Προς το περιεχόμενο

Αγορα τηλεόρασης,μάλλον 46"

s2117

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω τηλεόραση,από 46 ως 50 ίντσες,αφού το "κουτί" που έχει το έπιπλό μου,ειναι 77χ125 περιπου...

Η απόσταση του καναπε είναι 3,5 μέτρα..

Σκεφτείτε οτι είναι σαν ξαπλωτό Π η γυψοσανιδα,δηλαδη η τηλ θα εχει απο πανω,απο κατω,κ απο αριστερα γυψοσανιδα,πρέπει να έχει γυρω γυρω λιγο περιθωριο για να μη ζεσταινεται η δεν εχει προβλεμ?

Η χρήση θα είναι κυρίως για xbox 360,ταινίες hd,οπότε αν έχει καλό media player ενσωματωμένο,μπορω να δωσω κανα ψιλο παραπανω,και ποδοσφαιρικοι αγωνες...

3d και λοιπες smart δυνατοτητες δε με πολυενδιαφερουν είναι η αλήθεια,αν και ότι έξτρα έχει,καλοδεχούμενο είναι..

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω λέω να είναι μέχρι 700 περιπου,αντε 800-850

τι εχετε να μου προτεινετε ως καλυτερη σχεση αποδοσης,τιμης??

ΥΓ.Οι πλασμα με τις led,lcd εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση ρευματος??

Οι τηλεοράσεις που έχω καταλήξει είναι οι εξής

1.LED: LG 47LE5500, που την εχω βρει στα 800 ευρω,εκθεσιακο,

2.PLASMA: LG 50pk350, στα 600 εκθεσιακο,

3.Panasonic, TX P46U20E στα 639

4.Η LG ,50PW450, στα 765, απλά,αυτή δεν είναι FULL HD,οπότε μάλλον λέω όχι..

Δημοσ.

η αυθεντικη led κοστιζει πολυ και ειδικα 50" που θελεις, θα πρεπει να δωσεις πολλα. σιγουρα ομως εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα. δυστυχως απο lg δεν εχω ακουσει και πολλα. μπορεις να κοιταξεις και samsung αν σε ενδιαφερει. ειναι τηλεορασεις σκυλια

Δημοσ.

Για την αποσταση σου: 50αρα.

Για τη χρηση που προοριζεται: Plasma (EKTOΣ εαν ο χωρος ειναι πολυ φωτεινος ή παιζεις πανω απο 57483 ωρες συνεχομενα Xbox). :-D

Περιθωριο απο πισω να υπαρχει και η αυξημενη καταναλωση των πλασμα δεν ειναι πανω απο 50ευρω/ετος.

Περισσοτερα για την καταναλωση εδω

Τηλεορασεις LED δεν υπαρχουν.

LCD πανελ με φωτισμο LED ειναι αλλα αφου επιτρεπεται να τις διαφημιζουν ετσι...υπαρχουν. :-(

Δημοσ.

Ωραία,εγώ απλά λέω για 46,επειδή αν πάρω 50,θα είναι τσίμα τσίμα να μπει εκεί που θέλω και ουσιαστικα θα ακουμπάει πάνω και κάτω με γυψοσανίδα,και φοβάμαι μην έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης..Τι λέτε εσείς?Δε θα έχω??

Κανά μοντέλο συγκεκριμένο?

Δημοσ.

Για τετοια αποσταση θες ΚΑΛΗ τηλεοραση . Δυσκολα θα σου φτασουν τα λεφτα που διαθετεις.

Αν ανεβεις στα 1.000-1.200 κατι θα βρεις.

Εγω σε 2,5 μετρα παντως εχω μια LG plasma 42' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος .

Δημοσ.

Για την αποσταση σου: 50αρα.

Για τη χρηση που προοριζεται: Plasma (EKTOΣ εαν ο χωρος ειναι πολυ φωτεινος ή παιζεις πανω απο 57483 ωρες συνεχομενα Xbox). :-D

Περιθωριο απο πισω να υπαρχει και η αυξημενη καταναλωση των πλασμα δεν ειναι πανω απο 50ευρω/ετος.

Περισσοτερα για την καταναλωση εδω

Και εγώ για Plasma θα έλεγα. Πολλά ακούγονται για Plasma και στρωσίματα, για φωτεινότητα χώρου, burn, κατανάλωση, κλπ.

Για μένα το πιο σοβαρό και μοναδικό πρόβλημα που έχουν, το οποίο δεν το αναφέρει σχεδόν κανείς είναι το dithering και το flickering (το τελευταίο αν είναι και για PC Monitor), όπου σε κάποια σημεία υπάρχουν πράσινα χιονάκια λόγω dithering, μιας και ορισμένα χρώματα σε συνδυασμό με συγκεκριμένη φωτεινότητα το Pixel δεν μπορεί να αποφασίσει τι χρώμα πρέπει να πάρει οπότε μένει πράσινο. Και το Flickering, όπου στο άσπρο χρώμα φαίνεται σαν να τρεμοπαίζει η εικονα όπως στις CRT.

