trikilis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 γεια σας προσφατα εκανα φορμαρισμα στο λαπτοπ μου,sony vaio vgn-cs11z/r και ξαναεγκατεστησα τα windows vista home basic.εβαλα ολλα τα drivers και δεν μου δουλευουν τα πληκτρα αφης για το volume και το av mode.πως μπωρω να κατεβασω drivers για να μου δουλεψει παλι??απαντηστε μου παρακαλω,ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Βασικά αν δεν έχεις περάσει ηδη πολλα πράγματα θα σου πρότεινα να βάλεις τα 7. Όσο για τους drivers που ζητάς θα τους βρέις εδώ
ss13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 γεια σας προσφατα εκανα φορμαρισμα στο λαπτοπ μου,sony vaio vgn-cs11z/r και ξαναεγκατεστησα τα windows vista home basic.εβαλα ολλα τα drivers και δεν μου δουλευουν τα πληκτρα αφης για το volume και το av mode.πως μπωρω να κατεβασω drivers για να μου δουλεψει παλι??απαντηστε μου παρακαλω,ευχαριστω. Με την σειρά εγκαθιστάς αυτά Sony Shared Library Εγκατάσταση και επαννεκίνηση Vaio Event Service Εγκατάσταση και επαννεκίνηση Setting Utility Series Εγκατάσταση και επαννεκίνηση μόνο έτσι θα δουλέψουν , όπως είπε και ο προηγούμενος πήγαινε σε win 7 ή σε xp pro , μην βασανίζεσαι με τα vista !!
trikilis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ευχαριστω για τα μνματα σας παιδια.τελικα περασα τα 7.και ολλα οκ.ηθελα να ροτισω αν μπωρω να αγορασω καλητερη καρτα γραφικων για το λαπτοπ μου sony vaio vgn-cs11z και κατα προτιμηση την nvidia geforce 9800m gs γινετε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.