Προς το περιεχόμενο

Mushkin Callisto Deluxe 128GB

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν αφησουμε και περασει πολυς καιρος μπορει να χουμε παρατραγουδα. Εγω αυριο λεω να τηλεφωνησω για να τον στειλω πισω και να παρω τα λεφτα μου...

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού το θέλεις, φυσικά και να το κάνεις.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος που να μας εμποδίζει να το κάνουμε αυτό.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αξιζει να τον κρατησω; Δεν ειναι και κορυφαιος οπως ο αλλος αλλα ειναι σε καλη τιμη για 120gb.

Ή να περιμενω να ερθει ο excelram στα 120 ευρω για να τον παρω;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό.

Αυτό γενικά θέλω να σου πω, είναι στην κρίση σου αν θα τον χρησιμοποιήσεις ή όχι. B)

Δημοσ.

Μεταξύ του Corsair ή αυτόν, εγώ θα έπαιρνα τον Corsair.

Ο 115GB G.Skill Phoenix που λες πιο πάνω, έχει νεότερο controller (SandForce SF-1222)

σε σχέση με τον SF-1200 που έχει ο Exceleram πήρα εγώ και με τον άλλον που πήρες εσύ.

Επίσης, δεν ξέρω τι ταχύτητες κλπ προσφέρει παραπάνω ή λιγότερο, σε σχέση με τον Corsair, ή με τον δικό μου, ή με τον δικό σου.

Δημοσ.

Κι απο ταχυτητες το ATTO τον βγαζει 280 read και 270 write max αλλα αλλα προγραμματα τον βγαζουν γυρω στα 270 read max και 80 write max...

Ο corsair ειναι σιγουρα καλυτερος απο τους αλλους αλλα ειναι και ακριβοτερος.

Απ οτι καταλαβα ομως προτιμας τους sf-1200 απο τους sf-1222; Γιατι;

Δημοσ.

Απ οτι καταλαβα ομως προτιμας τους sf-1200 απο τους sf-1222;

Όχι. Απλά δεν τον έχω ψάξει καθόλου και γι' αυτό λέω πως δεν ξέρω τι ταχύτητα θα έχει.

Θεωρητικά πάντα, ότι πιο νέο είναι και καλύτερο.

Δημοσ.

Οπως το βλεπω, αυριο θα παρω τηλεφωνο να επιστρεψω τον g.skill και να παρω αυτον:

http://www.amazon.co.uk/OCZ-Vertex-120GB-2-5-inch-Internal/dp/tech-data/B003NE5JCO/ref=de_a_smtd

ή αυτον:

http://www.amazon.co.uk/Corsair-CSSD-F120GB3-BK-Force-120GB-Solid/dp/B0051A8T52/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1314236959&sr=1-4

Βασικα ποιον απο τους δυο να παραγγειλω (για sata II παντα);

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...