Argyrispro Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Η SDS Game Studios, γιορτάζει 3 χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας και κληρώνει 3 iphone 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 1/11/2011 και 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα iphone 5. Μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Εδώ! , Κάντε «LIKE» στην σελίδα μας, παίξτε το παιχνίδι μας και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση!! Υ.Γ : Το νέο iphone 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά αρχές Σεπτεμβρίου, αυτη τη στιγμή δεν ειναι διαθέσιμο κάπου, ωστόσο μέχρι την κλήρωση θα βρίσκεται κανονικά στα ράφια των καταστημάτων και έτσι θα μπορέσουμε να το χαρίσουμε σε 3 τυχερούς. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Σας ευχαριστώ πολύ. Εκ μέρους της S.D.S. Game Studios, Προσίλης Αργύρης
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ωραιος ο διαγωνισμός... Καλη επιτυχία σε οσους μπουνε στην κληρωση. Εγω εννοείτε οτι μπήκα
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 επιτέλους ένα "game" διαγωνισμού που δεν μπορεί να το παίξει η γιαγιά μου.....
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 επιτέλους ένα "game" διαγωνισμού που δεν μπορεί να το παίξει η γιαγιά μου..... Σωστα! Ηταν αρκετα δυσκολο
Luciddream Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σωστα! Ηταν αρκετα δυσκολο εγώ πάταγα πάνω απο τα iphone αφου είχαν κρυφτεί και τα έπιανε χαχαχαχααχ
Argyrispro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για αποφυγή παρεξηγήσεων να αναφέρω πως το παιχνίδι δεν λαμβάνει υπόψη, κάποιο score ή χρόνο για τον διαγωνισμό. Η κλήρωση, θα είναι επιλογή ουσιαστικά 3 τυχερών από έναν αλγόριθμο που έχουμε αναπτύξει και δεν θα λαμβάνει καθόλου υπόψη τον χρόνο ή το score των χρηστών. Απλά το mini game είναι ένα εμπόδιο για την εμφάνιση της φόρμας συμπλήρωσης στοιχείων και συμμετοχής. Όσον αφορά τις γιαγιάδες μην παίρνετε και όρκο…
driftingcris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Όσον αφορά τις γιαγιάδες μην παίρνετε και όρκο… χ0α00χ0χα0αχ0χ00χα0χα0χ00χαα00αχχ00
Jason13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Καλα πως ειστε τοσο σιγουροι οτι θα λεγεται iPhone 5; By the way, το λινκ δεν μπαινει. Με κατευθυνει στην αρχικη σελιδα του FB
da-vinci Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 μεχρι 3-5 μερες δουλευε το λινκ στο fbook,τωρα οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.