Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αεροπορική Εταιρία

PetrosMac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άκουγα για την Alitalia αλλά πίστευα ότι είναι περίπου urban legend, κάτι σε στυλ καλύτερα να σου βγει το μάτι. Μέχρι που κατάφερε να χάσει τις αποσκευές μου στη Ρώμη σε μετεπιβίβαση από Αμερική, τίγκα στα ψώνια. Η ηλίθια δικαιολογία ήταν ότι σε σύντομες μετεπιβιβάσεις μερικές φορές δεν προλαβαίνουν να ανεβάσουν όλες τις βαλίτσες :shock: :shock: :shock: Δύο ώρες transit δεν έφταναν δηλαδή. Ευτυχώς τα πράγματα ήρθαν με την επόμενη πτήση.

Ίσως είναι θέμα Ρώμης γενικά και όχι Alitalia βέβαια. Πάντως ότι κι αν κάνεις ΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ.

Το αεροπλάνο πάντως ήταν καινούριο και ωραίο, αλλά πολύ γύφτοι με τον καφέ, ένα μικροσκοπικό σακουλάκι μπισκότα του κ@λου έδωσαν.

Δημοσ.

Το αεροπλάνο πάντως ήταν καινούριο και ωραίο, αλλά πολύ γύφτοι με τον καφέ, ένα μικροσκοπικό σακουλάκι μπισκότα του κ@λου έδωσαν.

Απο περιεργια, οχι οτι εχει καμια σημασια, ποσες ωρες ηταν η πτηση ?

Δημοσ.

σε μετεπιβίβαση από Αμερική???

εννοείς την πτήση για Αμερική; Νόμιζα έλεγες μόνο από Ρώμη ως εδώ. Για ΝΥ ήταν 9 ώρες να πας Ρώμη και 8 ώρες επιστροφή Ρώμη, επίσης ακριβώς. Βάλε άλλη μιάμιση ώρα προς/από Ρώμη, και μιάμιση-δύο ώρες transit, περίπου 12 να πας και 13 να γυρίσεις. Δεν ξέρω γιατί ήταν λιγότερο στο έλα, ίσως επειδή είναι κατηφόρα :mrgreen: :mrgreen:

Καλά εννοείται οτι ανοίγει με 1002 τρόπους, εδώ ανοίγουν θωρακισμένες πόρτες σε δευτερόλεπτα μια βαλίτσα με φερμουάρ λες να ήταν προβλημα; Απλά πιστεύω ότι υπάρχουν τόσο πολλές βαλίτσες χωρίς καν λουκέτο, οπότε γιατί κάποιος να ασχοληθεί με μια που έχει έστω ένα υποτυπώδες κλείδωμα; Εγώ αν ήθελα να κλέψω στις χύμα θα πήγαινα.

Δημοσ.

Όχι από και προς Ρώμη το έκανα με Delta (ένα εισητήριο, shared code). Οι εντυπωσεις επιγραμματικά εδώ. Νορμάλ, ούτε να σκίζεσαι από χαρά, ούτε να αγανακτείς. Ό,τι θέλεις ρώτα με.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...