thakisn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα! Εδώ και λίγες μέρες δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το itunes. Όταν το ανοίγω βλέπω αυτή την εικόνα και δεν ξέρω τι να του κάνω για να συνέρθει!! Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία να μου πει τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δοκίμασες να το κάνεις update ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Έχω την πιο πρόσφατη έκδοση (10.4). Κάποια άλλη ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 παντως το iTunes της φωτογραφίας δεν μοιαζει για 10.4. Δοκίμασες να την πετάξεις στον κάδο ανακύκλωσης και να την ξαναεγκαταστήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Το αφαίρεσα και το εγκατέστησα ξανά αλλά και πάλι έχω το ίδιο αποτέλεσμα. Τι κάνουμε τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να πας HD>Users>Your Username>Library>Preferences και εκει να διαγράψεις το αρχείο com.apple.iTunes.plist Έχε υπόψη σου πως διαγράφοντας αυτό το αρχείο θα χαθούν όλες οι προσωπικές σου ρυθμίσεις. Αν το κάνεις μην ξεχάσεις να αδειάσεις τον κάδο με τα άχρηστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δε θα χαθούν όμως τραγούδια κτλ, σωστά; Όταν λες προσωπικές ρυθμίσεις, τι εννοείς; Θα μπορούσες να δώσεις ένα παράδειγμα για να ξέρω τι να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εγώ θα δοκίμαζα να κάνω ένα νέο χρήστη administrator να έβλεπα αν δουλεύει στο νέο χρήστη το itunes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thakisn Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Έφτιαξα νέο admin account και το itunes είναι άδειο. Προφανώς πρέπει να κάνω import τη βιβλιοθήκη αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Επίσης στον αρχικό admin account διέγραψα την plist που είπε ο Chris M αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ρίξτε προτάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.