Προς το περιεχόμενο

Sata III σε μητρικη Sata II

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω την μητρικη Asus P5QD Turbo η οποια υποστηριζει sata ii και θελω να βαλω αυτον το σκληρο ο οποιος ειναι Sata iii θα παιξει στην μητρικη μου? εαν το παρω απο amazon αγγλιας θα εχω προβλημα με το ρευμα η οχι? θα χρειαστει καποιος ανταπτορας?

Δημοσ.

Φίλε lak10 το πρότυπο Sata iii είναι συμβατό με το Sata ii άρα λογικά δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα,και όχι δεν θα χρειαστείς κάποιον αντάπτορα για να τον συνδέσεις στην μητρική σου.

Δημοσ.

Θα παιξει, αλλα σαν sata2.

Το ρευμα που δινει το τροφοδοτικο στο σκληρο ειναι παντα 12V, ασχετως αν παιρνει 110 ή 220 απο την πριζα.

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα .

Ερώτηση πόσο τον βρήκες στο amazon ;

τον βρηκα 110 λιρες αγγλιας http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Caviar-Internal-Drive/dp/B004CSIG1G το HDD Regeneraton μου λεει οτι οι 2 σκληροι μου μοιραζονται το ιδιο καανλι sata τι σημαινει αυτο εχω συνδεσει κατι λαθος
  • Moderators
Δημοσ.

Θα παιξει, αλλα σαν sata2.

Το ρευμα που δινει το τροφοδοτικο στο σκληρο ειναι παντα 12V, ασχετως αν παιρνει 110 ή 220 απο την πριζα.

Για να ειμαστε ακριβεις, οι 3,5" σκληροι δισκοι λειτουργουν με 5 και 12 βολτ, χρησιμοποιουν και τις 2 αυτες γραμμες απο το molex/sata βισμα.

Δημοσ.

παιδια αν το παρω απο amazon θα εχω εγγυηση απο την wd το amazon μου δινει 1 χρονο εγγυηση ξερετε τι παιζει?

Δημοσ.

Γιατί να δώσεις κανα 130άρι για το τίποτα;

Σου προτείνω τον Hitachi Desktar 7k3000 24/7 με 2 TB με πολύ λιγότερα χρήματα,τέλειο services από την Hitachi αν κάτι πάει στραβά και ο δίσκος είναι πολύ γρήγορος για μηχανικός δίσκος.

Τον έχω και σε σύγκριση με τον παλιό μου samsung 1ΤΒ spinpoint F....δεν θυμάμαι πιο.... ένα τικ πιο γρήγορος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...