Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα VLC + υπότιτλοι / MPlayer X

yohaan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι χρήστης lion για αρχή, (το λέω διότι με τα leopard δεν είχα κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα) και βλέπω τις ταινίες μου είτε από VLC είτε από MPlayerX.

Στο VLC όταν ενσωματώνω τους υπότιτλους μου εμφανίζει πάνω και κάτω από αυτούς να το πω, κάτι σαν γραμμές με ''νερά''?

Σκέφτηκα μήπως είναι ελλατωματικοί οι υπότιτλοι αλλά πρώτον να είναι όλοι οι υπότιτλοι έτσι λίγο δύσκολο και δεύτερον στον άλλο player που χρησιμοποιώ (MPlayerX) τους εμφανίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Βέβαια το πρόβλημα στον MPlayerX, όπου γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος απ'τον player είναι ότι σε full-screen κρασάρει αρκετά και η ταινία παίζει σαν καρέ-καρέ.

Παρόλο που μπορώ να συνεχίσω την ζωή μου κανονικά με αυτά τα νερά ή με τον να μην βλέπω σε full-screen την κάθε ταινία αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το media player classic δουλευει σε MAC?

Δούλευε σε περιβάλλον Mac classic πολύ παλια..... http://mac.wareseeker.com/Video/windows-media-player-classic-7.1.zip/b7def8bf2

τώρα αν θα το ξαναβγάλει η Microsoft ή κάποια άλλη εταιρεία για lion....το μέλλον θα δείξει...

Τώρα on topic , το vlc είναι η τελευταία έκδοση 1.1.11?

Ναι έχεις δίκιο δεν ήταν η τελευταία έκδοση. Παρόλο που έκανα check update δεν μου εμφάνισε τίποτα και αναγκάστηκα να το ξανακατεβάσω.

Σ'ευχαριστώ!

Τώρα αν γνωρίζει κάποιος και για τον άλλο player, τον MPlayerX δηλαδή θα ήταν καλό.

vlc, mplayerx και movist τραβάνε κολλήματα γενικά(συνεχίζονται και στο lion)

Αντίθετα το plex δε κολλάει ποτέ.

Συνεπώς θα ρίξω το φταίξιμο στο software για τα video-προβλήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...