DKNI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Και εξηγουμαι...μπορει να ειναι καλο, μπορει κακο Πχ για μενα απο τις κορυφαιες WTF στιγμες ηταν οταν στο Λοστ, στο τελος του 3ου κυκλου, αποδεικνυεται οτι τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν flash forward Μπορεί όμως να ειναι και κατι αρνητικό. Καποια στιγμη στη ζωη μιας σειρας που να σας κατεστρεψε την ευχαριστηση. Πχ στο Game of Thrones οταν πεθαίνει ο Νεντ Σημειωση: Για το 2ο, εμενα προσωπικα μου αρεσε γιατι επιτελους, ναι, μια σειρα που πεθαινει νωρις ο ηρωας αλλά άλλους μπορεί να ξενέρωσε
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Οργισμενο wtf ηταν οταν στο Dexter πεθανε η Ριτα
DKNI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλο θα ηταν να βαζουμε σε σποιλερ τη στιγμη αλλα να βαζουμε εκτος σποιλερ την σειρα (για να φαινεται για ποια σειρα θα μιλησουμε)
gavros10 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 πρεπει να βαλεις και του κινηματογραφου, εκει εχει να πεσει γραψιμο....
DKNI Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Στις ταινιες παιζει πολυ twist μιας και ειναι One off (ενω στην σειρα δεν ειναι ευκολο, πχ ειναι δυνατον να συνεχιζε η 6η αισθηση σαν σειρα μετα το τελος της?) οποτε δεν εχει νοημα
christiana78 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Στον 7ο κύκλο του 24 Οταν βλέπουμε οτι ο Τόνυ ήταν ο προδότης... παρόλο που τους υποπτευόμουν όλους μόνο εκεί δεν είχε πάει το μυαλό μου...
Kasrith Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Οργισμενο wtf ηταν οταν Dexter Κάνε και ένα εντιτ ρε συ και πες για πια σειρά μιλας ΠΡΙΝ το σποιλερ....
assasins Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μεγαλο WTF (θα δειξει αν θα ειναι καλο ή κακο στην 4η σεζον) ηταν στο Fringe, στο τελος της τριτης σεζον οταν... Ο Peter δημιουργει μια γεφυρα μεταξυ των δυο κοσμων και μετα εξαφανιζεται επειδη... "he never existed" Επισης μεγαλο WTF στο Bones στο τελος της 6ης σεζον οταν... Η Temperance λεει στον Booth οτι ειναι εγκυος και το παιδι ειναι δικο του
Sellers Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το μεγαλύτερο WTF που έχω δει ήταν σε ενα επεισόδιο του Carnivale όπου στο τέλος του επεισοδίου, ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι είδα 50 λεπτά επεισόδιο χωρίς να γίνει ΤΙΠΟΤΑ. Τότε ήταν που το παράτησα. Μαγεία. Σοβαρά όμως, στο Breaking Bad Δεν έχω δει καλύτερη σκηνή απο το πως τελειώνει η 3η σεζόν.
TheELF Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το ποιο πρόσφατο που με έκανε να πω wtf ήταν φέτος το τελείωμα του The Mentalist Τον βρήκε τελικά τον red john και κράτησε τον λόγο του,μόλις σιγουρεύτηκε ότι ήταν αυτός τον καθάρισε.
DKNI Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για τους "παλιους" Alias ο Σλοαν της SD6 ειναι κακος? Αυτο κι αν ηταν WTF (με την καλη εννοια)
Chrisxxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ναρκοπέδιο το thread!! Συμφωνω και για λοστ και για GoT!
sheik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Hands-down η τελευταια σκηνη του season 3 finale του Lost. Επισης season 3 finale, απο BSG αυτη τη φορα, ολο το τελευταιο 10λεπτο με final 5 και Σταρμπακ Κατι που λιγοι θα ξερουν, επεισοδιο Epitaph One απο Dollhouse. Ολο το επεισοδιο γενικως. Α επισης επεισοδιο Phase One , 2η σαιζον Alias, τελευταιες σκηνες με Σλοαν και δολοφονια της μαυρουλας Ειναι κι αλλα αλλα δε μου'ρχονται τωρα. EDIT: Πως το ξεχασα το ζωον. Φιναλε 4ης Dexter Αααχ, Ριτα..
gavros10 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 στο mad men στην 3η σεζον οταν μια υπαλληλος με ενα μικρο τρακτερ παταει στο ποδι στον διευθυντη της και ξαφνικα πεταγονται αιματα παντου επικρατει ενας χαμος ενω ειναι σε παρτυ. ειναι πολυ γελοιο χααχαχχα
guido Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 the wire όταν σκοτώνει το πιτσιρίκι τον Omar, σε ανύποπτη φάση . Είχα μείνει IRL με WTF έκφραση (ανοιχτό στόμα κτλ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.