Προς το περιεχόμενο

Νέο site για προγραμματισμό


apos02

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

 

Πρόσφατα ανεβάσαμε στο internet ένα νέο site που ασχολείται με τον προγραμματισμό. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να το επισκεφθεί και αν θέλει να βοηθήσει προσθέτοντας περιεχόμενα. Η διεύθυνση είναι www.greekcodes.gr

Δημοσ.

Site για προγραμματισμό σε Joomla ? ... Χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω ?

Για γράψε! Που είναι το πρόβλημα; Μήπως ήθελες να φτιάξουν δικό τους portal σε php;

Δημοσ.

Το site είναι σε joomla για λόγους ευκολίας και δυνατοτήτων. Αν χρειαστεί στην συνέχεια μπορεί να γίνει κάποια επεξεργασία ή και να σχεδιαστεί το site από την αρχή. Το βασικό είναι να υπάρξει ενδιαφέρων για την προσπάθεια.

Δημοσ.

Αν το θέμα γίνει το αντικείμενο (δηλαδή ο προγραμματισμός) τότε το joomla θα μένει απλά μια παραφωνία που την προσέχεις αλλά δεν στιγματίζεις. Πάντως προγραμματισμός και Joomla όλοι ξέρουμε ότι δεν πάνε μαζί … θα ήταν αστείο να εξηγήσω καν γιατί .. μυαλό έχετε και καταλαβαίνετε τα στοιχειώδη… και έχει πλάκα όταν ένα site για προγραμματισμό είναι φτιαγμένο σε Joomla … (γιατί ρε παιδία δεν έχετε ιδέα από προγραμματισμό και δεν μπορείτε να φτιάξετε την δική σας διαδικτυακή εφαρμογή ; )

 

Μήπως ήθελες να φτιάξουν δικό τους portal σε php;

 

Κάθε site δεν είναι portal. Έχει διαφορετικά specs (προδιαγραφές) που απαιτούν διαφορετική ανάλυση και ανάπτυξη. Τώρα σε PHP θα γίνει σε Java λίγο παίζει ρόλο από άποψη αρχιτεκτονικής ….

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο και χρονοβόρο είναι να γίνει αυτό που λες. Όταν υπάρχει ήδη κάτι έτοιμο που μπορεί να κάνει τα ίδια και πολλά περισσότερα από αυτά που χρειάζομαι γιατί να μην το επιλέξω; Και μην ξεχνάς πως το κάνουμε για χόμπι.

Δημοσ.

μια χαρά είναι το site. Το ότι είναι σε joomla φτιαγμένο προσωπικά δε με χαλάει καθόλου,άλλωστε δεν είναι το αντικείμενο του web developing-design

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος φίλε μου να ξανά ανακαλύψετε τον τροχό. Μια χαρά είναι σελίδα. Καλή επιτυχία σας εύχομαι!

Δημοσ.

Ο Άσχετος Βλάκερ

Άστα! Κι όμως κυκλοφορούν πολλοί. Συνήθως είναι υπάλληλοι στο Πλαίσιο και το Multirama, και τους εντοπίζεις από το αγελαδινό βλέμμα. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει υπάλληλος στα Goodys.

:-D :-D :cry: :cry: :cry:
Δημοσ.

Site για προγραμματισμό σε Joomla ? ... Χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω ?

 

Εντελώς άσκοπη παρατήρηση.

 

Είνα σα να θέλω να σου πω κάτι σημαντικό στο τηλέφωνο και να με ρωτήσεις αν σε παίρνω με Iphone ή με κάποια άλλη συσκευή...

 

Αν το site έχει σημαντικά πράγματα να πει,θα επιζήσει με όποιο τρόπο και αν γράφτηκε.

 

Καλή επιτυχία να έχετε!

Δημοσ.

Μόλις ανέβασα τη λύση μου σε C στο Πρόβλημα που έχετε στο site ( Άθροισμα παραγοντικών ) αλλά πρέπει να ομολογήσω πως με παιδέψατε :(

 

Αφενός διότι το δείγμα εξόδου που έχετε είναι λάθος κι αφετέρου διότι έγραφα κάνα 5λεπτο στα σχόλια διευκρινήσεις για τον κώδικα, για να διαπιστώσω μετά το Submit πως τα σχόλια τα κόβετε στις 3 γραμμές, απροειδοποίητα!

 

Τελικά πιστεύω βιαστήκατε να το βγάλετε στον αέρα. Και περισσότερο περιεχόμενο έπρεπε να είχατε συγκεντρώσει και πιο προσεχτική ρύθμιση έπρεπε να είχατε κάνει στο Joomla.

 

Τέσπα, όπως και να έχει εύχομαι ξανά τα καλύτερα.

 

ΥΓ. Τα έγραψα εδώ, γιατί στο site σας θα χρειαζόταν να κάνω 4-5 submit :lol: Για όποιον ενδιαφέρεται για τις διευκρινήσεις του κώδικα που ανέβασα, τις παραθέτω εδώ σε spoiler...

 

 

 

Με παιδέψατε πολύ με την <b>λανθασμένη</b> έξοδο που έχετε παραθέσει παίδες :( Παρακαλώ διορθώστε την το συντομότερο!

 

Έλυσα το πρόβλημα σε C, μπορείτε να δείτε τον κώδικα μαζί με δείγμα εξόδου από είσοδο 25 στο ideone.com: http://ideone.com/I8ykh

 

Σημειώστε πως ο κώδικας είναι προσαρμοσμένος ειδικά στην εκφώνηση, λόγω του χάρτη που χρησιμοποιώ για να χαρτογραφήσω κάθε αποτέλεσμα, ώστε το κεντρικό loop να σταματάει μόλις συναντήσει κάποιο ήδη χαρτογραφημένο Αν δεν υπήρχε και η απαίτηση για είσοδο από 0 έως 9999999, το μήκος του χάρτη θα ήταν πολύ μικρότερο.

 

Τέλος, η χρήση long int έγινε συνειδητά, για να τρέχει και σε 8-μπιτες πλατφόρμες, στις οποίες οι int καταλαμβάνουν μόνο 2 bytes (και άρα αδυνατούν να απεικονίσουν αριθμούς μεγαλύτερους του 65535 unsigned ή ακόμα χειρότερα του 32787 signed).

 

 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

 

Πρόσφατα ανεβάσαμε στο internet ένα νέο site που ασχολείται με τον προγραμματισμό. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να το επισκεφθεί και αν θέλει να βοηθήσει προσθέτοντας περιεχόμενα. Η διεύθυνση είναι www.greekcodes.gr

 

Πολύ καλό site φίλε μου, συγχαρητήρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...