Mortis19 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Γεια σας, ειδα σημερα αυτον τον ssd και νομιζω οτι η τιμη του ειναι αρκετα καλη (πειτε μου και τη γνωμη σας): http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/skliroi-diskoi/mushkin-callisto-deluxe-128gb/prod290260pp/ (εφ ορου ζωης εγγυηση ) Καταρχας αξιζει να τον παρω; Επισης, θελω γενικα να μου εξηγησετε τι παιζει με το trim και τα drivers (IDE και AHCI). EDIT: Αν χρησιμοποιωντας τον ssd μετα απο καιρο μου τελειωσουν οι εγγραφες (δεν μπορω να γραψω πια πανω στον ssd) η εγγυηση με καλυπτει και παιρνω αλλο δισκο ή οχι; EDIT 2: Μηπως αξιζει να παρω αυτον καλυτερα. Τον ειδα τωρα και δεν ειναι πολυ ακριβοτερος. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24849&cat=6 Να πω οτι δεν εχω mobo με sata III.
opera Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 από ότι βρήκα με λίγο ψαξιμο είναι ίδιος με τον vertex 2 mushkin vertex 2
rafail1994 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Για μένα εαν θέλεις πάνω απο 60gb παρτον οι ταχύτητες του δεν είναι και τόσο φοβερές αλλά σε σχέση τιμή με gb αξίζει
sakis.kom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Με το ζόρι παρήγγειλα έναν! Την είδα νωρίτερα την προσφορά και μέχρι να τον ψάξω στο ίντερνετ να δω τι λέει σαν ταχύτητα, έμεινε ένα τεμάχιο! Είχα βάλει 3 στο καλάθι και έψαχνα να βρω γιατί δεν μπορεί να γίνει παραγγελία! Ε, έστω και ένας, καλά είναι. Ευτυχώς είχα σταμπάρει ακόμα έναν σε προσφορά, που και εδώ όμως πήρα το τελευταίο τεμάχιο!!!!!!!! h**p://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/skliroi-diskoi/exceleram-mangusta-mlc-120gb/prod860289pp/
Mortis19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Τα πηρες ολα και δεν αφησες τιποτα για μενα.... Και σκεφτομουν να κανω απο χτες παραγγελια αλλα λεω κατσε να περιμενω να δω. Την πατησα. Ελπιζω να επιστρεψουν με ιδια τιμη Τελικα ποιον απο τους δυο να παρω αν μεινουν ως εχουν;
sakis.kom Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Τα πηρες ολα και δεν αφησες τιποτα για μενα.... Και σκεφτομουν να κανω απο χτες παραγγελια αλλα λεω κατσε να περιμενω να δω. Την πατησα. Ελπιζω να επιστρεψουν με ιδια τιμη Τελικα ποιον απο τους δυο να παρω αν μεινουν ως εχουν; Και χθες ήταν η ίδια τιμή? Εγώ σήμερα το πρωί τους πήρα χαμπάρι και τους δύο. (Τώρα είδα τον Mortis που το έγραψε για την προσφορά στις 2+ το πρωί). Η τιμή είναι ακόμα η ίδια, γραφει αναμένεται, αλλά δεν μπορείς να προ-παραγγείλεις κάποιον. Ποιον να πάρεις... αυτό το "πρόβλημα" είχα και εγώ. Ο ένας είναι 20 ευρώ πιο φθηνός, με τρία χρόνια εγγύηση. Ο άλλος έχει 20 ευρώ πιο πάνω, αλλά έχει εγγύηση lifetime. Λογικά, θα τους έχω στα χέρια μου αύριο Τρίτη. Αν χρησιμοποιωντας τον ssd μετα απο καιρο μου τελειωσουν οι εγγραφες (δεν μπορω να γραψω πια πανω στον ssd) η εγγυηση με καλυπτει και παιρνω αλλο δισκο ή οχι; Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να μην σε καλύψουν. Ο δίσκος θα έχει πρόβλημα και δεν θα δουλεύει σωστά. Δεν φταις σε κάτι εσύ.
Mortis19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εστειλα mail χτες στο getitnow για την lifetime εγγυηση και μου απαντησαν σημερα λεγοντας οτι δεν εχει lifetime αλλα για 2 χρονια!!! Εν τω μεταξυ δεν το εχουν διορθωσει ακομα και κοροιδεύουν τον κοσμο και ακομα χειροτερα η mushkin τον συγκεκριμενο ssd τον δινει με 3 χρονια εγγυηση...
sakis.kom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Τηλεφωνικά μου επιβεβαίωσαν πως έχει εγγύηση lifetime, γιατί ήθελα και εγώ να σιγουρευτώ.
Mortis19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Παρε εδω να δεις τι μου εστειλαν: Στις 01 Aug, 2011 @ 05:39 pm, Ο Agent 1586 έγραψε:Αγαπητέ κύριε Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το site μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση το προιόν στο οποίο αναφέρεστε. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Get help: Email: [email protected] ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ GETITNOW.GR Και για να δεσει το γλυκο δες τι λεει η mushkin στην ιστοσελιδα της: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL120GB-DX.aspx (Warranty: 3 years limited) Αρα μαλλον λενε μπαρουφες και στους δυο μας...
sakis.kom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εγώ κράτησα screenshot και ας μου πουν αν θέλουν, σε 4-5-6 χρόνια, "έχει λήξει η εγγύηση σας". Παρήγγειλα βάσει αυτού που αναφέρουν, αλλιώς θα έπαιρνα από πιο νωρίς 2x αυτόν με τα 120 ευρώ, για να γλυτώσω τα 20 ευρώ!
Mortis19 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Εχεις δικιο αλλα με αυτο που εγινε με το getitnow (μιλαω για το λαθος στην τιμη του intel 320) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα βρεις το δικιο σου...
sakis.kom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αρχίσαμε!!! Ο EXCELERAM 120GB είναι οκ σαν παραγγελία και παράδοση. Αντί όμως για τον Mushkin Callisto Deluxe 128GB... μου έστειλαν έναν G.SKILL FALCON 128GB χωρίς καμία ενημέρωση!!! Οι θεωρητικές ταχύτητές του είναι... ανάγνωση 220ΜΒ, εγγραφή 150ΜΒ! Αυτός που παρήγγειλα εγώ είχε ανάγνωση 285ΜΒ και εγγραφή σχεδόν διπλάσια ταχύτητα, 275ΜΒ! Τους ενημέρωσα και περιμένω αύριο επικοινωνία. Τι να τους προτείνω στα 128GB αν μου πουν δεν τον έχουν καθόλου? VERTEX 2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.