washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς stimuli, κι εγώ σ' αυτή τη φάση, το ίδιο με τον VasKag είμαι έτοιμος να σου πω. Για την ακρίβεια, έτσι που τα έλεγες εξ' αρχής, δεν έβλεπα φως για τον δίσκο, αλλά το TD και το AFR είναι οι ύστατες σοφτγουερικές απόπειρες που μπορεί (και οφείλει, θα έλεγα) να κάνει κανείς, πριν πάει να διαβεί το κατώφλι του διλλήμματος "τον ανοίγω ή τον επιστρέφω...;". Δε θέλω να σ' απογοητεύσω, αλλά αντικειμενικώς τα περιθώρια στενεύουν. Το ότι τον ΕΙΔΕ το AFR, ΗΤΑΝ ενθαρρυντικά απρόσμενο. Ίσως όμως να είναι στα τελευταία του ο δίσκος (ή το κουτί έστω, στην καλύτερη) -> εξ' ου και το γεγονός πως δεν βρίσκει δίσκο με τον οποίο να ταυτοποιηθούν τα σωσμένα αποτελέσματα του σκαναρίσματος...Απ' την άλλη, μπορεί απλά κάτι άλλο ν' άλλαξε -...μήπως στην προσπάθεια να τον δει, τον σύνδεσες σε άλλη USB; Aν ναι, και θυμάσαι πού ήταν αρχικά, ξαναβαλ' τον σε εκείνην - αλλιώς θα χρειαστεί να ξανατρέξεις για μέρες το AFR. Κι αν όντως χρειαστεί να το κάνεις, κι αν δει αρχεία, ανάκτησέ τα αμέσως -> υπ' όψιν ότι χρειάζεσαι τη φουλ βέρσιον του προγράμματος, γιατί αν τυχόν χρησιμοποιείς τη demo, κξατεβασμένη απ' το site του, δεν θα σου επιτρέψει να ανακτήσεις αρχεία μεγαλύτερα των...64Κb. Oπότε, ή το αγοράζεις -αν δεν έχεις ήδη τη φουλ- ή τη..."βρίσκεις", ή....σφύρα και βλέπουμε... Επίσης, θα χρειαστείς χώρο ισόποσο με τον όγκο των προς ανάκτηση αρχείων. Διότι ανάκτηση=εύρεση και αντιγραφή, ουσιαστικά. Να είσαι ήδη έτοιμος, με αρκετό ελεύθερο χώρο σε κάποιον άλλο δίσκο, που θα δεχθεί τ' αρχεία. Ερώτηση : όταν ολοκληρώθηκε το σκανάρισμα, ΕΙΔΕΣ να έχει βρει αρχεία το AFR; Ή το 'κλεισες αμέσως; (ΑΝ δει δίσκο/τρέξει-δεν κολλήσει/καταφέρει να ολοκληρωθεί, συνήθως ΒΡΙΣΚΕΙ αρχεία προς ανάκτηση. Χλωμό δηλαδή να ολοκληρωθεί, και να μην φαίνονται αρχεία.).
stimuli Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όταν τελείωσε δεν θυμάμαι να μου έβγαλε καμμιά λίστα με τίποτα αρχεία.. Τώρα τον βλέπω κανονικά στον υπολογιστή μου μόνο που τον δείχνει άδειο, το afr τον βλέπει αλλά δεν μου ανοίγει το αρχείο του superscan. Στα logs από κάτω έχει ένα σφάλμα που λέει error (the system cannot find the file specified) reading sector 0 on 81h.
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ξαναδιάβασε το προηγούμενό μου ποστ - και πράξε ανάλογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.