Προς το περιεχόμενο

PC για multitasking με οσο το δυνατον χαμηλοτερο bunget.

s33k3rgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε. Το λειτουργικο που χρησιμοποιω κυριως ειναι το Ubuntu 11.04 και το τωρινο μου συστημα εχει φτασει πλεον στα ορια του καθως το εχω γυρω στα 5 χρονια με πολυ λιγες αναβαθμισεις στην πορεια. Καθοτι ορισμενες χρησιμες εφαρμογες που χρησιμοποιω (οπως π.χ Mathematica) δεν τρεχουν καλα (εως καθολου) στο Ubuntu ειμαι αναγκασμενος να χρησιμοποιω το Vmware Player αλλα και αυτο με 1,5 GB μνημη που εχω δεν παει καθολου καλα. Καιρος ειναι λοιπον να "μετακομισω" σε νεο μηχανημα.

Προδιαγραφες νεου Pc:

- Δυνατος επεξεργαστης και αρκετη μνημη για να σηκωνει multitasking με vmware player και πολλα ανοιχτα παραθυρα απο browsers, codeblocks και αλλες μικροεφαρμογες.

- To gaming δεν με πολυενδιαφερει στην παρουσα φαση γιατι εχω ps3 γι'αυτο το λογο. Στο μελλον ισως να επενδυσω σε μια καλη καρτα γραφικων. Εχω μια καρτα ATI X1950 στο παλιο, θα μπορουσε ισως να χρησιμοποιηθει σε ενα νεο μηχανημα η να παρω καμια καινουργια με κανα 50ευρω??

- Με ενδιαφερει να επενδυσω σε ενα συστημα οσο το δυνατοτερον αθορυβο διοτι εχω κακη εμπειρια απο το παλιο μηχανημα που τωρα χρησιμοποιω. SOS εδω.

- Επισης με ενδιαφερει το κουτι να ειναι αρκετα ανετο και εργονομικο ωστε να μην σου βγαινει η πιστη οταν ειναι να κανεις καμια επεμβαση στο PC (π.χ να προσθεσεις κανενα σκληρο)

- Τιμη μεχρι 450-550

Περιμενω τις προτασεις σας για καποια συνθεση.

Δημοσ.

Αν έβαζες και ένα ταβάνι στα λεφτά που διαθέτεις καλά θα ήτανε...

Για μένα το φτηνό είναι 400 για άλλον 1400...

Δημοσ.

Αν έβαζες και ένα ταβάνι στα λεφτά που διαθέτεις καλά θα ήτανε...

Για μένα το φτηνό είναι 400 για άλλον 1400...

λεει 450 - 550 τιμη .. :unsure:

Δημοσ.

Παιδες τα μηχανηματα που ποσταρατε απο μελλοντικη αναβαθμιση επεξεργαστη και γενικα για μελλοντικη αναβαθμιση τι λενε?? Κλεινω προς το δευτερο λογω επεξεργαστη.Απο ποιο μαγαζι μ προτεινατε?

Δημοσ.

Παιδες τα μηχανηματα που ποσταρατε απο μελλοντικη αναβαθμιση επεξεργαστη και γενικα για μελλοντικη αναβαθμιση τι λενε?? Κλεινω προς το δευτερο λογω επεξεργαστη.Απο ποιο μαγαζι μ προτεινατε?

visionstudio Θεσσαλονικη...

Το δεύτερο μπορεί να έχει Χ6 αλλά δεν έχει κουτί και η μητρική δεν έχει μέλλον και δε θα την έβαζα παρέα με τον 1090... Sorry Μικρέ :P

Δημοσ.

Το δεύτερο μπορεί να έχει Χ6 αλλά δεν έχει κουτί και η μητρική δεν έχει μέλλον και δε θα την έβαζα παρέα με τον 1090... Sorry Μικρέ :P

+1, εχει δικιο η κυρια..!!!

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια ? Εχουν καταργησει την υποστηριξη IDE σκληρων δισκων? Και εγω πως θα μεταφαρω την εγκατασταση του Ubuntu στο νεο πισι?

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια ? Εχουν καταργησει την υποστηριξη IDE σκληρων δισκων? Και εγω πως θα μεταφαρω την εγκατασταση του Ubuntu στο νεο πισι?

Εγγατασταση απο την αρχη. Η μητρικη της καρμεν δεν εχει θυρα για IDE? Μπορεις να εχεις και τον ide για αποθηκη με τα παλια σου αρχεια

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχω κανα δυο σκληρους IDE (ο ενας με το λειτουργικο ο αλλος με αρχεια) που θελω να περασω στο καινουριο pc.

Δημοσ.
Το σορρυ μου αρεσε. Πες εκει ενα απλο ρε μικρε τι μαλακια πεταξες.... :mrgreen: No prob

1ον η κυρια ειναι παντα ευγενικη, και

2ον οι κανονες του φορουμ δεν επιτρεπουν παρεκτροπες στην φρασεολογια μας!! κοινως, να προσεχουμε πως μιλαμε....!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εχω κανα δυο σκληρους IDE (ο ενας με το λειτουργικο ο αλλος με αρχεια) που θελω να περασω στο καινουριο pc.

Αν περνει εναν Ide τοτε η καλωδιοταινια μπορει να συνδεθει σε 2 σκληρους

1ον η κυρια ειναι παντα ευγενικη, και

2ον οι κανονες του φορουμ δεν επιτρεπουν παρεκτροπες στην φρασεολογια μας!! κοινως, να προσεχουμε πως μιλαμε....!!! :mrgreen:

Εχεις δικαιο... σορρυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...