Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι θέμα ελαττωματικού εξαρτήματος, κυρίως μητρικής ή επεξεργαστή, τότε μπορεί να φταίει το κουτί.

Ίσως να βραχυκυκλώνει κάπου.

Αφού μπήκες σε τέτοιο κόπο, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να ξηλώσεις την μητρική και να την αφήσεις εκτός κουτιού. Σύνδεσε μόνο το καλώδιο για Power on, τον σκληρό, πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη και δες αν δουλέψει έτσι. Ίσως χρειαστεί να ξεβιδώσεις το τροφοδοτικό από το κουτί για να συνδέσεις τα βύσματα.

Μου έχει τύχει κουτί που είχε ελάττωμα και βραχυκύκλωνε σε μια από τις βάσεις της μητρικής.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν κλείσει. Πάω να το ξανανοίξω και στο κλάσμα κλείνει. Συνέχεια συμβαίνει αυτό. Βγάζω GPU, συνεχίζει αυτή η δουλειά. Βγάζω RAMS, συνεχίζει. Τα ξαναβάζω και την GPU και τις RAMS (μετά από ~15 seconds) και το PC ανοίγει.

Δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό. Μπορεί να είναι καινούριο , αλλά αυτό το σβήνει αμέσως θυμίζει ητε θερμοκρασία ήτε τροφοδοτικό . Και αφού temp δεν είναι παίζουμε στο να ήταν ελλατωματικό το καινουριο τροφοδοτικό . Αλλιώς όσο και να το παλεύεις ο ένοχος είναι η mobo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν δεν είναι θέμα ελαττωματικού εξαρτήματος, κυρίως μητρικής ή επεξεργαστή, τότε μπορεί να φταίει το κουτί.

Ίσως να βραχυκυκλώνει κάπου.

Αφού μπήκες σε τέτοιο κόπο, θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να ξηλώσεις την μητρική και να την αφήσεις εκτός κουτιού. Σύνδεσε μόνο το καλώδιο για Power on, τον σκληρό, πληκτρολόγιο/ποντίκι/οθόνη και δες αν δουλέψει έτσι. Ίσως χρειαστεί να ξεβιδώσεις το τροφοδοτικό από το κουτί για να συνδέσεις τα βύσματα.

Μου έχει τύχει κουτί που είχε ελάττωμα και βραχυκύκλωνε σε μια από τις βάσεις της μητρικής.

Το έκανα. Τίποτα.

Το τροφοδοτικό το ΆΛΛΑΞΑ, δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομύριο να βάλω άλλο PSU και να έχει το ίδιο πρόβλημα. (Άντε 1 στο 1.000.000 παίζει..)

Τι σκατά να έχει τo Mobo ρε παίδες; Τι του έσκασε σε 3ών χρόνων PC; Και στην τελική του το είπα του παιδιού σχετικά νωρίς "Κατά 95% είναι το Motherboard.", μπορώ όμως να του το αγοράσω χωρίς να είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρη; Άντε βρες άτομο με AMD compatible (ΑΜ2+) για να τα βγάζω-βάζω και να σιγουρεύομαι.

Το μπελά μου μέσα.

Δημοσ.

Ξέχασα να σου πω όταν άνοιξες το θέμα κοίταξα τη τάση της ΔΕΗ και μου έδειξε 237v εκείνη τη μέρα.Πριν κανά δυο μέρες τα ίδια και εγώ..οπότε..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μη μου λέτε CPU, γιατί του παιδιού του παραγγέλνω Motherboard..

Του εξήγησα πως κατά 95% είναι Mobo και το υπόλοιπο 5% είναι CPU.. αλλά του πούστη να έχει πρόβλημα ο επεξεργαστής και απλά να κλείνει σε random times ρε παιδιά.

Λίγη λογική! Αύριο του το παραγγέλνω!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έπεσε το μάτι μου στο τόπικ, που ήταν στα bookmarks. Έτσι για να κλείσει, αν τον ενδιαφέρει και αν το θυμάται κανείς..

..ήταν το Motherboard. Του αγόρασα καινούριο και όλα δούλεψαν like a charm.

Ευχαριστώ τους πάντες για το support.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...