Προς το περιεχόμενο

Mushkin Callisto Deluxe 128GB

Mortis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα, δεν ξέρω, δεν μου γεμίζει το μάτι. Εννοείται πως αναφέρω "θεωρητικές ταχύτητες".

Τα έχουμε δει τι παίζει με τις θεωρητικές και τις πραγματικές.

Δεν τον ψάχνω τώρα παραπάνω. Θέλω να κάτσω να δουλέψω τον Exceleram οπωσδήποτε.

Θα δω τι θα μου πουν αύριο και θα τους αντιπροτείνω να μου κόψουν 20 ευρώ και να μου δώσουν (αν έχουν) ακόμα έναν Exceleram.

Δημοσ.

Παιδιά, τι έχει γίνει με τον Callisto, τον παρέλαβε κανείς?

Τους επέστρεψα την προηγούμενη εβδομάδα τον G.Skill που μου έστειλαν αντί του Callisto, "και όλο θα με πάρουν για να κανονίσουμε"...

και όλο και με παίρνουν... "και το απόγευμα θα με πάρουν"... "και αύριο θα με πάρουν"... και περνάνε οι μέρες...!!! :mad:

Σήμερα η κ.Τάδε μου είπε πως είχε γίνει λάθος στα χαρακτηριστικά και πως αυτός που παρήγγειλα ήταν ο G.Skill,

απλά, είχε γραφτεί λάθος στο site! :mad: Ρε... που τα πουλάνε αυτά?

Μου φαίνεται πως εγώ "θα πάρω" καμία τηλεφωνήτρια! Θα την πάρω τηλέφωνο? Θα την πάρω από... :X δεν ξέρω... :mad:

Δημοσ.

Και που τον βρήκαν? Αφού τους είχαν τελειώσει τα τεμάχια!

Για δες τις βιδούλες του ή το κούμπωμα, μήπως έχει μπει χέρι!

Επίσης, ελπίζω να μην βρεις τίποτα αρχεία μέσα... :-D

Δημοσ.

Τι ωραια πραγματα... Κι εμενα ο falcon II μου ρθε. Τι εκανες εσυ; Τους πηρες τηλεφωνο και μετα; (τους εχω παρει τηλεφωνο ηδη)

Δημοσ.

Πλάκα έχει (για εμάς τους απ έξω :Ρ). Παραγγέλνεις κάτι συγκεκριμένο και περιμένεις να δεις τι θα σου στείλουν τελικά, σαν Kinder έκπληξη.

Δημοσ.

Τι ωραια πραγματα... Κι εμενα ο falcon II μου ρθε. Τι εκανες εσυ; Τους πηρες τηλεφωνο και μετα; (τους εχω παρει τηλεφωνο ηδη)

Τους έχω ενημερώσει από την ίδια μέρα που τον παρέλαβα. Την επόμενη ξαναμιλήσαμε και συμφωνήσαμε πως θα περάσει ξανά

ο κούριερ για να τον παραλάβει (σφραγισμένο φυσικά), και φυσικά με χρέωση δική τους. Το οποίο και έτσι έγινε την επόμενη μέρα.

Από Παρασκευή που τον παρέλαβαν, τελικά την τετάρτη μου ξεκαθάρισαν πως... "έχει γίνει λάθος στην περιγραφή στο site,

ο Callisto δεν υπήρξε, στα χαρακτηριστικά στην δεύτερη καρτέλα αναγράφει ξεκάθαρα G.Skill Falcon κλπ.

Επίσης αν θέλετε γίνεται... 1) επιστροφή των χρημάτων, 2) αγορά άλλου προϊόντως ίσης αξίας (139 ευρώ)."

Εγώ ενημέρωσα πως θέλω να μου δοθεί άλλος SSD με τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια ημέρα με ξαναπήραν (τους έπαιρνα

κάθε μέρα τηλ και τους πίεζα) μου είπαν πως το τάδε μοντέλο που τους είπα μπορώ να το πάρω με 10~15~20 ευρώ πιο φθηνά.

