Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δεν ειμαι σιγουρος ανα ειμαι σε σωστο θεμα .. Σε ενα φιλο καθε πρωι που ανοιγει το pc αυτο μπαινει στα windows αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα !! Αν το κλεισει και το ξαναανοιξει ειναι μια χαρα. Αυτο μονο την πρωτη φορα καθε μερα εδω και 3-4 μερες.
luminociter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Βάλτε την οθόνη σε άλλο pc να δείτε πώς συμπερίφέρεται, και επίσης, αν κλείσει και ξανανοίξει την οθόνη μόνο, με τον υπολογιστή σε ελιτουργία, το πρόβλημα διορθώνεται????
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ευχαριστω.Το προβλημα σταματησε μονο του μετα απο 4-5 μερες...
PurpleNinja Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 είναι ότι πιο κουλό έχω διαβάσει ποτέ σε πρόβλημα για pc, ξέρει κανείς για πιο λόγο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γιατί μου προκάλεσε εντύπωση όταν το διάβασα
panos_vas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Κατι τετοια μου ειχε κανει η προηγουμενη οθονη μου, μια crt 15" sony multiscan sf 100, η οποια παρεδωσε πνευμα. Ενα πρωινο δεν ξανα ανοιξε...... ετσι εκανε και αυτη, καθε πρωινο δεν ανοιγε με την πρωτη, μετα εσβηνε σε τυχαια χρονικα διαστηματα μεχρι μετα που δεν ξανα ανοιξε...... ηταν 10 ετων οθονη, οποτε καποια στιγμη θα μας αφηνε χρονους.......ποσα χρονια την εχει την οθονη ο φιλος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Κατι τετοια μου ειχε κανει η προηγουμενη οθονη μου, μια crt 15" sony multiscan sf 100, η οποια παρεδωσε πνευμα. Ενα πρωινο δεν ξανα ανοιξε...... ετσι εκανε και αυτη, καθε πρωινο δεν ανοιγε με την πρωτη, μετα εσβηνε σε τυχαια χρονικα διαστηματα μεχρι μετα που δεν ξανα ανοιξε...... ηταν 10 ετων οθονη, οποτε καποια στιγμη θα μας αφηνε χρονους.......ποσα χρονια την εχει την οθονη ο φιλος? Πηρε μεταχειρισμενο ολοκληρο το pc και δεν ξερω ποσο καιρο την ειχε ο προκατοχος.Ειναι μια samsung 19αρα lcd.
tsakirtas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 αυτό συμβαίνει συχνά οταν είναι στα τελευταία του κάποιος απο τους πυκνωτές,και με τον καιρό καθυστερεί όλο και περισσότερο να ανάψει-επίσης καθυστερεί και μετά απο πολύωρη αναμονή,γενικά έπειτα απο "κρύο άνοιγμα"- η οθόνη.Μου έχει συμβεί σε 2 samsung.
PurpleNinja Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας με υπερκαλύψατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.