nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Λοιπόν έχω ένα xbox 360 το οποιο δουλεύει τέλεια εκτος από το dvd drive του που "τα'παιξε" και τα μισά παιχνίδια δεν τα διαβάζει και όσα διαβάζει (αυθεντικά και μη) ξαφνικά εκεί που παίζεις σταματάει να βλέπει το δισκάκι. Θέλω να μου δώσετε σας παρακαλώ ιδέες τι να το κάνω (εκτος φτιαξίματος γιατί λεφτά δεν υπάρχουν ) ώστε να μπορώ να παίξω έστω arcade games . Αν με βοηθήσετε υπόσχομαι να μην ξανανοίξω περίεργο topic , να διορθώσω την ορθογραφία μου και να σοβαρευτώ γενικότερα. Thanks. :P
kiriga81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αν πιάνουν τα χέρια σου, αγόρασε ένα drive από το ebay, φλάσαρέ το και θα είσαι OK. Θα τα βρείς φτηνά και αξίζει τον κόπο.
ultralisk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 arcade παίζεις έτσι και αλλιώς χωρίς το DVD drive οπότε που είναι το πρόβλημα?
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 thanks παιδιά , βρήκα με 18-20 usd drive στο ebay , τώρα μένει να το παραγγείλω. arcade παίζεις έτσι και αλλιώς χωρίς το DVD drive οπότε που είναι το πρόβλημα? χμμ το πρόβλημα ειναι πως δεν μπορω να παίξω arcade χωρις να πληρώσω αλλα και να θελίσω να πληρώσω η κονσόλα είναι πειραγμένη οπότε δεν μπένει live.
garrett156 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ο τιτλος τι σημενει;οτι επειδη του εβγαλες τα ματια με τα αντιγραμενα dvdr χαλασε το drive και ειναι γτπ ας πουμε;γιατι αλλο λογο δεν βλεπω να θελεις να το βαψεις μπλε κλπ κλπ.
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ο τιτλος τι σημενει;οτι επειδη του εβγαλες τα ματια με τα αντιγραμενα dvdr χαλασε το drive και ειναι γτπ ας πουμε;γιατι αλλο λογο δεν βλεπω να θελεις να το βαψεις μπλε κλπ κλπ. εσυ να υποθέσω είσαι ο xbox-man (super hero που υπερασπίζεται τα κατατρεγμένα xbox) η απλά spammer? οπως γράφω και απο πάνω ΔΕΝ παιζει ουτε αυθεντικα (εχω 2-3) ουτε κόπιες. Τι σου φαίνετε περίεργο ?
kajwbtfe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 thanks παιδιά , βρήκα με 18-20 usd drive στο ebay , τώρα μένει να το παραγγείλω. χμμ το πρόβλημα ειναι πως δεν μπορω να παίξω arcade χωρις να πληρώσω αλλα και να θελίσω να πληρώσω η κονσόλα είναι πειραγμένη οπότε δεν μπένει live. Το οτι ειναι πειραγμενη δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μπαινεις live να αγοραζεις νομιμα παιχνιδια η να κανεις καποια παιχνιδια update.Για το Forza εχω αγορασει ολα τα πακετα με τα αμαξια και το παιχνιδι ειναι backup...Εκτος και αν πεσεις σε κανα κυμα...
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Το οτι ειναι πειραγμενη δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να μπαινεις live να αγοραζεις νομιμα παιχνιδια η να κανεις καποια παιχνιδια update.Για το Forza εχω αγορασει ολα τα πακετα με τα αμαξια και το παιχνιδι ειναι backup...Εκτος και αν πεσεις σε κανα κυμα... εμπαινα live μέχρι πρίν λίγους μήνες αλλα χθες που δοκίμασα πήγε να κατεβάσει ενα update και πάτησα ok αλλα οταν το έκανε install πρως το τέλος πέταξε error και δεν εκανε update οπότε πλεον δεν μπορω να μπω ουτε live. Δεν εφαγε ban η κονσόλα απλά δεν κάνει update .. :/
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μήπως έχεις κάνει spoof το drive? μου το είχαν κάνει spoof΄οταν μου το flashαραν στο μαγαζί που το πήγα. απο εκι και πέρα έκανα μόνος μου τα update στο firmware. λές να έκανα κάτι λάθος?
JohnVani18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γι' αυτό δεν σου περνάει το νέo dash update. Πρέπει να βάλεις το αρχικό drive για να ολοκληρωθεί.
nicoc89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Γι' αυτό δεν σου περνάει το νέo dash update. Πρέπει να βάλεις το αρχικό drive για να ολοκληρωθεί. δυστιχός δεν έχω ιδέα που είναι το μόνο που με παρηγορεί ειναι οτι θα πάρω wii αυριο το πρωί !
RedPanda Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Τώρα έβλεπα στην NET τον Εξάντα για την εξαγωγή σκουπιδιών τεχνολογίας στην Κίνα, πως αυτά είναι καρκινογόνα κτλ. Τα 360 πρέπει να έχουν βγάλει πολύ άχρηστη πλακέτα.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 5 εκδόσεις κυκλοφόρησαν μέχρι να βγεί ένα που να μην χαλάει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.