Κοροιδεύουν δηλαδή, καθώς το Getitnow είναι πανάκριβο στος άλλους SSD!!!

Τελικά μετά από απαίτησή μου σημείωσαν πως αν υπάρξει ξανά διαθεσιμότητα στον EXCELERAM 120GB

να με ενημερώσουν και γενικά τους είπα η παραγγελία με τον Callisto να μείνει ενεργή.

Όταν ενημέρωσα πρώτη φορά πως μου έχει γίνει λάθος αποστολή, ο υπάλληλος με ρώτησε γιατί δεν τον κρατάω, πανομοιότηπος SSD είναι.

Του είπα πως έχει την μισή ταχύτητα ανάγνωσης σε σχέση με αυτόν που παρήγγειλα. Δεν με ρώτησε κάτι άλλο.

Από το πως μιλούσε κατάλαβα πως ήξερε τι είχε γίνει. Δεν μου είπε όμως τίποτα!

Θα πάρω ξανά αύριο για να τα επιβεβαιώσω όλα!

Mortis... θέλω και εγώ ενημέρωση για τα δικά σου!!! :-)

Το κακό σε όλη την ιστορία είναι πως αν ήξερα πως θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα, θα είχα παραγγείλει δύο EXCELERAM.

Με έφαγε όμως η εγγύηση lifetime. Τον πλήρωσα και 20 ευρώ ακριβότερα τον Callisto (Falcon τελικά).

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά στον Callisto αλλάχθηκαν σήμερα. Φυσικά τώρα που ξεπούλησαν, τι να συζητάμε!

Μίλησα πάλι, ξεκαθαρίσαμε πως θα αν υπάξει νέα παραλαβή από EXCELERAM 120GB θα γίνει αντικατάσταση με αυτόν.

Επίσης, τα χρήματά μου τα παίρνω όποτε θελήσω.

Δημοσ.

Εγω τους πηρα και τους ειπα να περιμενω νεα παραλαβη αν και απ οτι μου πε δεν θα ερθει νεα παραλαβη... Τι να κανω; Να περιμενω; Ή να παρω τα λεφτα μου πισω;

Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ τα σχόλια που διαβάζω για τον G.Skill δεν μου γεμίζουν το μάτι.

Δεν ξέρω, ίσως τον συγκρίνουν με πολύ καλύτερους SSD.

Τον Exceleram 120GB πάντως, τον έβαλα στα XP και είναι μια χαρά για εμένα.

Οπότε αφού με καλύπτει, τι να τα κάνω τα "500ΜΒ/s" ταχύτητα των άλλων SSD? Η τιμή τους είναι πολύ μεγαλύτερη.

Το "κακό" είναι πως τώρα έχω χρόνο λόγω καλοκαιριού και θα μπορούσα να το σετάρω με την ησυχία μου το δεύτερο PC.

Τι να κάνουμε όμως...

Δημοσ.

Τα λεφτά μας, τα παίρνουμε ότι ώρα θέλουμε. Οπότε και να τα αφήσεις, δεν τα χάνεις.

Στο site αναφέρουν πως αναμένεται ο Exceleram. Μπορούν όμως να εγγυηθούν πως θα τον ξαναφέρουν?

Θα ήμασταν λίγο πιο σίγουροι αν μπορούσαμε να τον βάλουμε στο καλάθι.

Αυτό που μου είπαν από το Getitnow, και λογικά ισχύει, είναι πως οι προμηθευτές

είναι κλειστοί αυτόν τον καιρό, οπότε δεν μπορούν να μας πουν σίγουρα για διαθεσιμότητα.

Αν τον φέρουν πάντως, εγώ θα πάρω σίγουρα ακόμα έναν. Συνολικά θα έχω 3.

Τον έναν τον έχω ήδη στο PC1, αυτόν που μου χρωστάνε θα τον βάλω στο PC2,

και τον τρίτο (ψάχνωντας λίγο παραπάνω) θα τον βάλω σε NAS (File server) που έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...