Giorgos3924 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα! Έχω αυτήν την κάρτα: AVerMedia A16D PCI Hybrid DVB-T http://web.techbuy.com.au/p/53397/TV_TUNERS_INTERNAL/AverMedia/61A16DHBF0AN.asp και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα AVer TV της AVerMedia αλλά δεν μπορώ να πιάσω ψηφιακά κανάλια. Στην περιοχή μου έχει ψηφιακά κανάλια και εκτός αυτού πριν κάνω format έπιανα κανονικά και με την κάρτα. Τώρα έχω δοκιμάσει τα πάντα, κάνω κανονικά update τους drivers μέσω ενημερώσεων μετά εγκατάσταση το AVerTV αλλά στην σάρωση δεν βρίσκει τίποτα... Τα αναλογικά τα βρίσκει κανονικά. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει;
n81e51 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Βρηκες καμια λύση ?
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Έχει κανείς καμια λύση για αυτήν την κάρτα tv?
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Είναι mpeg-2 οπότε δεν μπορεί να τα πιάσει. Παλιότερα πως τα έπιανε;
washcloud Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Aν όντως είναι MPEG-2 έπιανες μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ (που είναι σε MPEG-2). Για τα ψηφιακά της Digea χρειάζεσαι tuner που να πιάνει και MPEG-4
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Με το windows media center δοκιμάσατε να τα πιασετε? Είναι mpeg-2 οπότε δεν μπορεί να τα πιάσει. Δεν είναι Mpeg2 απλα κανει εγραφή σε mpeg2. Πιανει κανονικα ta mpeg4. Κατι ακομη που μπορειτε να δοκιμασετε ειναι να χρησιμοποιησετε τους drivers που δινει η aver μαζι με το AverTV στο site της και όχι αυτους που βρισκει το windows update... αφου βγαλετε πρωτα τους παλιους. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από stm00192
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Aν όντως είναι MPEG-2 έπιανες μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ (που είναι σε MPEG-2). Για τα ψηφιακά της Digea χρειάζεσαι tuner που να πιάνει και MPEG-4 Έπιανα κανονικά όλα τα κανάλια. Τώρα όμως με τους πιο πρόσφατους drivers δεν μπορώ να πιάσω τίποτα... ούτε αναλογικά. Με λίγο παλιότερους πιάνω αναλογικά κανονικά (και ψηφιακά με μερικούς ακόμα παλιότερους αλλά έχω θέμα στον συντονισμό, μερικές φορές έχω μόνο ήχο.)
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Έπιανα κανονικά όλα τα κανάλια. Τώρα όμως με τους πιο πρόσφατους drivers δεν μπορώ να πιάσω τίποτα... ούτε αναλογικά. Με λίγο παλιότερους πιάνω αναλογικά κανονικά (και ψηφιακά με μερικούς ακόμα παλιότερους αλλά έχω θέμα στον συντονισμό, μερικές φορές έχω μόνο ήχο.) Δοκιμασε το windows media center αλλιως αναγκαστικα πας στους παλιοτερους...
Giorgos3924 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δοκιμασε το windows media center αλλιως αναγκαστικα πας στους παλιοτερους... Δεν δουλεύουν καλά οι παλιότεροι στα ψηφιακά! Μερικοί drivers λένε for russia and cis countries only. Αυτοί δεν δουλεύον για Ελλάδα;
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Με το windows media center δοκιμάσατε να τα πιασετε? Δεν είναι Mpeg2 απλα κανει εγραφή σε mpeg2. Πιανει κανονικα ta mpeg4. Κατι ακομη που μπορειτε να δοκιμασετε ειναι να χρησιμοποιησετε τους drivers που δινει η aver μαζι με το AverTV στο site της και όχι αυτους που βρισκει το windows update... αφου βγαλετε πρωτα τους παλιους. Από προσωπική εμπειρία το λες?? Γιατί δεν βλέπω πουθενά να λέει mpeg4, ακόμα κα στο HDTV γράφει mpeg2.
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Από προσωπική εμπειρία το λες?? Γιατί δεν βλέπω πουθενά να λέει mpeg4, ακόμα κα στο HDTV γράφει mpeg2. Έτσι πιστεύω κι εγώ, ότι παίζει mpeg4. Παλιότερα έπιανα όλα τα ιδιωτικά κανάλια της digea (ότι εκπέμπει από χορτιάτη). Απ όσο θυμάμαι mpeg2 ήταν μόνο τα κανάλια της ert. Ακόμα κι έτσι να ταν έπρεπε να βλέπω τουλάχιστον της ert, σωστα; Τώρα δοκιμάζω και τον media center. Το media center δουλεύει αλλά όχι φανατικά! (ψηφιακά, αναλογικά και ψηφ ραδιόφωνο) Έχει μερικά κοληματάκια... Με το AverTV όμως παλιότερα δεν είχα κανένα θέμα! Είχα κατα καιρούς βέβαια αλλά θυμάμαι πως έβγαιναν updates που τα διόρθωναν. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από Giorgos3924
Giorgos3924 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Έχει βρει κανείς λύση για την συγκεκριμένη κάρτα; Ακόμα δεν έχω καταφέρει να τη συντονίσω. Παλιότερα έπιανα όλα τα ψηφιακά της digea
Giorgos3924 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2013 Το πρόβλημα λύνεται επιλέγοντας Εκτέλεση προγράμματος σε λειτουργία συμβατότητας Vista SP2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα