Μάριος.Κ2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 το εχω γυρω στα 2 χρονια και λιγοτερο.Το προβλημα ειναι πως το internet ειναι αρκετα αργο και οταν ζοριζεται με πεταει με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να το επανακινω συνεχως.Να φανταστειτε πως η μεγιστη ταχυτητα που κατεβαζει ειναι 200 kb/s.Δεν εχει κανενα προβλημα το pc τεσταρισμενο. WIRELESS INTERNET ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ
billkolias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 το εχω γυρω στα 2 χρονια και λιγοτερο.Το προβλημα ειναι πως το internet ειναι αρκετα αργο και οταν ζοριζεται με πεταει με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να το επανακινω συνεχως.Να φανταστειτε πως η μεγιστη ταχυτητα που κατεβαζει ειναι 200 kb/s.Δεν εχει κανενα προβλημα το pc τεσταρισμενο. WIRELESS INTERNET ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ πολυ πιθανο αυτο που περιγραφεις να ειναι αποσυνδεσεις,δωσε μερικα στατιστικα τις γραμμης σου. και τι ενοεις 200klbps?Μηπως αυτες που μας λες ειναι τιμες απο τορρεντ?ποσο κλειδωνει το modem σου? με την ενσυρματη συνδεση κανει τα ιδιο? και να αλλαξεις modem δεν θα δεις θεαματικα αποτελεσματα σε θεμα download up speed!
Μάριος.Κ2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 κοιταξα πληροφοριες ασυρματου δυκτιου και παρατηρησα το εξης: IPv4:internet ΚΑΙ ΙPv6:xωρις προσβαση στο δικτυο ταχυτητα:54MBit/sec και εχω Atheros AR9285 Wireless Network Adapter
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 O φίλος ενοεί στοιχεία της γραμμής σου μεσα απο το router όπως downstream , upstream , snr margin κτλπ. Δοκίμασε ενα firmware update μήπως στρώσει και καλό θα ηταν να δοκιμάσεις και ενα αλλο router για να έχεις μια ποιο ξεκάθαρη εικόνα
Μάριος.Κ2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 υπαρχει καπιο συγκεκριμενο που θα μου <<ανεβασει>> ταχυτητες η φταιει το δικτυο? και πειτε μου κανενα site για το firmware update... δεν βρισκω...
billkolias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 pff εελεως το modem που εχεις ειναι το tg585? οπως ειπε και ο spank ,να δουμε snr attenuation καθως και downpeed upspeed συγουρα θα βρεις modem που να σιγχρονιζει καλyτερα ,αλλα σου λεω μην περιμενεις πολλα... αα και ποσταρε ενα τεστακι απο το speedtest.net να παρουμε μια ιδεα γιαυτα π μας λες
Μάριος.Κ2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Link ναι tg 585 thopmson gateway v7 ξαφνικα εκει που ειμαι στο ιντερνετ με πεταει και με αφηνει στην τοπικη συνδεση και αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι μεσα εξω να το κανω επανακινιση συνεχως γιατι δεν εχω τηλεφωνικη γραμμη διπλα μου
billkolias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Link ναι tg 585 thopmson gateway v7 ξαφνικα εκει που ειμαι στο ιντερνετ με πεταει και με αφηνει στην τοπικη συνδεση και αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι μεσα εξω να το κανω επανακινιση συνεχως γιατι δεν εχω τηλεφωνικη γραμμη διπλα μου αυτο που περιγραφεις ειναι αποσυνδεσεις... και οφειλονται σε προβλημα της τηλεφωνικης σου γραμμης μαλλων... οι ταχυτητες σου ειναι χαλια...προφανως γιατι εχεις συνδεση 2mbps και οχι 24!!!
billkolias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 keep hoping... αα και νομιζω tg =thomson gateway οποτε δν χρειαζεται να το ξαναγραφεις διπλα
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Φίλε θα μας βοηθούσες πολύ αν μας έδεινες τα στατιστικά της γραμμής σου μεσα απο το router
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 το εχω γυρω στα 2 χρονια και λιγοτερο.Το προβλημα ειναι πως το internet ειναι αρκετα αργο και οταν ζοριζεται με πεταει με αποτελεσμα να αναγκαζομαι να το επανακινω συνεχως.Να φανταστειτε πως η μεγιστη ταχυτητα που κατεβαζει ειναι 200 kb/s.Δεν εχει κανενα προβλημα το pc τεσταρισμενο. WIRELESS INTERNET ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ α.192.168.1.254 και πας broadband connection και μετα dsl connection και μετα πανω δεξια details και μας λες τι γραφει εκει.ολο το κατεβατο.μπορει να ειναι θεμα γραμμης μπορει θεμα wireless μπορει θεμα ασυρματου καναλιου μπορει θεμα drivers. κοιταξα πληροφοριες ασυρματου δυκτιου και παρατηρησα το εξης: IPv4:internet ΚΑΙ ΙPv6:xωρις προσβαση στο δικτυο ταχυτητα:54MBit/sec και εχω Atheros AR9285 Wireless Network Adapter λογικο ειναι αφου παιζεις με ip v4 και οχι ipv6. υπαρχει καπιο συγκεκριμενο που θα μου <<ανεβασει>> ταχυτητες η φταιει το δικτυο? και πειτε μου κανενα site για το firmware update... δεν βρισκω... http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/ εδω για firmware αρκει να εχεις αυτο που λες αλλα ξεκιναμε στας ποσα συγχρονιζεις ποιο firmware εχει ηδη το ρουτερ και μετα κανεις firmware Update.για να γινει firmware update α.πρεπει να συνδεθεις με καλωδιο.β.να ξερεις ποιο ρουτερ εχεις και να κατεβασεις το αντιστοιχο firmware και θες και την εφαρμογη για το Update Που θα τρεξεις στο Pc σου διοτι το firmware update στο Thomson δεν γινεται μεσα απο το μενου του αλλα γινεται με προγραμμα απο το Pc Που στελνει διαμεσω ethernet το firmware στον ρουτερ. Link ναι tg 585 thopmson gateway v7 ξαφνικα εκει που ειμαι στο ιντερνετ με πεταει και με αφηνει στην τοπικη συνδεση και αναγκαζομαι να πηγαινοερχομαι μεσα εξω να το κανω επανακινιση συνεχως γιατι δεν εχω τηλεφωνικη γραμμη διπλα μου αυτο μπορει να ειναι ολα τα παραπανω που σου εγραψα. το πιο πιθανο ειναι οτι εχεις 2 Mbps connex και οι αποσυνδεσεις αυτες εχουν θεμα με το wireless και οχι με την γραμμη σου αλλα το τεστ που τρεχεις ειναι αρκετα αναξιοπιστο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.