-nick- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δηλαδη θα επρεπε να χαιρομαι που δουλευω 10ωρο για 1000 ευρω για να μπορει το Δημοσιο να πληρωνει εναν τυπο που ξυνεται 5-6 ωρες τη μερα και παιρνει 3000 ευρω το μηνα, απλα επειδη αυτος θα μπορει να εχει αρκετα λεφτα για να ερχεται στο μαγαζι μου και να μπορει να ξοδευει αρκετα λεφτα ωστε το μαγαζι μου να συντηρειται και να μπορει να μου δινει 1000 ευρω για 10 ωρες δουλεια τη μερα? Μαιστα... 1000 ευρω για 10 ωρες δουλεια ειναι μια χαρα στην ελλαδα του σημερα, μην το πεις ουτε του παπα. Δεν παιρνεις κανεις ΔΥ 3000 για 6 ωρες τη μερα Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι να ζητατε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου των ΔΥ αλλα αυξηση του δικου σας Και δεν πιστευω να χετε την ψευδαισθηση πως αν κοπουν οι μισθοι των ΔΥ, τα λεφτα θα πανε στην αυξηση των ΙΥ ετσι?
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μου αρεσει που ζηταγατε και αλλαγες στο αλλο θεμα
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι να ζητατε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου των ΔΥ αλλα αυξηση του δικου σαςΚαι δεν πιστευω να χετε την ψευδαισθηση πως αν κοπουν οι μισθοι των ΔΥ, τα λεφτα θα πανε στην αυξηση των ΙΥ ετσι? δεν εχεις παρει χαμπαρι πως δουλευει η οικονομια ε;
-nick- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 δεν εχεις παρει χαμπαρι πως δουλευει η οικονομια ε; ΓΙα εξηγησε ρε οικονομολογε (Δεν ηταν βρισια το μπολντ) Λιγες γνωσεις πολιτικης οικονομιας εχω, αλλα αυτο που πιστευω οτι θα γινει , ειναι οτι θα μειωθουν τοσο οι μισθοι των ΔΥ , οσο και των ΙΥ.
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι να ζητατε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου των ΔΥ αλλα αυξηση του δικου σας Και δεν πιστευω να χετε την ψευδαισθηση πως αν κοπουν οι μισθοι των ΔΥ, τα λεφτα θα πανε στην αυξηση των ΙΥ ετσι? Δεν πιστευω στην χρεωμενη Ελλαδα του σημερα να εχετε την ψευδαισθηση οτι πιστευει καποιος τα περι εξισωσης προς τα πανω και την ανησυχια οτι αυτος που θα πληγει ειναι ο Ι.Τ και οτι για αυτον νοιαζονται πρωτιστως (οι Δ.Υ)
chill Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι να ζητατε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου των ΔΥ αλλα αυξηση του δικου σας Και δεν πιστευω να χετε την ψευδαισθηση πως αν κοπουν οι μισθοι των ΔΥ, τα λεφτα θα πανε στην αυξηση των ΙΥ ετσι? Δεν είναι δυνατόν κάποιος που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα να παίρνει τα ίδια χρήματα με κάποιον που "εργάζεται" στο δημόσιο. Προσωπικά θέλω και προσδοκώ σε αύξηση των μισθών των ΙΥ και σε μείωση των αποδοχών των ΔΥ.
-nick- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αναλογα για τη δουλεια δημοσιου μιλαμε. Πχ αν δεν κανω λαθος ο καθηγητης σε ιδιωτικο σχολειο παιρνει τα ιδια με τον καθηγητη σε δημοσιο Δεν τα ξερω καλα οποτε αν κανω λαθος διορθωστε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αντι ιδιωτικος και δημοσιος τομεας να παλευουν ΜΑΖΙ για τα δικαιωματα τους σε μια περιοδο που κοιταν να πετσοκοψουν ολα τα κεκτημενα των απλων εργαζομενων, καθονται και τρωγονται/τσακωνονται μεταξυ τους για το απο ποιον πρεπει να κοψουν πιο πολλα. Εγω αν ημουν ιδιωτικος υπαλληλος στην Ελλαδα ΔΕΝ θα ηθελα να κοβουν τα δικαιωματα απο τους δημοσιους υπαλληλους γιατι αυτο σημαινει αυτοματως κινδυνος αμεσος και εμεσος και για εμενα στον ιδιωτικο τομεα. Ο αμεσος και προφανης κινδυνος ειναι οτι αρχιζουν και παιρνουν σβαρνα τα δικαιωματα ολων, αρα εφοσον κοβουν απτους μεν θα κοψουν κι απτους δε. Ο εμεσος ειναι οτι οταν κοβεις χρηματα απο τον δημοσιο τομεα που χρηματοδοτει τον ιδιωτικο τοτε δημιουργεις προβλημα και στον ιδιωτικο (ο Δ.Υ. με το μισθο του παει και ψωνιζει απτα μαγαζια, αν του κοψεις το μισθο τοτε δε θα περιορισει τις αγορες του). Απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν πρεπει να κοβουν. Αλλα εμεις κοιταμε ποιοι εχουν παραπανω κεκτημενα απτην παρτη μας, ποιοι ειναι πιο βολεμενοι απο μας και ψαχνουμε τροπο να τους φερουμε στη δικη μας θεση. Γιατι ειμαστε Ελληνες και το βασικο μας προβλημα ειναι η κατσικα του γειτονα. ΥΓ. Τα περι αποδοτικοτητας/παραγωγικοτητας Δ/Υ vs Ι/Υ ειναι αλλο θεμα, και σαφως ο Δημ Τομεας πρεπει με καποιο τροπο να γινει αποδοτικοτερος.
