Andreas2 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εντάξει,ξέρω για τις αεροστεγές συσευασίες που κρατούνε τα φαγητά αρκετά φρέσκα.Επίσης ότι πολλά που αγοράζει κάποιος είναι σε αεροστεγές π.χ.instant coffee.Το θέμα είναι για το πόσο επηρεάζει το οξυγόνο κάτι όταν ανοιχτεί.Π.χ.ο καφές που μετά τον κλείνεις.Ρωτώ επειδή άνοιξα να βάλω στέβια.Μου έφυγε λίγο και πήγε στο καπάκι που ανοίγει από πάνω για να βάλεις.Έβγαλα το καπάκι και έβαλα τη στέβια σε ποτηράκι,το υπόλειμα δηλαδή,έπλυνα το καπάκι.Το θέμα είναι ότι έμεινε ανοικτό για καμμιά 20αριά δευτερόλεπτα.Παθαίνει τίποτε ιδιαίτερο;
Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και για 1 δευτερολεπτο να εμεινε λες να μην μπηκε αερας ρε ανδρεα? Εκτος αν εισαι σε κανα θαλαμο αποσυμπιεσης ή σε τροχια γυρω απο την γη για να μην αρωσταινεις σαν τον λεφτα απο το contact.
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 το nano vapor πάντως (κρεατίνη) λέει να μήν μίνει ανοιχτό για πάνω απο 10 sec οπότε μπορεί να παίζει ρόλο και σε αυτό
pournaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ε δε γινεται να τα χανω ολα, σε αυτο προλαβα...
slygeo87 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν διάβαζα πως θες να κάνεις ταξίδι στο φεγγάρι, θα μου φαινόταν πιο φυσιολογικό. Son.......
NT1G Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μόνο εγώ αναρωτιέμαι τι είναι η στέβια που παίρνει ο Αντρέας;
Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ενα φυτο που ειναι πιο γλυκο απο την ζαχαρη και δεν εχει θερμιδες. http://en.wikipedia.org/wiki/Stevia
tsifotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Νομιζα οτι με αυτον το τιτλο Φαγητό και οξυγόνο το ποστ σου θα ητανε... " Ειναι απαραιτητα για την ζωη, δε νομιζετε; " (επεσα εξω)
tarantules Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ο andreas2 ξαναχτύπησε... Αυτό με τη στέβια να το κοιτάξεις...
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 andrea2 ξέρεις κάποιο καλό παραισθησιογονο νόμιμο να μου πρωτίνεις ? (για να μήν ανοίγω αλλο θέμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.