Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Οταν μου στελνουν φωτο σε προσωπικο μηνημα δεν μπορω να την ανοιξω...Με παει στην γνωστη σελιδα ... Δεν είναι δυνατή η εύρεση αυτής της ιστοσελίδας εχει καποιος ιδιο προβλημα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Οχι απο φιλο ειναι...Μου το κανει απο προχθες.Ακομα και η κορη μου μου εστειλε δοκιμαστικα χωρις αποτελεσμα. Το προβλημα ειναι και με ie και με firefox.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Η ονομασια του αρχειου ειναι της της μορφης a17f1f58153089e5cf1698f.jpg Δοκιμασα αντιγραφη επικοληση σε browser αλλα δεν γινεται . Δεν ειναι θεμα pc γιατι το ιδιο προβλημα εχω και σε αλλο pc. To προβλημα παρουσιαστηκε πριν 3 μερες .Πριν μολις εκανα κλικ στον συνδεσμο με ρωταγε αν θελω να τον ανοιξω ή να τον αποθηκευσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Απο σημερα μου αλλαξαν ρυθμισεις και μπορω να δω φωτογραφιες σε προσωπικο μηνυμα αλλα η αποστολη τους οταν θελω να στειλω γινεται σαν συνημμενο αρχειο και οχι σαν αρχειο οπως ανεβαζουμε μια εικονα στον τοιχο μας.Γκρρ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.