Προς το περιεχόμενο

Φαγητό και οξυγόνο

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει,ξέρω για τις αεροστεγές συσευασίες που κρατούνε τα φαγητά αρκετά φρέσκα.Επίσης ότι πολλά που αγοράζει κάποιος είναι σε αεροστεγές π.χ.instant coffee.Το θέμα είναι για το πόσο επηρεάζει το οξυγόνο κάτι όταν ανοιχτεί.Π.χ.ο καφές που μετά τον κλείνεις.Ρωτώ επειδή άνοιξα να βάλω στέβια.Μου έφυγε λίγο και πήγε στο καπάκι που ανοίγει από πάνω για να βάλεις.Έβγαλα το καπάκι και έβαλα τη στέβια σε ποτηράκι,το υπόλειμα δηλαδή,έπλυνα το καπάκι.Το θέμα είναι ότι έμεινε ανοικτό για καμμιά 20αριά δευτερόλεπτα.Παθαίνει τίποτε ιδιαίτερο;

Δημοσ.

Και για 1 δευτερολεπτο να εμεινε λες να μην μπηκε αερας ρε ανδρεα? Εκτος αν εισαι σε κανα θαλαμο αποσυμπιεσης ή σε τροχια γυρω απο την γη για να μην αρωσταινεις σαν τον λεφτα απο το contact.

Δημοσ.

το nano vapor πάντως (κρεατίνη) λέει να μήν μίνει ανοιχτό για πάνω απο 10 sec οπότε μπορεί να παίζει ρόλο και σε αυτό

Δημοσ.

Αν διάβαζα πως θες να κάνεις ταξίδι στο φεγγάρι, θα μου φαινόταν πιο φυσιολογικό.

Son....... :-(

Δημοσ.

Νομιζα οτι με αυτον το τιτλο Φαγητό και οξυγόνο το ποστ σου θα ητανε...

"

Ειναι απαραιτητα για την ζωη, δε νομιζετε;

"

(επεσα εξω) :(

Δημοσ.

andrea2 ξέρεις κάποιο καλό παραισθησιογονο νόμιμο να μου πρωτίνεις ? (για να μήν ανοίγω αλλο θέμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...