karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολυ. παρακαλώ... Για να ξέρεις σε έτοιμες συνθέσεις να μην πηγαίνεις... Ανοιξε ένα θέμα στις αναβαθμίσεις βάση αυτής της φόρμας (συμπλήρωσέ την) και θα πέσουν πολλές προτάσεις Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και παλι ευχαριστω πολυ Παω να ανοιξω νεο θεμα.
Karellen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Λάθη συμβατότητας δεν έκανες... Ομως κατέστρεψες το Dual channel με τα 3 τσιπάκια μνήμης... Η ψύχτρα που έβαλες δεν μου αρέσει για τα λεφτά που κάνει. Καραμπινάτα στη Noctua Θα πήγαινα... Αλλά να σε ρωτήσω... Σκέφτεσαι o/c? Αν όχι είναι αμαρτία, αν ναι πήγαινε στην Noctua... Και τα 2 κουτιά που έβαλα είναι επώνυμα. Και τα 2 είναι σαφώς καλύτερα από τα 3 που είπες... Ανετα με καλύτερο cable management και airflow... Η μητρική που σου έβαλα είναι AM3+ ready... Οπότε πάμε πάλι αφού δεν θες κάρτα γραφικών mobo: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25272&cat=17 87.63 cpu: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=19191&cat=17 152.09 cooler: Περιμένω να μου απαντήσεις στα ερωτήματα και βάζουμε ανάλογα ram: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=17 x2 (16gb σύνολο) 150,80 hdd: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17355&cat=17 51.34 psu: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25175&cat=17 58.36 case: http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23859&cat=17 89.53 589,75 Για ssd το συζητάμε ανάλογα τι θα πεις για την ψύχτρα edit: Οπως θα αλλάξουν και οι μνήμες (ανάλογα την ψύχτρα) και θα αλλάξουν για να γλυτώσεις αρκετά... Σωστηηηηηη εισαι Καρμεν1983! εχτισα στο Dual channel.Θελει μια και μια,μαλιστα... Για ο/κ που λες δεν το αποκλειω καποια στιγμη... Σορρυ δεν το εννοουσα οπως το εγραψα - για τις προτασεις σου στα towers- απλα μου φανηκαν ακριβα.Κοιταζα στα οικονομικα κουτια για να εξοικονομησω χρηματα...σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις... Επισης καποια στιγμη το ενα πλαινο ολοι το βγαζουν απο το κουτι οποτε το σκευτηκα καπως ετσι δλδ δινουμε σημασια αρα και αρκετα λεφτα για μια καλη ψυκτρα. Κοιτα δεν ειμαι ειδικος οποτε μην περιμενεις να σου πω κατι... Να ρωτησω η δικη μου ΜSI ΑΜ3 σε τι διαφερει απο την mobo ΑΜ3+ready που εγραψες? Τελικα παντως βλεπω μπορω να παρω καλυτερο pc με λιγοτερα χρηματα απ οτι υπολογιζα!
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Θα σου πω τη λογική μου τώρα περι κουτιών... Οταν παίρνεις ένα αξιοσέβαστο σύστημα δε πρεπει να το βάλεις σε ένα σαρδελοκούτι. Δεν είναι σαρδελοκούτι το CM 430 Που είπες αλλά βγαίνεις στο Budget οπότε δώσε τα και δε χάνεις. Και καλύτερη ροή αέρα θα έχεις και με το Xigmatek Utgard έχεις και έναν funcontroller όποτε θες να χαμηλώνεις τα φουρφούρια. Αυτό με το πλαινό καπάκι δε το πολυ έπιασα. Προφανώς για θερμοκρασίες το βγάζουν επειδή είτε δεν έχουν ξεσκονίσει το Pc, είτε επειδή δεν έχουν μαζέψει καλώδια, είτε επειδή πήραν ένα κουτί με 0 airflow... Το λοιπόν δίνεις λεφτά για τα μέσα δώσε και για το περιτύλιγμα (όπως συνηθίζω να λέω τα μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους αυτούς ) Οπότε μια και θα πας για o/c κάποια στιγμή πήγαινε στη Noctua. Το Vision την έχει ακριβή οπότε πάρε την από εδώ http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10680 που έρχεται ~20 ευρώ πιο κάτω και απλά την βάζεις εσύ... Ομως αν δεν σκοπεύεις να κάνεις extreme o/c και μία Corsair A70 σε καλύπτει απόλυτα... Οπότε αλλάζεις τις μνήμες με τις Kingston και προχωράς ανάλογα τα κέφια στην ψύχτρα... 553,93 είναι η σύνθεση χωρίς ψύχτρα 590,65 με Α70 629,92 με Noctua Και γεννιέται το θέμα του ssd edit: Τώρα είδα και το ερώτημα μητρικής... Πρώτον και κύριο είναι BULK Η μητρική που σου έβαλα είναι έτοιμη να δεχτεί τη νέα γενιά cpu. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσεις να πας σε κανέναν μπούλντοζερ απλά θα αλλάξεις επεξεργαστή και όχι και μητρική... Επίσης η Gigabyte έχει τη δυνατότητα για cf που δε την έχει η MSI που διάλεξες... (αν ποτέ σου χρειαστεί) Επίσης διαθέτει περισσότερες USB και 7.1 κάρτα ήχου... Αυτά με πρώτη ματιά
