Προς το περιεχόμενο

συνδεση υπολογιστων

vicky5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΤΑ εγγραφα κατεβαινουν τοπικα ...με τον σερβερ συνδεεται μια φορα τη μερα μονο για να ανανεωσει τη βαση του τιποτα παραπανω...Ουσιαστικα δεν εχει κατι τρελο απλα οι απαιτησεις που μας ζηταει το προγραμμα ηταν στον επεξεργαστη και στη μνημη..τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια :)

Αν γινεται να κοψουμε κατι...μνημη για παραδειγμα θελω μαχ 4...εχει απαιτησεις 2αρα σκεψου το προγραμμα

4GB

εγω θα ελεγα αφου ζηταει μονο core 2 duo να την βαλεις 2 πυρινο γιατι το προγραμμα θα εχει γραφτει να διαβαζει μονο τους 2 πυρινες.....

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι γιατί το μηχάνημα πάει για επιχείρηση και ότι έχει πάνω πρέπει να χρησιμοποιείται...

Ο κάθε υπολογιστής τι ανάγκες έχει από δίσκο(με πόσα GB θα ήταν εντάξει δηλαδή); Χρειάζεται ένας SSD;(κάνει συχνά αντιγραφές/εγγραφές που αν αργούν καθυστερούν τη δουλειά; )

Ακόμα σας ενδιαφέρει το κάθε μηχάνημα να είναι αναβαθμίσιμο;(σε κάρτες επέκτασης,μνήμες ram και σε άλλους επεξεργαστές-->Bulldozers)

Τέλος η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιείτε μόνο για να απλή προβολή ή θα γίνεται κάποια σχεδίαση με αυτή;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι γιατί το μηχάνημα πάει για επιχείρηση και ότι έχει πάνω πρέπει να χρησιμοποιείται...

Ο κάθε υπολογιστής τι ανάγκες έχει από δίσκο(με πόσα GB θα ήταν εντάξει δηλαδή); Χρειάζεται ένας SSD;(κάνει συχνά αντιγραφές/εγγραφές που αν αργούν καθυστερούν τη δουλειά; )

Ακόμα σας ενδιαφέρει το κάθε μηχάνημα να είναι αναβαθμίσιμο;(σε κάρτες επέκτασης,μνήμες ram και σε άλλους επεξεργαστές-->Bulldozers)

Τέλος η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιείτε μόνο για να απλή προβολή ή θα γίνεται κάποια σχεδίαση με αυτή;

Η δίκια μου σύνθεση (η πρώτη) έγινε με βάση άλλες δυνατότητες .

Δες την τελευταία σύνθεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...