tyu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Η ερωτηση μου ισως ειναι χαζη,αλλα θα την κανω..Αν ενα laptop μολυνθει απο καποιον ιο,θα συμβει το ιδιο και με τους υπολοιπους φορητους υπολογιστες που μοιραζονται το ιντερνετ μεσω του ιδιου ρουτερ(π.χ οικιακο δικτυο) ?
papahlamidas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εαν προκειται για trojan ιο? Εάν είναι Trojan τότε όλα είναι πιθανά. Βέβαια παίζει ρόλο και η ασφάλεια που έχει και ο κάθε υπολογιστής ξεχωριστά.
haris013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 ρωτας ετσι πληροφοριακα ή εχεις τσιμπισει κανα ιο?αμα εχεις κολησει ιο γραψε ποιος ειναι ακριβως για να σου λυσουμε την απορια
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Όπως ειπα και τα παιδιά εξαρτάται καθαρά απο την συμπεριφορά του ιού
tyu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω για τις απαντησεις,πληροφοριακα ρωταω,μεχρι σιτγμης δεν εχει υπαρξει καποιο προβλημα με ιους . Κατι τελευταιο μονο..εαν ενας (σοβαρος)ιος ''μολυνει'' το laptop της αδερφης μου για παραδειγμα και στη συνεχεια μεσω της ασυρματης συνδεσης μολυνει και τον δικο μου ,το antivirus(νορτον) στο λαπτοπ μου θα με ενημερωσει οτι κατι υποπτο συμβαινει?
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Φυσιολογικά αν πρόκειται για ιο που έχει στην βάση δεδομένων του να σε ενημερώσει. Μην στηρίζεσαι όμως και απόλυτα γιατι ορισμένα antivirus ίσως να τους ξεφύγει κάποιος ιος ειδικά αν ειναι καινούργιος. Για αυτο πάντα κάθε εβδομάδα κοιτάμε να ειναι ενημερωμένο το ativirus
tyu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Φυσιολογικά αν πρόκειται για ιο που έχει στην βάση δεδομένων του να σε ενημερώσει. Μην στηρίζεσαι όμως και απόλυτα γιατι ορισμένα antivirus ίσως να τους ξεφύγει κάποιος ιος ειδικά αν ειναι καινούργιος. Για αυτο πάντα κάθε εβδομάδα κοιτάμε να ειναι ενημερωμένο το ativirus Η ενημερωση ενος antivirus γινεται μεσω του live update?
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Η ενημερωση ενος antivirus γινεται μεσω του live update? Μέσω του update που έχει το κάθε antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.