Τηλεορασεις LED δεν υπαρχουν.

LCD πανελ με φωτισμο LED ειναι αλλα αφου επιτρεπεται να τις διαφημιζουν ετσι...υπαρχουν. :-(

Δυστυχώς έτσι είναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω τηλεόραση,από 46 ως 50 ίντσες,αφού το "κουτί" που έχει το έπιπλό μου,ειναι 77χ125 περιπου...

Η απόσταση του καναπε είναι 3,5 μέτρα..

Σκεφτείτε οτι είναι σαν ξαπλωτό Π η γυψοσανιδα,δηλαδη η τηλ θα εχει απο πανω,απο κατω,κ απο αριστερα γυψοσανιδα,πρέπει να έχει γυρω γυρω λιγο περιθωριο για να μη ζεσταινεται η δεν εχει προβλεμ?

Η χρήση θα είναι κυρίως για xbox 360,ταινίες hd,οπότε αν έχει καλό media player ενσωματωμένο,μπορω να δωσω κανα ψιλο παραπανω,και ποδοσφαιρικοι αγωνες...

3d και λοιπες smart δυνατοτητες δε με πολυενδιαφερουν είναι η αλήθεια,αν και ότι έξτρα έχει,καλοδεχούμενο είναι..

Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω λέω να είναι μέχρι 700 περιπου,αντε 800-850

τι εχετε να μου προτεινετε ως καλυτερη σχεση αποδοσης,τιμης??

ΥΓ.Οι πλασμα με τις led,lcd εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην καταναλωση ρευματος??

Οι τηλεοράσεις που έχω καταλήξει είναι οι εξής

1.LED: LG 47LE5500, που την εχω βρει στα 800 ευρω,εκθεσιακο,

2.PLASMA: LG 50pk350, στα 600 εκθεσιακο,

3.Panasonic, TX P46U20E στα 639

4.Η LG ,50PW450, στα 765, απλά,αυτή δεν είναι FULL HD,οπότε μάλλον λέω όχι..

ποιος κλεφτης στο προτεινε αυτο?

παλιο μοντελο,εκθεσιακο(=θανατος για πλασμα) και πανακριβα

τσιμπα αυτην http://www.skroutz.gr/s/330989/LG-50PV350.html?keyphrase=pv350

την εχω παρει εγω και ειναι θηριο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καταλήξει κυρίως,στις LG pv350 και στη samsung που εδωσε νωριτερα ο φιλος

Ψιλοφοβάμαι να πάρω 50άρα,γιατί μετά δε θα έχω περιθώριο από πάνω για να αναπνέει η τιβί,λέτε να έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης ή δεν υπάρχει θέμα?

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω καταλήξει κυρίως,στις LG pv350 και στη samsung που εδωσε νωριτερα ο φιλος

Ψιλοφοβάμαι να πάρω 50άρα,γιατί μετά δε θα έχω περιθώριο από πάνω για να αναπνέει η τιβί,λέτε να έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης ή δεν υπάρχει θέμα?

Βασικα εχεις δει ταινια Η εχεις παιξει ποτε games σε 50' οθονη ; Η εστω 46' για να δεις πως ειναι ;;

Δημοσ.

Βασικα εχεις δει ταινια Η εχεις παιξει ποτε games σε 50' οθονη ; Η εστω 46' για να δεις πως ειναι ;;

Προς το παρόν εχω samsung 40αρα εδω και 2 χρόνια,γιατί το λες?

@Ntinaras:Η 50PV350, θελει τιποτα στρώσιμο,τίποτα κόλπα,ή κατευθειαν παιζει κομπλε?Divx,mkv παιζει ή θελω media player?

Δημοσ.

Προς το παρόν εχω samsung 40αρα εδω και 2 χρόνια,γιατί το λες?

@Ntinaras:Η 50PV350, θελει τιποτα στρώσιμο,τίποτα κόλπα,ή κατευθειαν παιζει κομπλε?Divx,mkv παιζει ή θελω media player?

Ολες οι πλασμα θελουν στρωσιμο

εχει ενσωματωμενο στρωτηρι στο μενου της.

divx παιζει

mkv παιζει το 90% αλλα δεν διαβαζει DTS.

αν ειναι να δωσεις λεφτα να παρεις media player

δωσε κατι παραπανω και παρε ηχοσυστημα.

βεβαια η καλυτερη λυση ειναι να την συνδεσεις κατευθειαν στο Pc.

αν βολεβει φυσικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...