Προς το περιεχόμενο

Ιος σε ασυρματο internet

tyu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ερωτηση μου ισως ειναι χαζη,αλλα θα την κανω..Αν ενα laptop μολυνθει απο καποιον ιο,θα συμβει το ιδιο και με τους υπολοιπους φορητους υπολογιστες που μοιραζονται το ιντερνετ μεσω του ιδιου ρουτερ(π.χ οικιακο δικτυο) ?

Δημοσ.

Εαν προκειται για trojan ιο?

Εάν είναι Trojan τότε όλα είναι πιθανά.

Βέβαια παίζει ρόλο και η ασφάλεια που έχει και ο κάθε υπολογιστής ξεχωριστά.

Δημοσ.

ρωτας ετσι πληροφοριακα ή εχεις τσιμπισει κανα ιο?αμα εχεις κολησει ιο γραψε ποιος ειναι ακριβως για να σου λυσουμε την απορια :)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις,πληροφοριακα ρωταω,μεχρι σιτγμης δεν εχει υπαρξει καποιο προβλημα με ιους . Κατι τελευταιο μονο..εαν ενας (σοβαρος)ιος ''μολυνει'' το laptop της αδερφης μου για παραδειγμα και στη συνεχεια μεσω της ασυρματης συνδεσης μολυνει και τον δικο μου ,το antivirus(νορτον) στο λαπτοπ μου θα με ενημερωσει οτι κατι υποπτο συμβαινει?

Δημοσ.

Φυσιολογικά αν πρόκειται για ιο που έχει στην βάση δεδομένων του να σε ενημερώσει.

Μην στηρίζεσαι όμως και απόλυτα γιατι ορισμένα antivirus ίσως να τους ξεφύγει κάποιος ιος ειδικά αν ειναι καινούργιος.

Για αυτο πάντα κάθε εβδομάδα κοιτάμε να ειναι ενημερωμένο το ativirus

Δημοσ.

Φυσιολογικά αν πρόκειται για ιο που έχει στην βάση δεδομένων του να σε ενημερώσει.

Μην στηρίζεσαι όμως και απόλυτα γιατι ορισμένα antivirus ίσως να τους ξεφύγει κάποιος ιος ειδικά αν ειναι καινούργιος.

Για αυτο πάντα κάθε εβδομάδα κοιτάμε να ειναι ενημερωμένο το ativirus

Η ενημερωση ενος antivirus γινεται μεσω του live update?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...