sculper Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 καλησπέρα! έχει βάλει κανείς στο Κορωπί wind σταθερή??? σκέφτομαι να βάλω το πακέτο με τα 2 κανάλια φωνής..... ή θα πικραθώ??? http://www.wind.com.gr/gr/gia-tin-epiheirisi/statheri-internet/business-double-play/ περιμένω απόψεις σας! .
theomalegan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Γενικά τον τελευταίο χρόνο δεν γράφονταν για το δίκτυο τις wind πολλά αρνητικά αλλά το τελευταίο δίμηνο γράφτηκαν αρκετά για τη σταθερότητά του.
elias1982 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εγω μενω στο κορωπι και εχω εδω και δυο χρονια wind παει πολυ καλα και το ιντερνετ και το σταθερο
sculper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αλίμονό τους πάντως αν δεν λειτουργεί! θα κάνω διακοπή και δεν τους δίνω τίποτα πίσω! εννοώ πρόστιμα κτλ!
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και αναλογως που μενεις στο κορωπι.ο οτε ειναι παπασιδερη κατι.το κορωπι ομως ειναι τεραστιο .σε κατι βιομηχανικες περιοχεςκαι πιο εξω απο το κορωπι λογω αποστασης οι ταχυτητες ειναι ψιλο χαλια.
anta_n Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μη περιμένεις πάντως να καλπάζει κιόλας και ειδικά αν είσαι μακριά από DSLAM...δεν είναι και μικρό το Κορωπί, ούτε και πυκνοκατοικημένο.
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αν θες στείλε μου σε πμ το τηλέφωνο σου για να δω αν σε καλύπτουν σαν περιοχη εννοώ, για isdn. Και αν όλα είναι οκ μπορώ να στο "φτιάξω" και εγώ με διαφορα extra :rolleyes: ................ αν τα 2 καναλια φωνης ειναι Over isdn τοτε -1 ακομα για το adsl που Over isdn παιζει χειροτερα απο οτι Over pots λογω voltage παραπανω στην τηλεφωνια και β.λογω φασμα συχνοτητων του voice. Μη περιμένεις πάντως να καλπάζει κιόλας και ειδικά αν είσαι μακριά από DSLAM...δεν είναι και μικρό το Κορωπί, ούτε και πυκνοκατοικημένο. απο τις αρκετα χαλια περιοχες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.