Asta_na_Pane Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα την 50U30 από Panasonic. Δώσε και 60-80 ευρώ για έναν εξωτερικό media player (που θα είναι πολύ καλύτερος από τον καλύτερο ενσωματωμένο) πχ Crystal audio match box ή το γνωστό WD Live. Αν θες, κάνε και την "υπέρβαση" για την 46G30 από Panasonic στα 900 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Xμμ... Καλύτερη αυτή η πανασόνικ 50U30 ,από την LG 50PV350 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εν τέλει,το ψάξιμο τελείωσε,πήρα την LG 50PV350. Θα την βάλω σε λίγες μέρες που θα έχω χώρο και θα σας πω εντυπώσεις @ntinaras¨: αν έχεις,δώσε κανα tip για το στρώσιμο και για το media player της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k.xaris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Χθες αγορασα μια Sharp 46ρα και μπορω να πω για οσους ενδιαφεροντε σε συτες τις ιντσες οτι ειναι εξαιρετικη Την συστηνω ανεπιφυλαχτα. Και στο 3D h αποδοση της ειναι απιστευτη.Δυστυχως δεν μπορεσα ομως να παρακολουθησω για αρκετη ωρα. Ειμαι απο τους λιγους που ενοχλουμε στις 3D ταινιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.