john_pcd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποιώ το virtualdub και το srt to ssa.Ενώ όλα πάνε καλά μόλις ανοίγω τους υπότιτλους δεν είναι στα ελληνικά όπως το srt μου αλλά είναι σε μια διάλεκτο σαν τα κινέζικα.Που υπάρχει η ρύθμιση για να το γυρίσω πουθενά??Δεν τη βρίσκω πουθενά (plz reply)
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Είσαι σίγουρος ότι είναι πρόβλημα του VirtualDub και όχι στο αποτέλεσμα που σου δίνει η μετατροπή SRT-->SSA; Αν ανοίξεις το SSA με κάποιον text editor, φαίνονται κανονικά οι ελληνικοί χαρακτήρες; Τί κωδικοποίηση έχει το SSA, UTF-8 ή ANSI/Windows-1253;
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κάνε μετατροπή του SSA σε κωδικοποίηση UTF-8/Unicode. Ακόμη και με το Notepad/Σημειωματάριο των Windows γίνεται: Save As και επιλέγεις εκτός από το όνομα και τη νέα κωδικοποίηση.
john_pcd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Done! Μετά τους περνάω κατευθείαν στο virtualdub?? Πάλι τα ίδια τους αναγνωρίζει σαν κινέζικους
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Done! Μετά τους περνάω κατευθείαν στο virtualdub?? Πάλι τα ίδια τους αναγνωρίζει σαν κινέζικους Όταν σε ρωτάνε κάτι δεν το κάνουν για καψώνι(της περισσότερες φορές)το κάνουν γιατί προσφέρεται σημαντική πληροφορία...στο ssa λοιπών αν το ανοίξεις με κειμενογράφο εμφανίζονται σωστά; (και δες και το textsub που λέω στο άλλο μήνυμα μπας και ξεμπερδέψεις ποιο εύκολα)
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Έριξα μια ματιά στο readme.txt του subtitler φίλτρου του VirtualDub. Νομίζω πως θα πρέπει να κάνεις edit το SSA αρχείο και να ορίσεις χειροκίνητα ελληνικό character set. Διάβασε το κι εσύ μήπως έχω κάνει λάθος και δεν κατάλαβα καλά.
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Με μια πρόχειρη δοκιμή με μετατροπή srt->ssa και άνοιγμα με το vobsub μέσα στο virtualdub μια χαρά μου τα έβγαλε,τουλάχιστον στο preview, χωρίς να πειράξω τίποτα στης ρυθμίσεις.
john_pcd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 οκ,το έκανα αλλά και άλλο πρόβλημα δημιουργήθηκε.Στο preview το δείχνει κανονικά και με τους υποτιτλους και με όλα.Όταν όμως το κάνω 'save as AVI' ,δημιουργεί το avi αλλά έχει μόνο ήχο.Μαύρη εικόνα...?? :SS
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το πρόβλημα δημιουργείται συγκεκριμένα από την προσθήκη του φίλτρου για τους υποτίτλους; Αν δηλαδή δεν χρησιμοποιήσεις το φίλτρο και απλά σώσεις ως AVI, το αποτέλεσμα είναι OK;
john_pcd Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το δοκιμάζω και θα σ πω τα αποτελέσματα. το κάνει χωρίς υπότιτλους αλλά κολλάει πάρα πολύ
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πάει πολύ σιγά η κωδικοποίηση στο VirtualDub; Ή η αναπαραγωγή του τελικού αποτελέσματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.