N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 άλλαξε browser. Ωραίες λύσεις, αποτελεσματικές. Πονάει δόντι; Βγάλε δόντι! Γιάννη sorry για την καθυστέρηση βάζω τον IE9 για τον δω από κοντά. Κοίτα στον Πίνακα Ελέγχου-> Συσκευές και Υλικό-> Ποντίκι -> στο μεσαίο μενού, νομίζω, "Κύλιση" (με τον driver εγκατεστημένο δεν θα το δεις, θα πρέπει να το βγάλεις) έχει προκαθορισμένα να κατεβαίνεις κατά 3 γραμμές κάθετα (έχει και για οριζόντια).
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μαλλον εδω λες φιλε μου και παλια θυμαμαι κι εγω οτι ειχε τετοια επιλογη για αριθμο γραμμων αλλα τωρα δεν εχει...Δοκιμασα να το παω δεξια ή αριστερα αλλα καμμια διαφορα.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μαλλον εδω λες φιλε μου και παλια θυμαμαι κι εγω οτι ειχε τετοια επιλογη για αριθμο γραμμων αλλα τωρα δεν εχει...Δοκιμασα να το παω δεξια ή αριστερα αλλα καμμια διαφορα. Ναι αυτό είναι του driver τα μενού γιατί αντικαθιστά το προεπιλεγμένο αυτό του 7, όσο είναι εγκατεστημένο. Το κανονικό είναι αυτό.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω.Θα το κοιταξω σε λιγο γιατι απο πρωτη ματια δεν καταλαβα...
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Giannis στο μενού Εργαλεία-> Επιλογές Internet-> Για προχωρημένους του IE9, έχεις ενεργοποιημένη την ομαλή κύλιση; Επίσης αν αφαιρέσεις τον driver της IntelliPoint θα επανέλθει το αρχικό μενού του "Ποντίκι"ου και θα είναι κάπως έτσι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολυ. Η ομαλη κυλιση ηταν κλικαρισμενη.Απεγκαταστησα τους drivers εβαλα 3 γραμμες κυλισης και η κατασταση σαφως βελτιωθηκε αν και καποια πανω κατω υπαρχουν ακομα.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολυ. Η ομαλη κυλιση ηταν κλικαρισμενη.Απεγκαταστησα τους drivers εβαλα 3 γραμμες κυλισης και η κατασταση σαφως βελτιωθηκε αν και καποια πανω κατω υπαρχουν ακομα. Όλα εκεί παίζονται σ' αυτές τις παραμέτρους εκτός αν είναι πιο ειδικό πρόβλημα και είναι αυτού του τύπου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Όλα εκεί παίζονται σ' αυτές τις παραμέτρους εκτός αν είναι πιο ειδικό πρόβλημα και είναι αυτού του τύπου. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Λογω ελειπων αγγλικων μου σταματαω εδω αναγκαστικα.
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Λογω ελειπων αγγλικων μου σταματαω εδω αναγκαστικα. Παρακαλώ και πάλι. Λόγω όμως προχωρημένων αγγλικών μπορώ να στο μεταφράσω όταν χρειαστεί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Παρακαλώ και πάλι. Λόγω όμως προχωρημένων αγγλικών μπορώ να στο μεταφράσω όταν χρειαστεί. Οταν και αν βρεις χρονο θα σου ημουν υποχρεος φιλε μου αν εκει μεσα υπαρχει λυση.Οι μεταφρασεις τυπου google μαλλον με μπερδευουν.Εβαλα την κορη μου που χθες πηρε το lower αλλα δεν βοηθησε...
N0tisOO7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Οταν και αν βρεις χρονο θα σου ημουν υποχρεος φιλε μου αν εκει μεσα υπαρχει λυση.Οι μεταφρασεις τυπου google μαλλον με μπερδευουν.Εβαλα την κορη μου που χθες πηρε το lower αλλα δεν βοηθησε... Λύση υπάρχει, δεν ξέρουμε αν αρμόζει με τη περίπτωση (λογικά ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Μόλις το πήρε την παίδεψες με μετάφραση; Συγχαρητήρια κιόλας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Λύση υπάρχει, δεν ξέρουμε αν αρμόζει με τη περίπτωση (λογικά ναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Μόλις το πήρε την παίδεψες με μετάφραση; Συγχαρητήρια κιόλας. Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Θα παρω το διαβολοποντικι αυριο στη δουλεια να δω αν μου κανει τα ιδια...Πολυ σπαστικη συμπεριφορα.
alan2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ασχετο αλλα Γιάννης Platano η φωτο στο avatar σου απο πού είναι?
mindtrapper Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι σαν το X-Mouse Button Control (http://www.highrez.co.uk/downloads/XMouseButtonControl.htm) Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει προφίλ για κάθε εφαρμογή. Δηλαδή μπορείς ας πούμε το μεσαίο κλικ του ποντικιού να το έχεις για fullscreen στον firefox και για delete στον explorer. Βολεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.