kalantas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 καλησπερα. γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο σκοπευτηριο (οχι απαραιτητα ανοιχτος χωρος) που να μπορεις να ριξεις με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ πυροβολα χωρις ιδιεταιρες διαδικασιες? κατα προτιμιση κοντα σε μετρο?
kalantas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 νομιζω εγραψα πυροβολα... οχι οτι θα με χαλαγε να εριχνα κ με πολυβολο αλλα δυσκολο τ βλεπω
weber122 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 πολυβολα μονο στο στρατο.. θα ηθελα να μαθω και εγω αν υπαρχει κανενα σκοπευτηριο παντως
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πολεμοχαρείς http://www.e-artemis.gr/articles/shoot/2007/527/
kalantas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αυτα τα σκοπευτηρια ειναι λιγο πολυ γνωστα αλλα επειδη ειναι σε ανοιχτο χωρο αρκετα απομακρυσμενα απο την κυριως πολη... εγω εννοουσα περισσοτερο αν υπαρχει πχ στο υπογειο καποιου οπλοπολειου καποιος χωρος η κατι τετοιο. ειχα ακουσει για την οπλοτεχνικη στο σταυρο οτι εχει κατι τετοιο αλλα ειμαι αρκετα μακρια για να παω για πλακα...
Toufas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αυτα τα σκοπευτηρια ειναι λιγο πολυ γνωστα αλλα επειδη ειναι σε ανοιχτο χωρο αρκετα απομακρυσμενα απο την κυριως πολη... εγω εννοουσα περισσοτερο αν υπαρχει πχ στο υπογειο καποιου οπλοπολειου καποιος χωρος η κατι τετοιο. ειχα ακουσει για την οπλοτεχνικη στο σταυρο οτι εχει κατι τετοιο αλλα ειμαι αρκετα μακρια για να παω για πλακα... Σκεψου να υπηρχε μια εφευρεση που θα μπορουσες να μιλησεις στον αλλο απο μακρια, πατωντας κατι κωδικους πανω της και θα συνδεοσουν μαζι του...
kalantas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 παρα την ειρωνια θα σου πω οτι εχω ριξει αρκετο ψαξιμο για κατι σχετικο και πιο προσβασιμο (ειπα το θελω κοντα στο μετρο, δεν οδηγαω) και δεν εχω βρει κατι. στη χειροτερη θα τους παρω τηλ αλλα δε νομιζω το μαγαζι να μου πει ξερεις υπαρχει και αλλου...
Aplostra Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 πυροβολα ή πολυβολα? Εχεις καταλάβει οτι πυροβόλα,φέρουν άρματα μάχης,τομα,πλοία,αεροσκάφη και το πυροβολικό, ε;
caution Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εχεις καταλάβει οτι πυροβόλα,φέρουν άρματα μάχης,τομα,πλοία,αεροσκάφη και το πυροβολικό, ε; Πυροβόλα as opposed to αεροβόλα Καμία σχέση με όλμους κτλ. Ένα απλό Glock να έχει - πυροβόλο θεωρείται
Toufas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 παρα την ειρωνια θα σου πω οτι εχω ριξει αρκετο ψαξιμο για κατι σχετικο και πιο προσβασιμο (ειπα το θελω κοντα στο μετρο, δεν οδηγαω) και δεν εχω βρει κατι. στη χειροτερη θα τους παρω τηλ αλλα δε νομιζω το μαγαζι να μου πει ξερεις υπαρχει και αλλου... μα εγω ειπα να τους παρεις τηλεφωνο αν το εχουν εκει. Εχει και λεωφορεια απο νομισματοκοπειο για τον σταυρο.
Aplostra Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Πυροβόλα as opposed to αεροβόλα Καμία σχέση με όλμους κτλ. Ένα απλό Glock να έχει - πυροβόλο θεωρείται Aπο ποιον; Δλδ εγω τι εχω,μπαζούκας ξερω'γω;
kalantas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 πυροβολα = χρησιμοποιουν ως πρωοθητικο την πυριτιδα (τα αερια απο την εκρηξη της) αεροβολα = χρησιμοποιουν ως πρωοθητικο πεπιεσμενο αερα - δεν υπαρχει φωτια αρα λοιπον εγω που θελω να παιξω με κανονικες σφαιρες που να κανουμ μπαμ εβαλα τιτλο στο θεμα μου σκοπευτηριο ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ. κατανοητο νομιζω. με αεροβολο ριχνω μεσα στο σπιτι, ουτε αδεια χρειαζεται ουτε ειναι τοσο δυνατα που δε σταματανε οι σφαιριτσες απο ενα μαξιλαρι.
caution Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ωπα ωπα - να πας χωρίς δελτίο σκοπευτή και να ρίξεις με δικά τους όπλα, δεν παίζει. Επίσης να πας με δικό σου όπλο και ότι να 'ναι .cal - πάλι δεν παίζει. Με δικό σου όπλο - εντός κατηγορίας - δελτίο, και δικές τους σφαίρες, παίζει. Πλακώσου στα τηλέφωνα, να γνωρίσεις τους ανθρώπους
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Βασικά άδεια σκοπευτή που έχω δεν σου επιτρέπει να έχεις οτιδήποτε πέρα από αεροβόλο, άδεια κυνηγιού (που έληξε) δεν σου επιτρέπει τίποτα παραπάνω από συγκεκριμένα "όπλα" που χρησιμοποιούν συγκεκριμένου τύπου φυσίγγια σε συγκεκριμένα "μέρoi"...άδειες για ημιαυτόματα παίρνεις μονο από τους μπάτσους κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες πχ ότι απειλείται η ζωή σου κτλ...για αυτόματα όπλα απλά ξέχασε το. Φυσικά αν έχεις "παράνομα" τότε υπάρχουν κάποια μέρoi τα οποια είναι "ψιλογνοστα" στα οποια πάνε για να δοκιμάσουν τα καινούργια. Αυτό που λες υπόγειο φάση αμερική, είναι μονο τα σκοπευτήρια με αεροβόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.