tolis86 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 θέλω σε ένα αρχείο βίντεο να "επικολλήσω" στα καρέ του, τα καρέ ενός άλλου εντός όμως ενός παραθύρου. Θέλω ενολίγις να δημιουργήσω το αποτέλεσμα που βλέπουμε σε πολλά reviews στο youtube όπου κάτω δεξιά συνήθως σε ένα παράθυρο υπάρχει το βίντεο που τραβάει η webcam ενώ γενικά βλέπουμε το desktop. εγώ έχω 2 ξεχωριστά αρχεία και θέλω να τα ενώσω έτσι. σίγουρα γίνεται. με τι πρόγραμμα όμως? προτιμώ free/freeware. ευχαριστώ!
tolis86 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 αυτό που θέλω να κάνω τελικά, βρήκα πως λέγεται. Λέγεται "picture in picture" και δίαβασα πως μπορεί να γίνει με το windows live movie maker και το πρόσθετο απο εδώ http://www.rehanfx.org/shader.htm Θα το δοκιμάσω και θα αναφέρω τα αποτελέσματα. edit: τελικά βλακεία. θα το προσπαθήσω με το avidemux + avisynth.
parsifal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Πριν φτάσω στο τέλος του post σου, ήμουν έτοιμος να προτείνω Avisynth! όχι όμως απαραίτητα σε συνδυασμό με το Avidemux...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.