_chris_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Το θεμα ρε παιδια δεν ειναι να ζητατε ΜΕΙΩΣΗ του μισθου των ΔΥ αλλα αυξηση του δικου σας σε αυτό έχεις δίκιο αλλά.... αν ο μισθός του ΔΥ δεν επηρέαζε εμένα δε θα μ ένοιαζε. από τη στιγμή όμως που στη χώρα υπάρχει οικονομικό πρόβλημα και η κυβέρνηση έχει πάρει τόσα δυσάρεστα μέτρα για τους πολίτες και οι ΔΥ εξακολουθούν να έχουν αυτά τα προνόμια, τότε με ενδιαφέρει το θέμα. από εμένα και από εσένα θα τα πάρει το κράτος για να τους πληρώσει. αμα τους πλήρωνε ο υπουργός απο την τσέπη του ας τους έδινε και 5000€. έχω ένα φίλο που δουλεύει σε ιδιωτική επιχείρηση με πολύ καλό μισθό. το μισθό του δεν τον πληρώνω εγώ οπότε δεν με ενδιαφέρει το θεμα. ούτε θα πω να πέσει ο μισθός του. το μισθό του ΔΥ όμως τον πληρώνουμε όλοι. ελπίζω μερικοί να καταλάβανε τη διαφορά
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εγω αν ημουν ιδιωτικος υπαλληλος στην Ελλαδα ΔΕΝ θα ηθελα να κοβουν τα δικαιωματα απο τους δημοσιους υπαλληλους γιατι αυτο σημαινει αυτοματως κινδυνος αμεσος και εμεσος και για εμενα στον ιδιωτικο τομεα. Αλλα δεν εισαι, εισαι ?
_chris_ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αντι ιδιωτικος και δημοσιος τομεας να παλευουν ΜΑΖΙ για τα δικαιωματα ... Απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν πρεπει να κοβουν. σωστό αλλά στην ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ αυτό. αφού είμαστε ο καθένας την πάρτη του. και κάποιος που σκέφτεται με τον τρόπο που λες, βλέποντας όλους γύρω του να σκέφτονται τον εαυτό τους και μόνο ε κάποτε του βιδώνει και λέει.. έτσι είστε ρε κουφάλες.. θα κάνω τα ίδια αν όμως πρέπει να κοπεί κάτι από ποιόν να κοπεί;
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=412865
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αλλα δεν εισαι, εισαι ? Ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος. Οχι στην Ελλαδα. Ατυχησε το wannabe υπονοουμενο σου οτι ειμαι βολεμενος Ελληναρας δημοσιος υπαλληλος. Για αυτους κατα κυριο λογο, αλλαξα χωρα αλλα αυτο δε σημαινει οτι μου φαινεται και λογικο να βλεπω να μαχεται ο ενας τομεας για το κακο του αλλου, χωρις να καταλαβαινει οτι θα επηρεαστει και ο ιδιος. αν όμως πρέπει να κοπεί κάτι από ποιόν να κοπεί; Απτους ΔΥ προφανως, αλλα αυτο δε θα επρεπε να αποτελει χαρμοσυνη ειδηση για τον ιδιωτικο τομεα, οπως καταντησε στην Ελλαδα, αλλα ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ.
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Απτους ΔΥ προφανως, αλλα αυτο δε θα επρεπε να αποτελει χαρμοσυνη ειδηση για τον ιδιωτικο τομεα, οπως καταντησε στην Ελλαδα, αλλα ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ. γιατι;
bluesattack Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ειμαι ιδιωτικος υπαλληλος. Οχι στην Ελλαδα. Ατυχησε το wannabe υπονοουμενο σου οτι ειμαι βολεμενος Ελληναρας δημοσιος υπαλληλος. Για αυτους κατα κυριο λογο, αλλαξα χωρα αλλα αυτο δε σημαινει οτι μου φαινεται και λογικο να βλεπω να μαχεται ο ενας τομεας για το κακο του αλλου, χωρις να καταλαβαινει οτι θα επηρεαστει και ο ιδιος. Κανενας δεν μαχεται για το κακο του αλλου.Εκτος αν καποιος βλεπει σαν κακο το ενιαιο μισθολογιο , δηλαδη τον εξορθολογισμο .Τοτε σορρυ , αλλα εγω δεν θα συμμετεχω με την υποστηριξη μου στην διαιωνιση ανισοτητων.Εσεις (που σε αλλο θεμα αγωνιουσατε για αλλαγες) ας το κανετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα