adi32 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εχω ενα κινητο με 2 Sim Cosmote whats up και Vodafone Πως μπορω να ορισω να μπαινει στο ιντερνετ μονο με wifi ωστε να μη χρεωνομαι χωρις να το ξερω? Ειχα ενεργοποιησει το wifi και μπηκα ιντερνετ και μου ηρθε ενα μυνημα απο cosmote οτι Μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ με 1ε για 24ωρες
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα λογικα καπου θα εχει Ρυμισεις Δικτυου ή κατι αναλογο. Αν το βρεις, θα εντοπισεις τα σημεια προσβασης της Cosmote. Ανοιξε τα και προσπαθησε να τα τροποποιησεις (δηλαδη να τα "χαλασεις"). Οποτε μετα αν προσπαθησει να συνδεθει μεσω cote δεν μπορει να βρει τα σημεια προσβασης.
virvilis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω το samsung nexus s.ξέρει κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις;
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω το samsung nexus s.ξέρει κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις; http://www.insomnia.gr/topic/414870-samsung-nexus-s/page__view__findpost__p__4183510 post 136
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.