Προς το περιεχόμενο

Συμβατοτητα εξωτερικου σκληρου με lion

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω παραγγειλει ενα mini και περιμενω να ερθει. Αναρωτιεμαι αν ο εξωτερικος σκληρος που εχω (WD5000H1U-00), κανει στο lion.

Στο google που εψαξα γραφει οτι ειναι συμβατος με mac αλλα και σε παρανθεση ειχε το tiger και leopard.

Λετε να φαω καμια φολα; Εχω ολα τα τα αρχεια μεσα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα,εχω παραγγειλει ενα mini και περιμενω να ερθει. Αναρωτιεμαι αν ο εξωτερικος σκληρος που εχω (WD5000H1U-00), κανει στο lion.

Στο google που εψαξα γραφει οτι ειναι συμβατος με mac αλλα και σε παρανθεση ειχε το tiger και leopard.

Λετε να φαω καμια φολα; Εχω ολα τα τα αρχεια μεσα...

Τί φορματ είναι?

To lion όπως και το snow leopard δεν μπορόυν να επεξεργαστούν αρχεία που βρίσκονται σε NTFS format σκληρό.Δεν είναι πρόβλημα hardware,δηλαδή οι σκληρoί που εχουν τα mac και τρέχουν δεν διαφέρουν από τους υπόλοιπους σκληρούς.Είναι πρόβλημα software και λύνεται με κατάλληλα προγγράματα -drivers,όπως το paragon NTFS πχ.

Για να σε βοηθήσω καλύτερα,αυτός είναι ο πρώτος σου Mac?

Ναι ο πρωτος. Xp ειχα ως τωρα. Σωζομαι η οχι;

Ναι θα μπορείς να δεις τα αρχεία στο σκληρό αλλά καλό είναι να ψάξεις να κατεβάσεις....ή να αγοράσεις αυτό: http://www.paragon-software.com/home/ntfs-mac/ και να το εγκαταστήσεις στο mac για να σωθείς.....

Οταν λες καλο θα ειναι να το αγορασω δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο για να δουλεψει ο εξωτερικος;

Και απλα θα το συνδεσω στο mini και θα τον αναγνωρισει;

Ευχαριστω

Τι εννοεις συστημα αρχειων; Μουσικη εχει,φωτο,ταινιες,τετοια διαφορα.

Δε μπορω να ελεγξω κατι απο αυτα που με ρωτας μεχρι να ερθει το mini γιατι μου χαλασε ο υπολογιστης...

Θα δουλέψει κανονικά. Αφού δεν ξέρεις τι φορματ είναι τότε τον αγόρασες έτοιμο εξωτερικό άρα είναι Fat άρα θα δουλέψει.

Αν πάρουμε την εξαίρεση τώρα του να μην δουλέψει μην πειράξεις τίποτα μπες πάλι εδώ και θα σε καθοδηγήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...