rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Όποτε δες την τελική πρόταση από μένα case:Xigmatek Asgard III cpu:AMD Phenom II X4 955 ram:Kingston Hyper X Blu 4GB mobo:Gigabyte Socket AM3+ GA-970A-D3 gpu:ATI Radeon HD5450 hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 dvd-writer:Samsung psu:Corsair 500W V2
dimitris_pa Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ΤΑ εγγραφα κατεβαινουν τοπικα ...με τον σερβερ συνδεεται μια φορα τη μερα μονο για να ανανεωσει τη βαση του τιποτα παραπανω...Ουσιαστικα δεν εχει κατι τρελο απλα οι απαιτησεις που μας ζηταει το προγραμμα ηταν στον επεξεργαστη και στη μνημη..τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν..ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παιδια Αν γινεται να κοψουμε κατι...μνημη για παραδειγμα θελω μαχ 4...εχει απαιτησεις 2αρα σκεψου το προγραμμα 4GB εγω θα ελεγα αφου ζηταει μονο core 2 duo να την βαλεις 2 πυρινο γιατι το προγραμμα θα εχει γραφτει να διαβαζει μονο τους 2 πυρινες.....
Arctic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω εγώ κάτι γιατί το μηχάνημα πάει για επιχείρηση και ότι έχει πάνω πρέπει να χρησιμοποιείται... Ο κάθε υπολογιστής τι ανάγκες έχει από δίσκο(με πόσα GB θα ήταν εντάξει δηλαδή); Χρειάζεται ένας SSD;(κάνει συχνά αντιγραφές/εγγραφές που αν αργούν καθυστερούν τη δουλειά; ) Ακόμα σας ενδιαφέρει το κάθε μηχάνημα να είναι αναβαθμίσιμο;(σε κάρτες επέκτασης,μνήμες ram και σε άλλους επεξεργαστές-->Bulldozers) Τέλος η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιείτε μόνο για να απλή προβολή ή θα γίνεται κάποια σχεδίαση με αυτή;
rafail1994 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Να ρωτήσω εγώ κάτι γιατί το μηχάνημα πάει για επιχείρηση και ότι έχει πάνω πρέπει να χρησιμοποιείται... Ο κάθε υπολογιστής τι ανάγκες έχει από δίσκο(με πόσα GB θα ήταν εντάξει δηλαδή); Χρειάζεται ένας SSD;(κάνει συχνά αντιγραφές/εγγραφές που αν αργούν καθυστερούν τη δουλειά; ) Ακόμα σας ενδιαφέρει το κάθε μηχάνημα να είναι αναβαθμίσιμο;(σε κάρτες επέκτασης,μνήμες ram και σε άλλους επεξεργαστές-->Bulldozers) Τέλος η κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιείτε μόνο για να απλή προβολή ή θα γίνεται κάποια σχεδίαση με αυτή; Η δίκια μου σύνθεση (η πρώτη) έγινε με βάση άλλες δυνατότητες . Δες την τελευταία σύνθεση
Arctic Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ναι τη είδα τώρα Όσο έγραφα έκανες τη δεύτερη σύνθεση και δεν την είδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.