Προς το περιεχόμενο

Galaxy S II - Multirama.

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ.

Η υποθεση εχει ως εξης. Την πεμπτη που μας περασε αγορασα απο τα multirama το GSII.

Το μηχανακι φοραει την 2.3.3. απο την μανα του .

Αναλυτικα τα στοιχεια εχουν ως εξης :

ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ( ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΙΕΙ) : I9100XXKDJ . Αυτη η εκδοση απο ποια χωρα ειναι ξερει καποιος ;;;;

Εκδοση Kernel : 2.6.35.7-I9100XWKE2-CL187606ROO@DELL101#2

Γνωριζει κανεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ; ΗΤΑΝ 2ο ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΠΑΠΑ Η ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ;;;;;

Παιδια το θεμα ειναι ΣΟΒΑΡΟ ας απαντησουν μονο αυτοι που ξερουν

Ευχαριστω.

• Moderators
Δημοσ.

Eχει αναφερθει και απο αλλους που το αγορασαν απο multirama το συγκεκριμενο baseband. Νομιζω ειναι Γερμανικο.

Στο βιβλιαρακι εγγυησης εχει ελληνικα? Αν ναι εισαι οκ.

Δημοσ.

Eχει αναφερθει και απο αλλους που το αγορασαν απο multirama το συγκεκριμενο baseband. Νομιζω ειναι Γερμανικο.

Στο βιβλιαρακι εγγυησης εχει ελληνικα? Αν ναι εισαι οκ.

Ελληνικα εχει ομως ενα παθει κατι και τους το παω και οι τεχνικοι της Sammy ΜΟΥ ΠΟΥΝΕ το εκανες ROOT κτλ. Τι κανω ;;;;;

• Moderators
Δημοσ.

Βλεπεις εφαρμογη Superuser εγκατεστημενη?

Oταν ανοιγεις τη συσκευη, εκει που λεει Galaxy I9100 εχει κανενα κιτρινο θαυμαστικο?

Μπες σε Download mode (Volume Down + Home + Power ταυτοχρονα πατημενα). Θα σου πει πανω πανω αν εχει custom kernel κλπ. Εχει?

Αν η απαντηση ειναι οχι σε ολα τα παραπανω εισαι οκ. Βασικα μονο το πρωτο αρκει, απλως για να σιγουρευτουμε 100% σου λεω τα αλλα δυο.

Παρεμπιπτοντως, για να βγεις απο το download mode κανε ο,τι σου λεει για να επανεκινησεις τη συσκευη.

Παντως αν το πηρες την Πεμπτη, μπορεις να ζητησεις αντικατασταση ε.

Δημοσ.

Τα πατησα τα 3 κουμπια που ειπες και γραφει αυτο

Waring

A custom OS can causa critical problems in phone and installed applications.

If you want to download a custom OS,press the volume up key.

Otherwise,press the volume down key to cancel

Λοιπον τι παιζει ; Πατησα ακυρο εννοειται.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον, κανε το παλι και πατα Volume Up (εκει που λεει If you want to download a custom OS,press the volume up key.).

Πες μου τι θα σου γραψει.

Μην αγχωθεις αν δεις να λεει τιποτα Downloading, εικονικο ειναι, για να βγεις απο κει θα κρατησεις για δεκα δευτερολεπτα (ή λιγο παραπανω) κρατημενο το power button.

Δημοσ.

Λοιπον, κανε το παλι και πατα Volume Up (εκει που λεει If you want to download a custom OS,press the volume up key.).

Πες μου τι θα σου γραψει.

Μην αγχωθεις αν δεις να λεει τιποτα Downloading, εικονικο ειναι, για να βγεις απο κει θα κρατησεις για δεκα δευτερολεπτα (ή λιγο παραπανω) κρατημενο το power button.

Λοιπον...

ODIN MODE ( Με κοκκινα γραμματα )

PRODUCT NAME : GT-i9100

CUSTOM BINARΥ DOWNLOAD : NO

CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL

Οποτε ειναι γνησιο απο οτι καταλαβα.

Δημοσ.

Nαι, μια χαρα εισαι, μπορεις να το πας αφοβα για service.

Ε οταν χρειαστει ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ να ειναι !

Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα !!

Και μιας και πιασαμε το θεμα μια τελευταια ερωτηση και ας κλειδωθει μετα το ΘΕΜΑ.

Λοιπον την εικονα ξεκλειδοματος πως μπορω να την αλλαξω ;;

• Moderators
Δημοσ.

A, sorry κατάλαβα πως εχει κατι (γι'αυτο σου ειπα για αντικατασταση :lol:)!

Settings> Display> Screen Display και πας στην προτελευταια επιλογη που λεει Lock Screen και πατας το Wallpaper ;)

Δημοσ.

A, sorry κατάλαβα πως εχει κατι (γι'αυτο σου ειπα για αντικατασταση :lol:)!

Settings> Display> Screen Display και πας στην προτελευταια επιλογη που λεει Lock Screen και πατας το Wallpaper ;)

ΟΧΙ μια χαρα ειναι !! ΤΕΛΕΙΟ. Απλως μου εκατσε περιεργα η εκδοση φασματος αλλα αφου δεν υπαρχει προβλημα ολα καλα !!

Τελειο το μηχανακι !!

Λοιπον σε ευχαριστω για ολα ! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...