vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλησπερα. Εχω στο συστημα της υπογραφης μου pc1 τον εν λογω ssd και χθεσ εκει που ημουν στο ιντερνετ με τον mozilla καποια στιγμη σταματησε να ανταποκρινεται ο υπολογιστης.Εκανα restart και οταν πηγαινε να φορτωσει το λειτουργικο και εφτανε στην οθονη των windows 7 με το λογοτυπο εκει ο ssd,το λαμπακι που εχει,απο πρασινο γινεται συνεχεια κοκκινο και δεν μπαινει στο λειτουργικο.Τι μπορει να εχει? Να πω οτι δεν εγινε καποια διακοπη ρευματοσ..
alximistis_82 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εισαι σιγουρος οτι φταιει ο σκληρος? Δοκιμασες κανεναν αλλον να βεβαιωθεις? Επισης κανε ενα φορματ στον ssd μηπως φαγανε κανενα σκαλωμα τα windows μιας και συχνα τρωνε σκαλωμα.....
vaggelisp7406 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ναι γιατι αναβει κοκκινο λαμπακι στον ssd.Ενω τον βλεπει κανονικα το post οταν παει να μπει στα windows βγαζει κοκκινο λαμπακι..Τι αλλο μπορει να φταιει?Μηπως γλυτωσω το format..
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 99% έχει πρόβλημα ο ssd . Λοιπόν για κάνε μια δοκιμή δοκίμασε να μπεις με live cd(ubuntu)_ μέσα στον ssd να δεις εάν θα κολαει η εάν θα τον διαβάζει
vaggelisp7406 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Με live cd δεν το εκανα αλλα εβαλα σαν πρωτευον εναν sata hdd εβαλα windows και δεν τον διαβαζει μεσα στα windows..Απο την διαχειριση των windows στον πινακα ελεγχου μου τον βγαζει σαν χωρητικοτητα αλλα δεν με αφηνει να κανω ουτε φορματ ουτε τιποτα..Στην εγκατασταση των windows δεν μου τον διαβαζει ωστε να τον επιλεξω να κανω εγκατασταση..Αρα τον στελνω πισω για εγγυηση?
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Όταν σκαλώνουν τα windows στο logo κατά κανόνα είναι από τα windows δοκίμασε έστω ένα repair από το dvd των windows7 και αν δεν φτιάξει πάλι μπορείς να τον στείλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.