santana99 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 εμένα το λέει καθαρά στο μάνουαλ πάντως 40 + 7 δεν ξέρω αμα τα 47 ονομάζονται ντεπόζιτο ή κάπως αλλιώς..
kanesaxo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ε συνεπως το τεποζιτο σου εχει χωρητικότητα 47λτ. Δηλαδή αν μείνεις απο βενζίνη (δηλ εχει τελειώσει και η ρεζερβα) θα γεμίσει με 47λτ +1 ακόμη αν το γεμίσει μέχρι τα "αυτιά". Απο περιέργεια,τι αυτ/το είναι;
santana99 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 γιατί να πάρει 47 + 1; στο μάνουαλ λέει (το αγγλικό γιατί το ελληνικό το έχω στο αμάξι) tank capacity 47 reseve 5-7 (λογικά αναλόγως την έκδοση γιατί έχει από 1.2 έως 1.8) punto είναι. Οπότε η ρεζέρβα περιέχεται στο ντεπόζιτο; Δεν ξέρω τι παίζει με τις ονομασίες, αυτό που ξέρω είναι άμα το φουλάρω, όταν ανάψει λαμπάκι έχω κάψει 40λίτρα και μου μένουν 5-7 (ας πούμε 5).
kanesaxo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 το +1 που έβαλα ειναι σχετικό.Συνήθως βάζουμε βενζίνη μέχρι να "σκασει" το πιστόλι της αντλίας,αλλά αν παρατηρήσεις παίρνει κι άλλο. 47λτ χωράει δηλαδή απο τα οποία 5-7 ειναι ρεζέρβα.Λογικό λοιπόν με το που ανάψει λαμπάκι να θελεις 40λίτρα για να φουλάρεις.
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Πάντα τους λέω το γεμίσουν. Εμένα όμως μου δείχνει και υπόλοιπο λίτρων στο service mode. Όσες φορές το εχω τσεκάρει δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά.. Ίσως επειδή βάζω τόσα χρόνια στο ίδιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.