tarantules Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Tune Up Utilities 2011 εγώ το έχω εδώ και 5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα Πριν το εγκαταστήσεις είχες πρόβλημα;
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ναι, μου διόρθωσε τις μπλε οθόνες, προβλήματα με διάφορα παιχνίδια που δεν ξεκίναγαν και μου έγραφαν error...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Στοιχηματίζω πως η πλειοψηφία των χρηστών που χρησιμοποιούν τέτοια προγράμματα, είναι νέοι χρήστες στους υπολογιστές.. Εδώ πάει η παροιμία-γνωμικό <<καινούργιο κοσκινάκι και που να σε κρεμάσω>>, μια κατάσταση που δείχνει ενθουσιασμό και άγνοια, όταν κάποιος εισέρχεται σε ένα καινούργιο <<κόσμο>>, και δεν έχει καταλάβει ακόμα, πόσα καράτια είναι το <<χρυσάφι>> που του πουλάνε.
evoracing Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 φιλαράκο ασχολούμαι 4 χρόνια με τους υπολογιστές και ξέρω πάρα πολλά απο υπολογιστές και έχω έχω πάρει πτυχίο πληροφορικής...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 φιλαράκο ασχολούμαι 4 χρόνια με τους υπολογιστές και ξέρω πάρα πολλά απο υπολογιστές και έχω έχω πάρει πτυχίο πληροφορικής... λιγα ασχολεισαι...και αν ηξερες τοσα ποσα οπως μας λες..δεν θα μας ελεγες για το tune up utilities.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.