Karellen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ...εσυ καλα τα λες εγω απλα σου πηγαινω κοντρα! Βασικα αυτα που προτεινεις ειναι μια χαρα και οικονομικα πολυ!Αλλα δεν τα βρισκω ολα σε ενα μαγαζι...ειμαι Αθηνα και οχι Θεσσαλονικη που εχει βαση το visionstudio.... ....απο το πλαισιο οπως καταλαβες θα γινει η αγορα... αυτα πως τα βλέπεις: Ψυκτρα: CoolerMaster V6GT CPU Cooler (RR-V6GT-22PK-R1) Μητρική: Gigabyte MB 990XA-UD3 (sAM3+, DDR3, 990 X) Μνήμη: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600 Kit (2x4GB, PC3-12800, 9-9-9-24, CMZ8GX3M2A1600C9) οκ κατεβηκα 4GB!μπορω ομως να προσθεσω αλλα 8 καποια στιγμη σωστα?
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και η Κάρμεν από Αθήνα είναι και ψωνίζει από Θεσ/νικη (το συγκεκριμένο κατάστημα) γιατί έχει καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία .... Συμφωνώ με τη Κάρμεν
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς που ήταν και ο terry εδώ έπαιζα με το νέο μου παιχνίδι Στην ψύχτρα δε μπορω να καταλάβω γιατί επιμένεις... Τεσπα γνώμη μου κάνε παραγγελία από Θεσσαλόνικα...
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευτυχώς που ήταν και ο terry εδώ έπαιζα με το νέο μου παιχνίδι Στην ψύχτρα δε μπορω να καταλάβω γιατί επιμένεις... Τεσπα γνώμη μου κάνε παραγγελία από Θεσσαλόνικα... Πολύ χάλια το έκανες .... μ άρεσε η noctua που πουλούσες... αλλά είναι γομαρόψυκτρα αλλά και η Η70 είναι ωραία.
Karellen Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και η Κάρμεν από Αθήνα είναι και ψωνίζει από Θεσ/νικη (το συγκεκριμένο κατάστημα) γιατί έχει καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία .... Συμφωνώ με τη Κάρμεν ...εχει καλυτερες τιμες συμφωνω απολυτα....επισης μεγαλυτερη ποικιλια, μαζι σου..... ...για μενα για πρακτικους λογους (π.χ κατι να χρειαστει αλλαγη) μια αγορα τετοια απο αλλη πολη δεν ειναι το προτιμοτερο - δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο μαγαζι ουτε με καποιο αλλο της Θεσσαλονικης. Επισης δεν υπαρχει κολλημα με το πλαισιο - το pentium D που εχω και θελω να αλλαξω το συνεθεσα στο eshop ...
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πολύ χάλια το έκανες .... μ άρεσε η noctua που πουλούσες... αλλά είναι γομαρόψυκτρα αλλά και η Η70 είναι ωραία. χεχε ακόμα την πουλάω αν και μάλλον θα την κρατήσω Τώρα θα φύγει και η Η70 όμως
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 χεχε ακόμα την πουλάω αν και μάλλον θα την κρατήσω Τώρα θα φύγει και η Η70 όμως Θα πας στην megahalems ?? ή πάλι στη noctua ;
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Θα πας στην megahalems ?? ή πάλι στη noctua ; Θα τον βουτήξω ΟΛΟ στο νερό
terry308 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ...εχει καλυτερες τιμες συμφωνω απολυτα....επισης μεγαλυτερη ποικιλια, μαζι σου..... ...για μενα για πρακτικους λογους (π.χ κατι να χρειαστει αλλαγη) μια αγορα τετοια απο αλλη πολη δεν ειναι το προτιμοτερο - δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο μαγαζι ουτε με καποιο αλλο της Θεσσαλονικης. Επισης δεν υπαρχει κολλημα με το πλαισιο - το pentium D που εχω και θελω να αλλαξω το συνεθεσα στο eshop ... Δικό σου το καρπούζι , δικό σου και το μαχαίρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.