gilux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας. Έχω ένα hp pavilion dv6500, και αντιμετωπίζω το εξής "απλό" πρόβλημα. Τα windows 7(ultimate 64bit) δεν αναγνωρίζουν τον οπτικό δίσκο, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να διαβάσω cd. Είχα κατεβάσει το driver genius 10, και μάλλον εκεί πρέπει να έγινε η βλακεία. Το κακό είναι ότι ήμουν τόσο σίγουρος ότι δεν θα έκανα πατάτα, που δεν έκανα backup πριν ξεκινήσω τις ενημερώσεις. Όποιος ξέρει εας βοηθήσει... Σημ: Δε ξέρω πώς να βρω το μοντέλο του οπτικού δίσκου, και στη διαχείριση δε μου τον εμφανίζει καν
filip123go Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Στην διαχείριση δεν σου εμφανίζεται σαν αγνωστη συσκευή..?
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αν βάλεις κάποιο cd οταν κάνει boot ο υπολογιστής το διαβάζει κανονικα ? Απλά να δούμε αν ειναι θέμα windows η hardware. Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows
gilux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Στην διαχείριση δεν σου εμφανίζεται σαν αγνωστη συσκευή..? Δε μου εμφανίζεται καθόλου... Σαν να μην υπάρχει...
gilux Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δύσκολο το βλέπω, γιατί δεν έχω μαζί μου το cd των windows
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πρέπει να δοκιμάσεις να κάνεις boot με ενα οποιοδήποτε bootable cd να δούμε να το διαβάζει στην αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.