Προς το περιεχόμενο

βαψτο μπλε και πετατο... (XBOX 360) !

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θυμάμαι με νοσταλγία το nintendo 64 και το ps1 που τους εβγαζα το λάδι (χρήση , πτώσεις κλπ) και ποτέ δεν χάλασαν .. :(

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν είχε να κάνει με το τσιπάρισμα,έσπαγαν κάτι πλαστικά που είχε και δεν ήταν σταθερό το laser,εμένα είχαν σπάσει 2 απο τα 3 και στο τέλος έπαιζε μόνο όταν το είχα γυρισμένο στις 270 μοίρες,ναι ανάποδα μόνο έπαιζε χαχαχα,δεν θα το ξεχάσω ποτέ έπαιζα το samurai shodown το 3d και στον τερματισμό έπαιζε ένα ιαπωνέζικο τραγούδι και όταν βαρούσα το τραπεζάκι χαλαρά απο κατω απο το Psx ξεκινούσε απο την αρχή (ιτσουνο,ιτσου,ιτσ,ιτσ,ιτσ)

Δημοσ.

δεν ειχα psx , μα καλά δεν ξέρω τί είχα? :mellow:

The PlayStation , officially abbreviated as PS; unofficially referred to as the PSX or PS1) is a 32-bit fifth-generation video game console first released by Sony Computer Entertainment in Japan on December 3, 1994

είδες που σου είπα? :-D

Δημοσ.

μήπως μιλάει για το slim ?

εγω όμως δεν είχα psx , είχα ps1 και nintendo 64 ,και τα δύο σκυλιά! :devil:

εγώ θα συμφωνήσω με τον νίκο, δύο ps είχα to τσιπαρισμένο χάλασε στο χρόνο το απείραχτο ζει ακόμα

Δημοσ.

το πρώτο PS γενικά ήταν σκυλί τσιπαρισμένο ή μη...το PS2 δεν μας τα είπε τόσο καλά

διαφωνώ κάθετα. ps2 δεν τσιπάρησα ποτέ αλλά το 1 με τσιπ είχε ημερομηνία λήξης !

Δημοσ.

εγώ δεν είχα τσιπάρει κανένα και το PS είχε φάει μια καλή σαβούρα και δεν μάσησε, ενώ με το PS2 2 φορές είχα πρόβλημα με laser

Δημοσ.

δεν είχε να κάνει με το τσιπάρισμα,έσπαγαν κάτι πλαστικά που είχε και δεν ήταν σταθερό το laser,εμένα είχαν σπάσει 2 απο τα 3 και στο τέλος έπαιζε μόνο όταν το είχα γυρισμένο στις 270 μοίρες,ναι ανάποδα μόνο έπαιζε χαχαχα,δεν θα το ξεχάσω ποτέ έπαιζα το samurai shodown το 3d και στον τερματισμό έπαιζε ένα ιαπωνέζικο τραγούδι και όταν βαρούσα το τραπεζάκι χαλαρά απο κατω απο το Psx ξεκινούσε απο την αρχή (ιτσουνο,ιτσου,ιτσ,ιτσ,ιτσ)

Και εμένα εμφάνισε αυτό το πρόβλημα με το cd rom. Τελικά βρήκα το fix εδώ, το έκανα και δουλεύει ακόμα σαν καινούριο μετά από 13 χρόνια.

Δημοσ.

έχω στην κατοχή μου ps1 και ps2, είναι και τα 2 τσιπαρισμενα και παίζουν ακόμα σαν σκυλία... οπότε οτι το τσιπάρισμα καταστρέφει το ps ειναι μούφα :rolleyes:

p.s. έχει κανείς παιχνίδια για Super Nitento, ή που μπορώ να βρώ?

Δημοσ.

εγώ δεν είχα τσιπάρει κανένα και το PS είχε φάει μια καλή σαβούρα και δεν μάσησε, ενώ με το PS2 2 φορές είχα πρόβλημα με laser

μήπως εβλεπες πολλές τενίες (το ειχα λιωσει στις τενιες....και μου επαθε το ιδιο) μετα που περιορισα τον αριθμο τους δεν ειχε προβλημα (παιζει ακομα και σημερα τζιπαρισμενο φυσικα/απο τους πρωτους που το πειραν στη ελλάδα)

το ps ενα αθανατο του ξαδελφου (που εχει χαθει - πεταχθει ειναι το θεμα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...