τσιγκέλι μερικά... Το δε μπαίνει ξέρεις ότι δε βοηθάει... :eek:

Εεε ενταξη αυτό το έχουμα μαθει πλέον,, καποια πράγματα απο καποιους ανθρώπους πρέπει να τα βγάλεις με το τσιγκέλι!!

Δημοσ.

Εεε ενταξη αυτό το έχουμα μαθει πλέον,, καποια πράγματα απο καποιους ανθρώπους πρέπει να τα βγάλεις με το τσιγκέλι!!

Αντε να δούμε έχω περιέργεια και περιμένω να βάλω και τα red/black να πεις γνώμη :P

Δημοσ.

Μια χαρά 64bit είναι ο Τ6500!

Πες μας ακριβώς τη διαδικασία που κάνεις για να περασεις τα 64αρια!!

Μπήκα στο Bios και έβαλα να bootarei από το dvd και ενώ πάει να προχωρήσει η εγκατάσταση κανονικά κάποια στιγμή σταματάει...

Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου και να του εγκαταστήσω τα Win 7 τα 64-bit και ενώ η εγκατάσταση αρχίζει κανονικά μου πετάει ένα λάθος και λέει

Τα Windows δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία. Το αρχείο ίσως είναι κατεστραμμένο ή λείπει.

Βεβαιωθείτε οτί όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμα και ξεκινήστε πάλι την εκγατάσταση.

Κωδικός σφάλματος 0x80070017

Το θέμα είναι οτί όταν βάζω τα 32-bit δουλεύει κανονικά και η εγκατάσταση γίνεται.

Δημοσ.

Μπήκα στο Bios και έβαλα να bootarei από το dvd και ενώ πάει να προχωρήσει η εγκατάσταση κανονικά κάποια στιγμή σταματάει...

Χωρίς μήνυμα; Κάνει restart;

Το dvd το έχεις δοκιμάσει σε άλλο Pc Να δεις αν κάνει εγκατάσταση;

Προσπαθώ να κάνω format στον υπολογιστή μου και να του εγκαταστήσω τα Win 7 τα 64-bit και ενώ η εγκατάσταση αρχίζει κανονικά μου πετάει ένα λάθος και λέει

Τα Windows δεν είναι δυνατό να εγκαταστήσουν απαιτούμενα αρχεία. Το αρχείο ίσως είναι κατεστραμμένο ή λείπει.

Βεβαιωθείτε οτί όλα τα αρχεία που απαιτούνται για την εγκατάσταση είναι διαθέσιμα και ξεκινήστε πάλι την εκγατάσταση.

Κωδικός σφάλματος 0x80070017

Το θέμα είναι οτί όταν βάζω τα 32-bit δουλεύει κανονικά και η εγκατάσταση γίνεται.

Ε μάντεψε τι φταίει.... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...