Προς το περιεχόμενο

Νέο pc η να περιμένω τους νέους επεξεργαστές της intel

nikos010101

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεξεργαστής: intel q6600 2,4Mhz

Mητρική: Asus p5qd Turbo

Mνημη: 2GB

Κάρτα γραφικών: ΜSI N9800GT 512MB

Σκληρός δίσκος: 320GB.

Aυτο είναι το μηχάνημα μου και σκέφτομαι να το αλλάξω, ή να περιμένω τους νέους επεξεργαστές της intel Ivy Bridge των 22nm που θα εμφανιστούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012?. Το pc το χρειάζομαι κυρίως για games.

Δημοσ.

Απο τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά θα έχεις πολλές επιλογές ανάλογα το ποσό που έχεις σκοπό να δώσεις....

Με το μηχάνημα που έχεις ηδη μπορείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή στα 3GHZ να πάρεις άλλα 2GB μνήμη

και να πάρεις μια κάρτα 6950 η 560 έτσι και λιγότερα χρήματα θα χάσεις και θα δεις μεγάλες διαφορές....

Και στο μέλλον που θα έχουμε μια άποψη για τις νέες πλατφόρμες των AMD-INTEL....θα το δεις πιο χαλαρά!!!! :-D

Δημοσ.

Κάνε πρώτα μια έρυνα αγοράς να δεις τι υπάρχει(αν δεν το έχεις κάνει)

Αν και δεν νομίζω να χρειάζεσαι καινούργιο PC!

Αμα είναι κάνε υπομονή να πάρεις έναν καλό επεξεργαστή της Intel(απο τους νεους που θα κυκλοφορήσει)

Δημοσ.

Το πολύ 1000 ευρω σκοπεύω να δώσω για νέο pc. Για αναβάθμιση δεν το σκέφτομαι, αλλα ουτε και για AMD επειδή ειμαι κολλημένος με τους intel. μαλλον λεω να περιμενω

Δημοσ.

Αν ζορίζεται ο υπολογιστής στα παιχνίδια τότε πάρε κάρτα γραφικών και μία ψύκτρα να ανεβάσεις τον επεξεργαστή. Και ραμ να πάει 4GB.

Δημοσ.

Κακός μην είσαι κολλημένος σε μια εταιρία να δεις που εάν θα πάρεις amd δεν θα ξεκολλάς.

Εγώ προσωπικά(όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό) είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος από την amd.

Για μένα προσωπικά βαλε μια κάρτα γραφικών ,τροφοδοτικό ,μνήμη ram και κανέναν ssd εάν χωρέσει και θα έχεις ένα πολύ αξιοπρεπές σύστημα

Δημοσ.

Οπως σου ειπαν και οι αλλοι ειναι μαχιμο ακομη το συστημα σου.Περιμενε μερικους μηνες τις εξελιξεις.

Κακός μην είσαι κολλημένος σε μια εταιρία να δεις που εάν θα πάρεις amd δεν θα ξεκολλάς.

:shock:
Δημοσ.

Δεν το έπιασες μάλλον η δεν έχεις χρησιμοποιήσει amd :P

Προσωπική ''άποψη'' με μια δόση χιούμορ :P :lol:

Οξυμωρο σχημα χρησιμοποιησες,απλα δεν ειμουν σιγουρος αν ηταν εν γνωσει σου.

Σχετικα με το θεμα ,νομιζω σε αυτη την μεταβατικη περιοδο που ειμαστε απο μεριας amd ειναι λαθος να συστηνουμε παλια πλατφορμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...