nikos010101 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Επεξεργαστής: intel q6600 2,4Mhz Mητρική: Asus p5qd Turbo Mνημη: 2GB Κάρτα γραφικών: ΜSI N9800GT 512MB Σκληρός δίσκος: 320GB. Aυτο είναι το μηχάνημα μου και σκέφτομαι να το αλλάξω, ή να περιμένω τους νέους επεξεργαστές της intel Ivy Bridge των 22nm που θα εμφανιστούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012?. Το pc το χρειάζομαι κυρίως για games.
Arctic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Να περιμένεις τους Bulldozers της AMD, αφού δεν βιάζεσαι απ' ότι κατάλαβα
nikolas8141 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Απο τα μέσα Σεπτέμβρη και μετά θα έχεις πολλές επιλογές ανάλογα το ποσό που έχεις σκοπό να δώσεις.... Με το μηχάνημα που έχεις ηδη μπορείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή στα 3GHZ να πάρεις άλλα 2GB μνήμη και να πάρεις μια κάρτα 6950 η 560 έτσι και λιγότερα χρήματα θα χάσεις και θα δεις μεγάλες διαφορές.... Και στο μέλλον που θα έχουμε μια άποψη για τις νέες πλατφόρμες των AMD-INTEL....θα το δεις πιο χαλαρά!!!!
Fotis1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κάνε πρώτα μια έρυνα αγοράς να δεις τι υπάρχει(αν δεν το έχεις κάνει) Αν και δεν νομίζω να χρειάζεσαι καινούργιο PC! Αμα είναι κάνε υπομονή να πάρεις έναν καλό επεξεργαστή της Intel(απο τους νεους που θα κυκλοφορήσει)
nikos010101 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το πολύ 1000 ευρω σκοπεύω να δώσω για νέο pc. Για αναβάθμιση δεν το σκέφτομαι, αλλα ουτε και για AMD επειδή ειμαι κολλημένος με τους intel. μαλλον λεω να περιμενω
Arctic Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν ζορίζεται ο υπολογιστής στα παιχνίδια τότε πάρε κάρτα γραφικών και μία ψύκτρα να ανεβάσεις τον επεξεργαστή. Και ραμ να πάει 4GB.
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κακός μην είσαι κολλημένος σε μια εταιρία να δεις που εάν θα πάρεις amd δεν θα ξεκολλάς. Εγώ προσωπικά(όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό) είμαι και με το παραπάνω ικανοποιημένος από την amd. Για μένα προσωπικά βαλε μια κάρτα γραφικών ,τροφοδοτικό ,μνήμη ram και κανέναν ssd εάν χωρέσει και θα έχεις ένα πολύ αξιοπρεπές σύστημα
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 αφηστε τον να παρει ιντελ, λιγοτερη ζητηση στους amd= καλυτερες τιμες
nikos010101 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οχι στα παιχνιδια δεν ζοριζεται. το crysis 2 το παιζει μια χαρα.
benign Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Οπως σου ειπαν και οι αλλοι ειναι μαχιμο ακομη το συστημα σου.Περιμενε μερικους μηνες τις εξελιξεις. Κακός μην είσαι κολλημένος σε μια εταιρία να δεις που εάν θα πάρεις amd δεν θα ξεκολλάς.
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δεν το έπιασες μάλλον η δεν έχεις χρησιμοποιήσει amd Προσωπική ''άποψη'' με μια δόση χιούμορ
benign Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δεν το έπιασες μάλλον η δεν έχεις χρησιμοποιήσει amd Προσωπική ''άποψη'' με μια δόση χιούμορ Οξυμωρο σχημα χρησιμοποιησες,απλα δεν ειμουν σιγουρος αν ηταν εν γνωσει σου. Σχετικα με το θεμα ,νομιζω σε αυτη την μεταβατικη περιοδο που ειμαστε απο μεριας amd ειναι λαθος να συστηνουμε παλια πλατφορμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.