aledjo Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ψαχνω ενα προγραμα ή καποιο τροπο που να κανει uninstall drivers απο το συστημα και να μη τα βλεπουν τα windows ουτε σαν επιλογη. συγκεκριμενα θελω να σβησω τους drivers chipset που εβαλα και να βαλω τους παλιους. απο τα windows δε εχει επιλογη για να τους σβησει, ουτε μπορω να το κανω χειροκινητα οπως πχ τη καρτα γραφικων γιατι οι drivers chipset κανουν εγκατασταση σε πολλες συσκευες του συστηματος....
Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μερικά πράγματα δεν γυρίζουν πίσω η είναι τόσο δύσκολο να τα γυρίσεις ώστε σε συμφέρει να τα χτίσεις από την αρχή..αυτό θα σου δώσει κ την σιγουριά ότι όλα είναι όπως πρέπει τώρα.. Κάποιος που του αρέσει το ψάξιμο η έρευνα ο πειραματισμός στον υπολογιστή του πρέπει να τον έχει χτίσει έτσι ώστε να κάνει format και επαναφορά σε λίγες ώρες.
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Χλομό το κόβω το revo να βρίσκει driver έχεις ελπίδες με το DriverSweeper (Από Safe mode) αλλά αν δεν σου ξεκινάν μετά κανονικά τα windows δεν φταίω. Κάποιος που του αρέσει το ψάξιμο η έρευνα ο πειραματισμός στον υπολογιστή του πρέπει να τον έχει χτίσει έτσι ώστε να κάνει format και επαναφορά σε λίγες ώρες. Κάποιος τέτοιος έχει image του διαμερίσματος με το λειτουργικό και κάνει επαναφορά σε 5 λεπτά + τον χρόνω που θέλει να φορτώσει το usb/cd/dvd με το ανάλογο πρόγραμμα.
Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μα από πάνω μιλούσαμε ακριβός για αλλαγή μέσα στο λειτουργικό παλικάρι μου ..
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μα από πάνω μιλούσαμε ακριβός για αλλαγή μέσα στο λειτουργικό παλικάρι μου .. ;;;; Εσύ αν μπορείς να «κάνει format και επαναφορά σε λίγες ώρες» μέσα από το λειτουργικό τότε μπράβο σου.
Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εγώ έχω έναν ελαφρύ σε προγράμματα υπολογιστή και ολα τα ευαίσθητα δεδομένα μου και μινι backups saves klp σε εξωτερικό.Οπότε κάνω οτι γουστάρω σε ελάχιστο χρόνο.. Αυτό όμως που μου κάνει εντύπωση είναι οκ εγω με 100 replys να μην μπορώ να συνεννοηθω ακόμα,αλλά εσύ με 5500 θα έπρεπε.. Δεν υποδεικνύω σε κανέναν χαρίζω την δίκη μου οπτική μήπως φανεί χρήσιμη σε κάποιον. Έτσι και αλλιώς η υπόσταση είναι εκεί έξω όχι σε ένα φορουμ.
TheELF Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Το «για αλλαγή μέσα στο λειτουργικό» δεν κατάλαβα που πήγαινε,κατά τα άλλα αν επαναφέρεις από εικόνα η ξανά στήσεις από την αρχή θέμα γούστου και ορέξεων είναι. Όσα μηνύματα και να έχει κάποιος δεν σημαίνει ότι έχει γίνει τηλεπαθητικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.