_DoN_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Γειά σας παιδιά. Πριν λίγες ημέρες διαγράφηκαν απο την φωτογραφική μου μηχανή κατά λάθος όλες οι φωτογραφίες. Επίσης το ίδιο έχει συμβεί και σε έναν εξωτερικό μου σκληρό δίσκο. Υπάρχουν κάποια εργαλεία ή πρόγραμμα είτε σε windows είτε σε debian είτε σε ubuntu linux που να επαναφέρει τα χαμένα αρχεία σε κάρτες μνήμης(φωτογραφικής, κινητού), και σε σκληρούς δίσκους; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Active@ File Recovery (Link) - από τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Recuva Αν όμως έχουν περάσει πολλές μέρες από την διαγραφή και έχεις ανοίξει τον υπολογιστή σου, η πιθανότητα να τα βρεις θα είναι πολύ μικρή. Δοκίμασε όμως, σίγουρα θα βρει ίχνη αλλά η επιτυχημένη ανάκτηση τους δεν θα είναι εύκολη, μεγάλο το χρονικό διάστημα. Σημείωση ότι το Recuva κυκλοφορεί και σε portable έκδοση.
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Και 'γω Active File Recovery προτείνω (δεν έχει σημασία αν είναι κάρτα μνήμης φ.μηχανής ή δίσκος). Σημειωτέον ότι όντας shareware, η demo έκδοση που θα βρεις στο site του, χρησιμεύει μόνο για να ΔΕΙΣ τα αρχεία που θα βρει. Για να τ' ανακτήσει, ή θα χρειαστεί να τ' αγοράσεις (λεφτά, υπάρχουν; Αν όχι, ε όλο και κάπου θα το βρεις χωρίς να χρειαστεί να τ' αγοράσεις). Επίσης, για την περίπτωση του δίσκου, ό,τι πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσεις έχε υπ' όψιν ότι θα χρειαστείς ισόποσο ελεύθερο χώρο για να δεχτεί τα ανακτηθέντα αρχεία (το ίδιο ισχύει και για την μηχανή, αλλά εκεί μιλάμε για αμελητέα μεγέθη αρχείων).
SPANK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε και το ontrack easy recovery αν δεν σε καλύωψουν τα παραπάνω που ειπαν τα παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.