Προς το περιεχόμενο

πρόταση για κινητό 150-200

kostas/88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα πριν λίγες μέρες άρχισε το κινητό μου να μου κάνει κάτι κολπάκια (ένταξη είναι και πενταετίας το κινητακι και δεν το προσέχω και ιδιαιτερα) και έτσι αποφάσισα να ξεκινησω το ψάξιμο για κάποιο καινούριο κινητακι και δεν ξέρω τι να διαλεξω και τι να προσέξω γι'αυτο απευθύνομαι σε εσάς που ασχολείστε λιγάκι παραπάνω.

το ποσο που διαθέτω είναι 150 με 200 euro και αυτό που με ενδιαφέρει σε ένα κινητό είναι να είναι αξιόπιστο.

* παρακαλώ ποτάσσης μονο για κινητά που υπάρχουν στο πλαίσιο με τιμές πλαίσιο

Δημοσ.

γιατι μονο απο πλαισιο αν επιτρεπεται?

Με τον περιορισμο του καταστηματος νομιζω οτι η καλυτερη σου επιλογη ειναι το optimus one. Το ειχα μερικους μηνες και ειναι σταθεροτατο, ειναι απο τα λιγα μικρα με σχετικα καλη gpu, ΔΕΝ υποστηριζει adobe flash λογο επεξεργαστη εχει νομιζω 2.3 official καλη οθονουλα με πολυ καλη αποκριση και καλη ποιοτητα κατασκευης.

Οσα σου περισσευουν απο το budget περνεις μια 16αρα class 6+ sd πετας και ενα apps2sd darktremos script δεσμευεις 1gb για εφαρμογες και εισαι αρχοντας.

Τωρα που το ξανακοιταξα με τις τιμες του plaisio μαλλον για 8αρα σε βλεπω :P

Δημοσ.

φιλαρακι το optimus one που μου προτείνεις δεν υπάρχει στο πλασίο και επίτρεψε μου να μην σου πω το λόγο που το προτιμάω το πλαισιο. :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω σημερα πηρα τηλεφωνο στο πλαισιο θεσσαλονικης και μου κρατησαν ενα και θα παω να το παρω αυριο.απο το τηλεφωνο μου ειπαν πως εχει 149 ευρω οχι 159 οπως λεει στο ιντερνετ.ειναι πολυ καλο κινητο πιστευω για τα λεφτα του!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...